I sve to na ovom granicnom prijelazu kod Zagreba.

Fino ocrtali vanjsku stranu EU

Moderator: Bloo
valjda.basta sljezove boje wrote:od 21.12. nema granice sa Austrijom![]()
a je su li Brezice Bregana?
i sta detektuju detektori?mamica papucarka wrote:danas gledamo Slovenci uveli posebne granicne mjere predostroznosti, pa sad, kad izlazis iz Hr i ulazis u SLO, sa autom, prodjes kroz nekakve detektore. hebo te ko na aerodromu![]()
![]()
I sve to na ovom granicnom prijelazu kod Zagreba.(mislim da su Brezice, mozak mi stao
)
detektore imas i u Sarajevu na mnogim mjestima, probaj uci u zgradu suda pokraj postepeanuth wrote:i sta detektuju detektori?mamica papucarka wrote:danas gledamo Slovenci uveli posebne granicne mjere predostroznosti, pa sad, kad izlazis iz Hr i ulazis u SLO, sa autom, prodjes kroz nekakve detektore. hebo te ko na aerodromu![]()
![]()
I sve to na ovom granicnom prijelazu kod Zagreba.(mislim da su Brezice, mozak mi stao
)
Najzesce sto sam vidio je bio detektor u poljskoj ambasadi u minhenubasta sljezove boje wrote:detektore imas i u Sarajevu na mnogim mjestima, probaj uci u zgradu suda pokraj postepeanuth wrote:i sta detektuju detektori?mamica papucarka wrote:danas gledamo Slovenci uveli posebne granicne mjere predostroznosti, pa sad, kad izlazis iz Hr i ulazis u SLO, sa autom, prodjes kroz nekakve detektore. hebo te ko na aerodromu![]()
![]()
)
Fino ocrtali vanjsku stranu EU![]()
meni je draze kad imaju detektori nego kad pipkaju prljavim rukama po koferima kao na granici kod Metkovica
BALKAN MUJAHEDEENS
Fundamentalist Islam Finds Fertile Ground in Bosnia
Zaboravi na to. Nejma samseArogantni wrote:Ja sam cuo da ce slovenci uskoro uvesti vize (od 1.1.2008) za gradjane BIH koji imaju strane pasose.
Kao npr. je imam Svedski pasos a u pasosu mi pise mjesto rodjenja BIH, tako da ce mi slovenci od sada traziti tranzit vizu da bi mogao proci kroz SLO. Odoh odmah u slo ambasadu pa mi puknu vizu u Svedski pasos...kazu da nisu im skupe vize, 50 eura 1 mjesec tranzitna viza...
Sto ti je slovenija....
Ne znam gdje si to cuo, ali cini mi se nelogicno! To bi znacilo, da Slovenci,koji su u EU ne priznaju pasose EU!Arogantni wrote:Ja sam cuo da ce slovenci uskoro uvesti vize (od 1.1.2008) za gradjane BIH koji imaju strane pasose.
Kao npr. je imam Svedski pasos a u pasosu mi pise mjesto rodjenja BIH, tako da ce mi slovenci od sada traziti tranzit vizu da bi mogao proci kroz SLO. Odoh odmah u slo ambasadu pa mi puknu vizu u Svedski pasos...kazu da nisu im skupe vize, 50 eura 1 mjesec tranzitna viza...
Sto ti je slovenija....
cigare ne skeniraand wrote:ne prodjes brzo,jer na izlazu imas rampu pa kada te skenira i ako je sve u redu prolazis.vidio sam to prije 6-7 mjeseci kada sam isao.
ne znam ni ja sta skenira i otkriva mozda eksploziv,uranij????
Sto i ti svakakvih gluposti cujes.Arogantni wrote:Ja sam cuo da ce slovenci uskoro uvesti vize (od 1.1.2008) za gradjane BIH koji imaju strane pasose.
Sto ti je slovenija....
Stadion se zove Bežigrad.mamica papucarka wrote:valjda.basta sljezove boje wrote:od 21.12. nema granice sa Austrijom![]()
a je su li Brezice Bregana?Brezice su onaj stadion u Ljubljani gdje se koncerti odrzavaju
ma ljulja me bona jos od puta