Kažu da je Defter najjeftiniji, imaju i veleprodaju i maloprodaju.FrozenCastle wrote:Gdje naći registratore i košuljice da su jeftini pravo?
Gdje u Sa......
Moderator: O'zone
#10601 Re: Gdje u Sa......
- terra_incognita
#10602 Re: Gdje u Sa......
gdje se preselila, ako se uopce preselila, Sarajbosna ?
nekad su bili kod katedrale....
nekad su bili kod katedrale....
- terra_incognita
#10604 Re: Gdje u Sa......
da, nisu bili kod katedrale nego kod trznice
mea culpa
hvala
mea culpa
hvala

#10605 Re: Gdje u Sa......
Zna li neko gdje ima uzeti traku za kosu ili tanju maramu za kosu za ovo
http://2.bp.blogspot.com/-I2dEu39w2u4/T ... adband.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-I2dEu39w2u4/T ... adband.jpg
-
#10606 Re: Gdje u Sa......
Imas sad sa metalnom zicom u masni za kosu,pogledaj six i straivarius.. Six ima crnu sa bijelim tufnama
#10607 Re: Gdje u Sa......
Ma ne treba mi sa žicom
Već ovako kao traka. Hvala enivej 

- Čudna sorta
#10608 Re: Gdje u Sa......
Ima li ih gdje kod nas kupiti?

- JanuaryJones
#10609 Re: Gdje u Sa......
Obični ima u Konzumu.Čudna sorta wrote:Ima li ih gdje kod nas kupiti?
Sent from my iPad using Tapatalk
- Čudna sorta
#10610 Re: Gdje u Sa......
Ima obični i u Merkatoru, ali nisam vidjela da imaju ovi voćni.
#10611 Re: Gdje u Sa......
Kupiti kafu za filter aparate. Kupovao sam u Konzumu od Francka 250 grama 8 KM, pa mi je to malo poskupo. Ima li kakva jeftinija opcija?
#10612 Re: Gdje u Sa......
imas drugih proizvodjaca na istoj polici,cijene su nesto povoljnije.AdnanSA wrote:Kupiti kafu za filter aparate. Kupovao sam u Konzumu od Francka 250 grama 8 KM, pa mi je to malo poskupo. Ima li kakva jeftinija opcija?
#10613 Re: Gdje u Sa......
cula sam da imaju "divlji" prevoznici koji kupe putnike i voze na razne destinacije.mene interesuje more.hocu da posaljem starce,za njih je dugo vrijemo vozikanje sa centrotransom nekih 7 ili 8 sati. ima li neko saznanja o tome?KAKO STUPITI U KONTAKT? ako se neko vozio i ima pozitivna iskustva nek mi na PP posalje kontakt telefon . 

#10614 Re: Gdje u Sa......
imas u svim novinama oglase kombi prevoznika
malo su bezobrazni sa cijenama, a bogme ima i nekih kretena vozaca
eto to mi prvo pade na pamet
malo su bezobrazni sa cijenama, a bogme ima i nekih kretena vozaca
eto to mi prvo pade na pamet

#10615 Re: Gdje u Sa......
Gdje je najpovoljnije kupovati bijelu tehniku. Iduci mjesec opremamo stan i treba mi sve od ves masine pa recimo do miksera
. Gledala sam malo na netu i cijene recimo istog frizidera se razlikuju u dvije prodavnice za nekih 50 do 80 KM.

#10616 Re: Gdje u Sa......
mogu kupiti Air Walk tene ?

#10617 Re: Gdje u Sa......
Da ima ne bi pitao. U Konzumu drže samo Franck a u Bingu i Penniju nema nikakav izbor.raskopusa wrote:imas drugih proizvodjaca na istoj polici,cijene su nesto povoljnije.AdnanSA wrote:Kupiti kafu za filter aparate. Kupovao sam u Konzumu od Francka 250 grama 8 KM, pa mi je to malo poskupo. Ima li kakva jeftinija opcija?
Moraću provjeriti i Mercator oni pbično imaju najbolji izbor.
-
#10618 Re: Gdje u Sa......
Kako se kreću cijene iftara na Baščaršiji po restoranima ? Zanimaju me cijene iftarskih menija za Aeroplan i Morića han, a može preporuka i za neko drugo mjesto ali da može prostorno obezbijediti 15-tak osoba
Hvala

Hvala
#10619 Re: Gdje u Sa......
po osobi oko 15 tak KMDr Baltazar wrote:Kako se kreću cijene iftara na Baščaršiji po restoranima ? Zanimaju me cijene iftarskih menija za Aeroplan i Morića han, a može preporuka i za neko drugo mjesto ali da može prostorno obezbijediti 15-tak osoba![]()
Hvala
-
#10620 Re: Gdje u Sa......
Je li sigurno ovo za Aeroplan i Morića han ? Pošto sam već čitao dosta tema oko iftara u Sarajevu, koje su doduše malo starije, ali se najčešće spominje cijena od 25 KM - ...madesa wrote:po osobi oko 15 tak KMDr Baltazar wrote:Kako se kreću cijene iftara na Baščaršiji po restoranima ? Zanimaju me cijene iftarskih menija za Aeroplan i Morića han, a može preporuka i za neko drugo mjesto ali da može prostorno obezbijediti 15-tak osoba![]()
Hvala
#10621 Re: Gdje u Sa......
Pozdrav, ako neko zna gdje u Sarajevu da kupim tzv"pekmez" za tamnjenje kože ali brenda L'erbolario unguento superbronzate? hvala 

#10623 Re: Gdje u Sa......
vidio sam da neko prodaje na pikudizzzzy wrote:Gdje kupiti ovu knjigu?
- šatirana_ljubičica
#10624 Re: Gdje u Sa......
black wrote:vidio sam da neko prodaje na pikudizzzzy wrote:Gdje kupiti ovu knjigu?
imaš u privatnim knjižarama, ali možda ne baš u svakoj.
#10625 Re: Gdje u Sa......
Dr Baltazar wrote:Je li sigurno ovo za Aeroplan i Morića han ? Pošto sam već čitao dosta tema oko iftara u Sarajevu, koje su doduše malo starije, ali se najčešće spominje cijena od 25 KM - ...madesa wrote:po osobi oko 15 tak KMDr Baltazar wrote:Kako se kreću cijene iftara na Baščaršiji po restoranima ? Zanimaju me cijene iftarskih menija za Aeroplan i Morića han, a može preporuka i za neko drugo mjesto ali da može prostorno obezbijediti 15-tak osoba![]()
Hvala
15 KM je preko puta Planeta, ali na meniju imas topu, limunadu, pitu i desert + kafu...
U istoj ulici, preko puta Bosanske kuhinje i Stakla imas ascinicu 20 KM je iftar, predivno uredjeno i bogat je iftar