Zivot u Holandiji
Moderator: Bloo
- neprilagodjena
#326 Re: Zivot u Holandiji
DZONPI cuvaj ledja 

#327 Re: Zivot u Holandiji
Hvala na savjetu ali sta da radim kad se budem nedo bog moro saget sta da dofatim.Jednom rukum dohvatat a drugom cuvat guz za svaki slucaj,a sta ako je nesto tesko pa moram obadvije ruke upotrjebit.Gadno.
#329 Re: Zivot u Holandiji
Eh, bravo svaka ti zlatnajefferson wrote:To je malo bolje organizovano u USA. Ja mislim (posto sam dosao kao student ne znam taco aranzman) da su ovdje nasima davali 8 mjeseci socijale, a onda kud koji mili moji. Tako da nisu bas imali opcija kukati nego su morali raditi.DZONPI wrote:Znate ko najvise kaki protiv Holandije.kake ovi sto su vec 15 kuka na socijali,lezihljebovici naviklo samo daj al radit nema sansi,jadni umorni jos uvjek od rata,psihicki nesposobni itd,sva im je umjetnost pratit u kojem supermarketu je snizena gajba pive i roknut se istom i onda joj ovih olandjana,ja kakvi su joj niko nece da mi dodje na kahvu,a guzove dere 15 godina na tudji racun,pa takve ni rodjeni otac nebi vise mogo finansirat.Ja nekazem da imaju cudnih stvari i nekulture ali brate radim zaradzujem svoj hljeb i ljudi su mi pruzili pomoc tako da imam bolji poso sad nego sto sam radio u Sarajevu.Budi covjek i svak ce ti pomoc a ne samo kuknjavu opalit.Pa ko nema problema ali stisni malo trzni se.Znam ljude prezivljavaju ovdje a bog mu dao moze da radi da zaradi,a ne stisce se cjelu godinu da bi otiso u Bih one 4 sedmice i imo dole da okrene janje da ga famelija vidi i kaze vidis kako on moze a on jadan godinu dana nije otiso na veceru negdje a o ostalom da neprica.Hajd vozdra rasprica se ja previse.
Ali zato kada sa 90% nasih pricas svi bi da se sele u evropu![]()
Marva naucila na onaj sistem, drzavni stan, drzavni posao, sve drzavno, i sad je sve ova zavjera protiv napacenih Bosanaca

.
- neprilagodjena
#330 Re: Zivot u Holandiji
Imaces momkaDZONPI wrote:Hvala na savjetu ali sta da radim kad se budem nedo bog moro saget sta da dofatim.Jednom rukum dohvatat a drugom cuvat guz za svaki slucaj,a sta ako je nesto tesko pa moram obadvije ruke upotrjebit.Gadno.

-
#331 Re: Zivot u Holandiji
Uhhh, ne bi ti bila u kozi Dzonpi boy.babyline wrote:na sjeveru nova romansa na pomoluneprilagodjena wrote:Imaces momkaDZONPI wrote:Hvala na savjetu ali sta da radim kad se budem nedo bog moro saget sta da dofatim.Jednom rukum dohvatat a drugom cuvat guz za svaki slucaj,a sta ako je nesto tesko pa moram obadvije ruke upotrjebit.Gadno.![]()

#332 Re: Zivot u Holandiji
Zivot ti je u holandiji i svugdje onakav kakvog ga sam uredis .. Prihvati mjesto u kojem zivis i daj najbolje od sebe samo tako ces biti sretan i moci ces ostvariti neke od svojih snova a ne sa dupetom u Holandiji a sa glavom negdje drugdje..Ako imas prijatelje i uredjen zivot (to sam moras da sebi realizujes i niko drugi) i kad se NEMA lijepo ti je jer nije sve u big money. Odredis sebi istinske ciljeve sta zelis i na koji nacin zelis zivjeti, a ne kao kokos bez glave. Prihvati ljude, mjesto u kojem zivis kao svoje tako ce i ono tebe prihvatiti. Nemoj traziti da se zbog tebe svi i sve mora mijenjati nego ti moras neke svoje stavove mijenjati da bi opstao tamo i sto je najvaznije bio imalo sretan i zadovoljan sa sobom i svojim zivotom. HOES !!! 

-
#333 Re: Zivot u Holandiji
Amra, sta ti dodje HOES???? 

- neprilagodjena
#334 Re: Zivot u Holandiji
Pa Neposlusna cura mora da odahne,napisala toliki tekst i da dodje sebi.
#335 Re: Zivot u Holandiji
Halo halo vi mene tjerate na svasta,cuj jednom se zivi,mogu vam rec da je neki parali ima kucu u Francuskoj.Moglo bi tu svasta bit al star brate,prava geycina,nekakav sav mastan koda ga neko polir pastom namazo.Hvala na podrsci vrlo mi je bitna u ovom trenutku.1 dan sam izdrzo kako ce dalje bit vidjecemo.
- neprilagodjena
#336 Re: Zivot u Holandiji
De ba Dzonpi zazmiri na jedno oko,pa neces vidjeti da je masanDZONPI wrote:Halo halo vi mene tjerate na svasta,cuj jednom se zivi,mogu vam rec da je neki parali ima kucu u Francuskoj.Moglo bi tu svasta bit al star brate,prava geycina,nekakav sav mastan koda ga neko polir pastom namazo.Hvala na podrsci vrlo mi je bitna u ovom trenutku.1 dan sam izdrzo kako ce dalje bit vidjecemo.

