Koliko sam upoznat nakav lik na pravnom fakultetu to je sve sto znam.amko76 wrote:A ko je ovaj Emir Kapić što službeno putuje?
GRAS - karte
Moderator: O'zone
-
#2001 Re: GRAS - karte
#2002 Re: GRAS - karte
Ajmo, nemojte skretati sa teme.
-
#2003 Re: GRAS - karte
Evo počela tematska sjednica Vlade KS o stanju u GRASu
-
#2004 Re: GRAS - karte
Prenos ima samo preko moje TV, na HS nema, pise slab signal.
-
#2005 Re: GRAS - karte
O žalopojki i sr***a ovo je za nevjerovati
#2006 Re: GRAS - karte
pa sta hoces zivota ti..drugi kantoni ne placaju ni studentske domove za svoje studente i onda se ocekuje da vlada ovog kantona im jos daje i pare za kartu..neo7 wrote:kokuz_sa wrote:cibra jebo ga ti sto bi vlada kantona sarajevo snosila subvenciju za sve studente?
a na univerzitetu najmanje studenata iz sarajeva ima..
bujrum nek im njihove kantonalne vlade snose subvenciju za prevozNeka preusmjere i poreze u drugi kanton pa da se i oni pocnu razvijati!
Ovo moze napisati samo neko ko je ogranicen i ko ne moze podnjeti uspjeh drugih...
Ariverderchi
ili neko dodje iz srbije ovdje da studira i ima status domaceg studenta i ocekuje se da mu vlada kantona Sarajevo daje pare za vozanje..
dodju svi ovamo pa se svercaju po trolama i tramvajima..a kad se vrate kod sebe kuci qrac ce i jedan uci u domaci bus bez karte
-
#2007 Re: GRAS - karte
Ministar nema pojma šta će sa Grasom
Blago rečeno je nesposoban za ovo
Blago rečeno je nesposoban za ovo
#2008 Re: GRAS - karte
kokuz_sa wrote:pa sta hoces zivota ti..drugi kantoni ne placaju ni studentske domove za svoje studente i onda se ocekuje da vlada ovog kantona im jos daje i pare za kartu..neo7 wrote:kokuz_sa wrote:cibra jebo ga ti sto bi vlada kantona sarajevo snosila subvenciju za sve studente?
bujrum nek im njihove kantonalne vlade snose subvenciju za prevozNeka preusmjere i poreze u drugi kanton pa da se i oni pocnu razvijati!
Ovo moze napisati samo neko ko je ogranicen i ko ne moze podnjeti uspjeh drugih...
Ariverderchi
ili neko dodje iz srbije ovdje da studira i ima status domaceg studenta i ocekuje se da mu vlada kantona Sarajevo daje pare za vozanje..
dodju svi ovamo pa se svercaju po trolama i tramvajima..a kad se vrate kod sebe kuci qrac ce i jedan uci u domaci bus bez karte

A tek oni što studiraju i rade. Kradu radna mjesta diplomiranim.
#2009 Re: GRAS - karte
Tamo je i lova dosta je gospodin pohapofidoremilienko wrote:Ništa onda, studenti idemo u Travnik da studiramo![]()
Trebao bi obezbjedit prevoz besplatno.

-
#2010 Re: GRAS - karte
Kažete, vlada je izdvojila 1 400 000 KM za subvencioniranje. Volio bih da mi neko objasni iz kog razloga je to premalo.
- nepredvidiva
#2011 Re: GRAS - karte
Više ne znam šta da mislim, ne znam na čijoj sam strani. 

#2012 Re: GRAS - karte
Mozda zato sto ima potencijalnih preko 30 000 studenata koji bi mogli kupiti te karte? Ovako karte ne moze dobiti ni 7 000 studenata, a javna je tajna da se velika vecina studenata 'sverca'...Baudelaire wrote:Kažete, vlada je izdvojila 1 400 000 KM za subvencioniranje. Volio bih da mi neko objasni iz kog razloga je to premalo.
- mrtva kokoš
#2013 Re: GRAS - karte
mislim da bi najpametnije bilo subvencioniranje studenata prema socijalnoj karti, odnosno primanjima. onda bi se izbjegla većina mogućih malverzacija a kartu bi dobili oni koji je i trebaju dobiti !!
#2014 Re: GRAS - karte
neo7 wrote:kokuz_sa wrote:cibra jebo ga ti sto bi vlada kantona sarajevo snosila subvenciju za sve studente?
Ariverderchi
Najs

-
#2015 Re: GRAS - karte
Stani, koliko Gras dobija od jedne karte? Jel 200 KM ukupno ili dobija 200 od vlade, plus 200 od studenta? Ako je ova prva varijanta, stvarno ne vidim u čemu je problem. Svima džabe nikako ne može i ne treba biti.MUNAFIK wrote:Mozda zato sto ima potencijalnih preko 30 000 studenata koji bi mogli kupiti te karte? Ovako karte ne moze dobiti ni 7 000 studenata, a javna je tajna da se velika vecina studenata 'sverca'...Baudelaire wrote:Kažete, vlada je izdvojila 1 400 000 KM za subvencioniranje. Volio bih da mi neko objasni iz kog razloga je to premalo.
#2017 Re: GRAS - karte
Sta se desava sa ovim, koliko su karte studentske sad? 

#2018 Re: GRAS - karte
meni moja vazi do daljnjeg.
- Black swan
#2019 Re: GRAS - karte
najpametnije bi bilo da studenti poptišu nešto ko kredit s grasom kad se zaposle da će vratiti razliku cijene karata 

#2020 Re: GRAS - karte
jel se vozamo jos uvijek sa ovim studentskim? i dokad? zna li se ista?... 

-
#2021 Re: GRAS - karte
Slobodno se vozi dok ne skontaju novu kartufrfi. wrote:jel se vozamo jos uvijek sa ovim studentskim? i dokad? zna li se ista?...

#2022 Re: GRAS - karte
I ovi studenti su mi se popeli na vrh glave samo daj sta besplatno, jeftinije 

#2023 Re: GRAS - karte
Sram nas bilo.Melodicni wrote:I ovi studenti su mi se popeli na vrh glave samo daj sta besplatno, jeftinije
#2024 Re: GRAS - karte
Pa naravno sram vas bilo. Hvala bogu zivi zdravi dvije ruke dvije noge i daj jeftinije daj besplatno.
#2025 Re: GRAS - karte

ja nikad nisam trazio ni subvencioniranje niti bilo kakvo umanjenje cijena, samo da je cisto, uredno i redovno, dok to ne bude, sikter.................