ALTA Centar
Moderator: O'zone
- VeDooo1gim
#2002 Re: ALTA Centar
Vapiano je i dalje skoro uvijek pun , barem onaj dio za pice... skoro nikad mjesta nema navece...sarajevsko_pivo wrote:Kako radi Vapiano?
-
#2003 Re: ALTA Centar
Drago mi je, samo da se ne zatvore, posto su mi extra!!VeDooo1gim wrote:Vapiano je i dalje skoro uvijek pun , barem onaj dio za pice... skoro nikad mjesta nema navece...sarajevsko_pivo wrote:Kako radi Vapiano?
- BHF_Manijak
#2004 Re: ALTA Centar
Udjoh u onu nakvu radnju sa kosuljama na zadnjem haman spratu, crna neka dobra sulja pravo, reko kol'ko je, kaze na snizenju je, 80KM, inace se krecu od 120-170...Reko hvala, dovidjenja i prijatno..

#2005 Re: ALTA Centar
7 camicie, direktno iz Rima najveća šminka među košuljama u nasBHF_Manijak wrote:Udjoh u onu nakvu radnju sa kosuljama na zadnjem haman spratu, crna neka dobra sulja pravo, reko kol'ko je, kaze na snizenju je, 80KM, inace se krecu od 120-170...Reko hvala, dovidjenja i prijatno..![]()

#2006 Re: ALTA Centar
Jesu stvarno skupe, ali su brate i kvalitetne i lijepe. Ali to su vise kosulje kad maturiras, diplomiras, ženis seBHF_Manijak wrote:Udjoh u onu nakvu radnju sa kosuljama na zadnjem haman spratu, crna neka dobra sulja pravo, reko kol'ko je, kaze na snizenju je, 80KM, inace se krecu od 120-170...Reko hvala, dovidjenja i prijatno..![]()

#2007 Re: ALTA Centar
ja sam cuo da alta propada. triland kosarka istupila iz lige, prekinula takmicenje. cuo sam isto tako da ljudi u trilandu vec duze vrijeme nemaju plata zbog dugova bankama. jesu li ovo samo carsijske price ili neko zna nesto vise?sarajevsko_pivo wrote:Drago mi je, samo da se ne zatvore, posto su mi extra!!VeDooo1gim wrote:Vapiano je i dalje skoro uvijek pun , barem onaj dio za pice... skoro nikad mjesta nema navece...sarajevsko_pivo wrote:Kako radi Vapiano?
#2008 Re: ALTA Centar
moguce.
banka koja je kreditirala altu je pretvorila svoja potrazivanja po kreditu u vlasnicki kapital.
banka koja je kreditirala altu je pretvorila svoja potrazivanja po kreditu u vlasnicki kapital.
#2009 Re: ALTA Centar
Propada... propada....
Ne znam jeste li primjetili kako stede struju jer imaju dugovanja na milione... oko 18h priguse svijetlo, otvore vrata da se ne otvaraju i zatvaraju sama... (sve zbog struje) a to sto se ljudi zalede kad odu na kafu.
nikad vise kafa u alti...
elektroprivreda treba samo da im struju iskljuce i gotovi su.... stetaaa
Ne znam jeste li primjetili kako stede struju jer imaju dugovanja na milione... oko 18h priguse svijetlo, otvore vrata da se ne otvaraju i zatvaraju sama... (sve zbog struje) a to sto se ljudi zalede kad odu na kafu.
nikad vise kafa u alti...
elektroprivreda treba samo da im struju iskljuce i gotovi su.... stetaaa
#2010 Re: ALTA Centar
Kako će tek propasti kad se otvori ono čudo preko puta? 

