12 povrijedjeno
2 poginulo

Moderator: Bloo
Prije nekoliko sati..Apeldoorn Holandija..bosniak.m wrote:Kada i gdje je ovo bilo??
Policija jos nije potvrdila da je to bio atentat,na snimku se vidi da je prednji dio auta bio skrhan i prije nego je udario u taj monument.ABAP wrote:23 povredjeno
Pise da je namjerno uletio s autom..a po snimcima se vidi da je uletio u vrijeme kada je naisao autobus..
Pa bio skrhan jer je pokosio 24 osobe...neprilagodjena wrote:Policija jos nije potvrdila da je to bio atentat,na snimku se vidi da je prednji dio auta bio skrhan i prije nego je udario u taj monument.ABAP wrote:23 povredjeno
Pise da je namjerno uletio s autom..a po snimcima se vidi da je uletio u vrijeme kada je naisao autobus..
A ako se nevaram na NOS i Nederland 2 ce u 15:45 biti konferencija,pa cemo saznati vise.
Da upravo tako ostao bez posla i tako dalje.Planirao ono sto je ucinio.ZALOSNO!!!!! Moglo je biti i moje dijete, ja ili kao sto je bilo mnogo djece i odraslih.To su hiljadama osoba koji su izasli na ulice neocekivajuci ovako nesto.Ovo zaista lici na masakre koji su se desavali u Bosni!!!!!!!!!!ko zna koji put? wrote:Momak koji je izvrsio napad star 38 ,radio do prije par mjeseci u obezbjedjenu objekata ,izgubio posao, ostao bez smjestaja.Nije imao nikakav kriminalan dosie kako u policiji tako u institucijama za dusevno oboljele.Komsije iz susjedstva ga znaju kao finog i povucenog.Koliko je poznato ,navodno da je priznao da je planirao napad.
Sta da covjek kaze, uzas!.Iznenada bez nekog jakog povoda usmrtio 5 osoba.
upravo kazu na vijestima da je i vozac umromizimica wrote:Da upravo tako ostao bez posla i tako dalje.Planirao ono sto je ucinio.ZALOSNO!!!!! Moglo je biti i moje dijete, ja ili kao sto je bilo mnogo djece i odraslih.To su hiljadama osoba koji su izasli na ulice neocekivajuci ovako nesto.Ovo zaista lici na masakre koji su se desavali u Bosni!!!!!!!!!!ko zna koji put? wrote:Momak koji je izvrsio napad star 38 ,radio do prije par mjeseci u obezbjedjenu objekata ,izgubio posao, ostao bez smjestaja.Nije imao nikakav kriminalan dosie kako u policiji tako u institucijama za dusevno oboljele.Komsije iz susjedstva ga znaju kao finog i povucenog.Koliko je poznato ,navodno da je priznao da je planirao napad.
Sta da covjek kaze, uzas!.Iznenada bez nekog jakog povoda usmrtio 5 osoba.
mercur wrote:da li to neki, od vas koji ste pisali na ovu temu, živite u Holandiji
Da, zaista, koliko covjek mora biti ocajan da ucini tako nesto ? Citam da je preminuo od zadobijenih povreda.neprilagodjena wrote:Zao mi je zrtava a donekle mi je i njega zao.
Ne do Bog nikome.sheilak wrote:Da, zaista, koliko covjek mora biti ocajan da ucini tako nesto ? Citam da je preminuo od zadobijenih povreda.neprilagodjena wrote:Zao mi je zrtava a donekle mi je i njega zao.
Ipak, nevine osobe, njih petero su besmisleno stradale.