- JoseMujica
#337 Re: Zivot u Holandiji
a na oba kad te zamoli da mu istrljaš leđaneprilagodjena wrote:De ba Dzonpi zazmiri na jedno oko,pa neces vidjeti da je masanDZONPI wrote:Halo halo vi mene tjerate na svasta,cuj jednom se zivi,mogu vam rec da je neki parali ima kucu u Francuskoj.Moglo bi tu svasta bit al star brate,prava geycina,nekakav sav mastan koda ga neko polir pastom namazo.Hvala na podrsci vrlo mi je bitna u ovom trenutku.1 dan sam izdrzo kako ce dalje bit vidjecemo.

#338 Zivot u Holandiji
Last edited by allinn on 20/04/2011 10:06, edited 9 times in total.
#339 Re: Zivot u Holandiji
DZONPI wrote:Halo halo vi mene tjerate na svasta,cuj jednom se zivi,mogu vam rec da je neki parali ima kucu u Francuskoj.Moglo bi tu svasta bit al star brate,prava geycina,nekakav sav mastan koda ga neko polir pastom namazo.Hvala na podrsci vrlo mi je bitna u ovom trenutku.1 dan sam izdrzo kako ce dalje bit vidjecemo.
Daj Dzoni, ne dramatizuj.

I uzgred, ako te pozove u Francusku, pozovi i mene, luda sam za suncokretima! Jedino, ako ne zelis biti nasamo sa doticnim.

-
#340 Re: Zivot u Holandiji
One plasticne sto se tope na suncu?bandit wrote:U kojoj se prodavnici mogu uzeti one velike 'izbjeglicke' torbe ... ako ko zna da dojavi ...

Pogledaj u Xenosu, Wibri i tako tim radnjama.
- neprilagodjena
#341 Re: Zivot u Holandiji
Pogledaj i u Zeemanu 

- Angelina84
#342 Re: Zivot u Holandiji
znal ko gdje se mogu naci one kese, ne znam im naziv, al kad natrpas stvari u njih, da mozes vakumirat pomocu usisivaca?
-
#343 Re: Zivot u Holandiji
Nedavno su u Kijk-shopu bile na snizenju.Angelina84 wrote:znal ko gdje se mogu naci one kese, ne znam im naziv, al kad natrpas stvari u njih, da mozes vakumirat pomocu usisivaca?
-
#344 Re: Zivot u Holandiji
imas ih u Blokkeru sigurno a u Wibri ponekad...Angelina84 wrote:znal ko gdje se mogu naci one kese, ne znam im naziv, al kad natrpas stvari u njih, da mozes vakumirat pomocu usisivaca?
strasna stvar...
- neprilagodjena
#345 Re: Zivot u Holandiji
Samo sto je Wibra losiji kvalitet.
- Angelina84
#346 Re: Zivot u Holandiji
Hajd otiću kupit kad krenem kući. Sad još o tome ne razmišljam
ako ne saznaš dotad, napisaću ovdje cijenu.

ako ne saznaš dotad, napisaću ovdje cijenu.
-
#347 Re: Zivot u Holandiji
Halo sta ima ovdje Dzonpi.Bio sam dole i letio sa BiH avionom,nisam puno platio i fala na pomoci.Ja meraka dok sam se snaso ja u Sarajevu.Samo bilo lose vrjeme za 1 Maj minus upeko pravo.Ako neko zna kako da promjenim ovaj nick tj da vartim na Dzompi nek mi pomogne.Vozdra .
#348 Re: Zivot u Holandiji
Ko to smat wrote:Halo sta ima ovdje Dzonpi.Bio sam dole i letio sa BiH avionom,nisam puno platio i fala na pomoci.Ja meraka dok sam se snaso ja u Sarajevu.Samo bilo lose vrjeme za 1 Maj minus upeko pravo.Ako neko zna kako da promjenim ovaj nick tj da vartim na Dzompi nek mi pomogne.Vozdra .

vidi sa moderacijom...

Last edited by Hemel on 19/05/2011 01:29, edited 1 time in total.
-
#349 Re: Zivot u Holandiji
Sta da vidim ja i kompjuter ko nebo i zemlja jedva sam i ovo promjenio.Halo imali kakav dobar nas restoran ili kafic da malo izadzem dosadno u kuci ako ko zna nek mi javi da se druzimo.Ko se druzi zivot mu je duzi.
#350 Re: Zivot u Holandiji
A sto te jebase moj dzonpi
Pritisni f14 i dzonpi is terug.

Pritisni f14 i dzonpi is terug.