-
#2011 Re: ALTA Centar
pa onaj Waikiki jedino i radi kako treba u Alti sve ostalo je truba
#2012 Re: ALTA Centar
alta je bila osudjena na propast onaj dan kada ih je colliers odjebao kao firma koja ce nalaziti zakupce i brendove.
#2013 Re: ALTA Centar
Edo87 wrote:Jesu stvarno skupe, ali su brate i kvalitetne i lijepe. Ali to su vise kosulje kad maturiras, diplomiras, ženis seBHF_Manijak wrote:Udjoh u onu nakvu radnju sa kosuljama na zadnjem haman spratu, crna neka dobra sulja pravo, reko kol'ko je, kaze na snizenju je, 80KM, inace se krecu od 120-170...Reko hvala, dovidjenja i prijatno..![]()
ili ako si guzonjin sin, inače hajd na pijacu otoka i gotovo
sve pohvale za kosulje

-
#2015 Re: ALTA Centar
jel ovo sada pod ključem
#2016 Re: ALTA Centar
nije pod ključem. sad je u mraku 

-
#2017 Re: ALTA Centar
pa mislim da niko neće po mraku hodatiCiprol wrote:nije pod ključem. sad je u mraku
- ultima_palabra
#2018 Re: ALTA Centar
Šteta dobrog Mercatora...
-
#2019 Re: ALTA Centar
mislim ovo je sramota za jedan gradultima_palabra wrote:Šteta dobrog Mercatora...
Kako je ovakva firma onda mogla dobiti najjatraktivniju lokaciju u gradu a sada nea kinte za struju????????????
E mi ćemo amerima i dušu prodati
jeb ti nas
#2020 Re: ALTA Centar
ocigledno je firma dobila lokaciju jer je imala imala para da tu lokaciju plati i imala ideju i para da na toj atraktivnoj lokacij napravi atraktivan centar... u tome su, ja bih rekao, i uspjeli... eh sada, druga je prica to sto je u medjuvremenu dosla ekonomska kriza, pa centar nisu uspjeli popuniti pa ubiru manje kirije nego su planirali... opet, ekonomska kriza donijela da ni narod nema kupovnu moc pa ni u postojecim radnjama ne pravi neki veliki promet, pa ni ti postojeci zakupci ne placaju redovno kiriju... kao rezultat, imas neprofitabilnu firmu koja ne moze da ispunjava svoje obaveze... tako da po meni tu uopste nije pitanje 'kakva je to firma'... da je vlasnik firme najveci tajkun na svijetu, i da firma ne radi kako treba, naravno da ne bi nastavio ulagati dodatne pare u firmu koja mu ne pravi profit... i tako firme pocnu da tonu, odu u stecaj, dodju drugi pa ih kupe, itd. itd....StupskaBitanga wrote:mislim ovo je sramota za jedan gradultima_palabra wrote:Šteta dobrog Mercatora...
Kako je ovakva firma onda mogla dobiti najjatraktivniju lokaciju u gradu a sada nea kinte za struju????????????
E mi ćemo amerima i dušu prodati
jeb ti nas
sta hocu da kazem je, ovo kad se pocelo graditi vjerovatno je imalo smisla jer je u ta doba bilo jeftinog kapitala, ekonomija rasla, sve se sirilo, ulagalo se...... i onda KRIZA... cak i u BBI, koji ima milijardu puta bolju lokaciju, su pocele da se zatvaraju radnje...
- Troll_Happens
#2021 Re: ALTA Centar
vala i treba, nek se zatvori... hoce oni nesto na silu da grade eto tek toliko da ima... pa taman bilo u mraku, ionako je sva zemlja u mraku tako da ne vidim nista iznenadjujuce sa ovim 

-
#2022 Re: ALTA Centar
Znaci radi ce samo po danu hahahhaha.
- ultima_palabra
#2023 Re: ALTA Centar
Sve si rekao... ipak ključno je bilo što su izgubili ugovor sa onom firmom koja je trebala dovesti jake brandove. Ono je mali šoping-centar na dobroj lokaciji, i uz uvijek puni Vapiano da ima još par jakih radnji/restorana držalo bi se to sasvim solidno.
-
#2024 Re: ALTA Centar
NewYorker i LC Waikiki su takodjer dobro radili.ultima_palabra wrote:Sve si rekao... ipak ključno je bilo što su izgubili ugovor sa onom firmom koja je trebala dovesti jake brandove. Ono je mali šoping-centar na dobroj lokaciji, i uz uvijek puni Vapiano da ima još par jakih radnji/restorana držalo bi se to sasvim solidno.
#2025 Re: ALTA Centar
svi ti projekti su započeti u neka sretnija ekonomska vremena. a sad priča sa miševima i brodom koji tone...