Zar Vam još nisu javili???
Ako se potrudite na ovoj planeti ima još takvih zemalja, pa potražite skupa sa Denisom Rodmanom obećanu zajedničku zemlju

Moderator: O'zone
gdje koje? to Tibra do Mercatora što je ovdje rečenoBlack swan wrote:srušiše onu straćaru i ćevabdžinicu pored žiša
ogradiše onaj prostor pored pijace
oće li se tu išta graditi više
lokacija je beton
Ne znam o cemu zboris...graditelj wrote:Ta Vaša zajednička zemlja (u kojoj je sve bilo Vaše zajedničko) je otišla u "honduras" ima i 25 godina...
Zar Vam još nisu javili???
Ako se potrudite na ovoj planeti ima još takvih zemalja, pa potražite skupa sa Denisom Rodmanom obećanu zajedničku zemlju
Natuces...graditelj wrote:Slabo ti išta znaš, ali te to ne sprječava da natučeš 5000 postova, i okolo "natakinješ" na onu stvar.
nosara
Potpis.DaffyDuck wrote:Najbolje da se svaka travka u gradu pokrije betonom I kojim ba, tudjim parama?? O cemu pricas? Jesu li se ti "investitori" rodili na toj zemlji ili je mozda kao djedovinu naslijedili?? Oni sa svojim novcem nek rade sta hoce, samo bi ja sve odgovorne, za ekspresna mijenjanja dozvola i urbanistickih planova u zatvor zatvorila.
a sta znaci ovo minus 2 pa jeftinije kao dodje...a sta znaci ovo odmah sam platio..i kad se dignr kredtit oni odmah dobiju ako sam dobro upucen,,ili ima i neka vrsta privatnog kreditiranja pa zato govorite odmah sam platiobilic wrote:Cijene su bile kod mene 1480 po kvadratu , al sam kupio dva stana i odmah platio ... Inace je cijena oko 1530 do 40 SAD..balooon wrote:ako mi moze neko reci,kolike su u prosjeku cijene stanova koje ste placali,da li je ona 1500 na licu mjesta kako sam cuo ili cak i nize.. i da li je ova navedena cijena garaze fiksno 7000 km ili se i tu daje neki popust mozda...hvala
a GARAZNO MJESTO JE 700 KM PO METRU ZNACI 15 M2 JE 10,500 KM ,
a na minus -2 je 650 km 9750 KM 15 kvadrata ..
. nema ni sad nekih vecih izmjena...
Ovo -2 znaci da je to druga etaza ispod zemlje, u kojoj su garaze. Logicno da je nesto jeftinija, jer si dalje od ulaza i imas vise peglanja kroz uske tunele do izlaza (slicno kao sto stan sa boljim polozajem ima nesto vecu cijenu).balooon wrote:a sta znaci ovo minus 2 pa jeftinije kao dodje...a sta znaci ovo odmah sam platio..i kad se dignr kredtit oni odmah dobiju ako sam dobro upucen,,ili ima i neka vrsta privatnog kreditiranja pa zato govorite odmah sam platio
DaffyDuck wrote:Ja nisam "tibras", pa nije ni moj Tihomir![]()
Najbolje da se svaka travka u gradu pokrije betonomI kojim ba, tudjim parama?? O cemu pricas? Jesu li se ti "investitori" rodili na toj zemlji ili je mozda kao djedovinu naslijedili?? Oni sa svojim novcem nek rade sta hoce, samo bi ja sve odgovorne, za ekspresna mijenjanja dozvola i urbanistickih planova u zatvor zatvorila.
Dakle, podrzavas sve ovo sto, kao, ne podrzavas...graditelj wrote:DaffyDuck wrote:Ja nisam "tibras", pa nije ni moj Tihomir![]()
Najbolje da se svaka travka u gradu pokrije betonomI kojim ba, tudjim parama?? O cemu pricas? Jesu li se ti "investitori" rodili na toj zemlji ili je mozda kao djedovinu naslijedili?? Oni sa svojim novcem nek rade sta hoce, samo bi ja sve odgovorne, za ekspresna mijenjanja dozvola i urbanistickih planova u zatvor zatvorila.
Karikirao sam naravno, i ovo za vjerske objekte i sve ostalo, al to uvijek upali ove dežurne pacijente....
Naravno da sam protiv divljih gradnji, podmićivanja radi promjene urbanističkih planova, previsokih zgrada....
Nažalost živimo na prostorima koji su siromašni i uvijek su takvi i bili, u gradu u kojem gotovo ne postoji javni prevoz, nezaposlenost, tuga, jad i čemer... I u onda ovdje drže dersove ljudi kojima smetaju bilo kakvi investitori, Rusi, Arapi, Tihomiri iz Kiseljaka, Srbi, Al-Šidiji, Uniprometi, Radončići, Sandžaklije, Maleziac Tan, Amerikanaci... Niko im neodgovara, jer pravi selo od njihovog rodnog grada...
Opet kažem, ne podržavam divljačku izgradnju nitii bilo kakve mućke koje su evidentne, ali nažalost mi smo osuđeni na te i takve investitore, i bolji nam neće doći jer postoji milion boljih mjesta na svijetu da se uloži svoj novac.
Nemaju šta potpisivati ugovor, ako si u nekoj od novijih zgrada strpi se (ako možeš) par mjeseci dok ne završe radove na infrastrukturi. Ja u B1 imam MojaTVpop_corn wrote:Komšije iz Tibre (Stup) molim za pomoć: koju kablovsku, internet i telefon imate?
Moja TV nije moguća jer kako kažu nisu potpisali ugovor sa Tibrom
Nije odavno neka džamija niknula, a tamo je baš deficitarno...Black swan wrote:na socijalnom?
sad baš bio tamo i sliko nešto kad staje audi i neki mladić pita jel na prodaju![]()
![]()
![]()
![]()
ledinu su davno ogradili a sad su srušili onu ćevabdžinicu i salon šta god je to već bilo
vjerovatno će neke zgrade praviti trebali su još prije 14 godina bile su i reklame u novinama o prodaji stanova
još da mi urede pijacu pored
Imas admina, pa prijavi...Di Canio wrote:Nosara, ozbiljno hajd malo popusti...stvarno svaku temu pokvaris, nema smisla fakat![]()
Milja i po za neposredan dozivljaj komsiluka...Genije wrote:ja kolko znam, cca milja i po