Mr.Penguin wrote:Biciklom i nogom protiv Grasa

- pumpom u bašči protiv ViK-a
- svijećom protiv EP-a
- drvima protiv Toplana
XXI century here we come - Bosnian way of progress

Moderator: O'zone
Mr.Penguin wrote:Biciklom i nogom protiv Grasa
JoseMujica wrote:Mr.Penguin wrote:Biciklom i nogom protiv Grasa![]()
- svijećom protiv EP-a
- drvima protiv Toplana
homar wrote:JoseMujica wrote:Mr.Penguin wrote:Biciklom i nogom protiv Grasa![]()
- svijećom protiv EP-a
- drvima protiv Toplana
XXI century here we come - Bosnian way of progress![]()
![]()
![]()
![]()
jos samo da necim mozemo protiv telecoma i internet provajdera pa da budemo pokriveni alternativama za sveJoseMujica wrote:Mr.Penguin wrote:Biciklom i nogom protiv Grasa![]()
- svijećom protiv EP-a
- drvima protiv Toplana
Za pocetak uvesti konkurenciju.Ponosan wrote:GRAS je neodrziv i neka se raspadnu! treba ukinuti to preduzece,formirati novo,ili privatizirati postojece... imaju previse zaposlenih radnika,lezihljebovica,usluga im je 0 bodova evo vec 16 godina! Vlada im subvencionira katastrofalno poslovanje,iz nasih para,a narod redovno pljackaju.pa dokle vise!? GRAS svakodnevno vara nase gradjane,a mi trpimo trpimo....rastjerat tu bagru pod hitno i uvesti ako nista konkurenciju,bar za pocetak...
JoseMujica wrote:Mr.Penguin wrote:Biciklom i nogom protiv Grasa![]()
- svijećom protiv EP-a
- drvima protiv Toplana
U svakoj državi na svijetu sve firme imaju barem jednog konkurenta, a naš Gras koji nas dobro služi nema ni jednogMr.Penguin wrote:Je*es preduzece koje nema konkurencije i ne moze ostvarivati profit.
Javni prevoznik u većini velikih gradova nema konkurencije. Što ne znači da se smije ponašati bahato prema svojim korisnicima i praviti gubitke.nepredvidiva wrote:U svakoj državi na svijetu sve firme imaju barem jednog konkurenta, a naš Gras koji nas dobro služi nema ni jednogMr.Penguin wrote:Je*es preduzece koje nema konkurencije i ne moze ostvarivati profit.E tugo moja, jedini i propali
jedino da vratimo tradicionalno dozivanje s brda na brdokokuz_sa wrote:jos samo da necim mozemo protiv telecoma i internet provajdera pa da budemo pokriveni alternativama za sveJoseMujica wrote:Mr.Penguin wrote:Biciklom i nogom protiv Grasa![]()
- svijećom protiv EP-a
- drvima protiv Toplana
Ljudi ovdje dosta tesko shvataju da jeste slucaj u dosta velikih gradova nema konkurencije javnom prevozu. Druga je stvar sto je kod nas GRAS nakaradan samo takav.ultima_palabra wrote:Javni prevoznik u većini velikih gradova nema konkurencije. Što ne znači da se smije ponašati bahato prema svojim korisnicima i praviti gubitke.nepredvidiva wrote:U svakoj državi na svijetu sve firme imaju barem jednog konkurenta, a naš Gras koji nas dobro služi nema ni jednogMr.Penguin wrote:Je*es preduzece koje nema konkurencije i ne moze ostvarivati profit.E tugo moja, jedini i propali
Od trafika -900.000, od menze isto šestocifren broj. Al đe ćeš outsourcing radit, ostadoše kuharice i trafikantice bez posla...JThomas wrote:nekad prošle godine je negdje objavljen nekakav revizorski izvještaj, prihodi od štamparije su bili -400.000 KM u godini prije te, prirodan negativan broj...
Da... izguglaj izvještaj što je radio onaj Prašović, tu imaš tačne podatke.poznanik wrote:Samo da shvatim: Vas dva pišete o negativnom saldu, o gubitku, ne o dobiti ova dva sektora GRAS-a?
Što se mene tiče moRe komotnopoznanik wrote:Pustite mene na tu poziciju, ne bih spavao dok ih sve ne bih u red doveo, pa makar asistencijom specijalne policije