-ja sam u nedžarićima, tako da mi možda to na ilidži najbliže izađe..s tim da je meni u cilju što ranije dobiti bajk pa mi je možda najisplativije otići u Gir, pa vidjeti kako i šta...quarterback wrote:ne trebas se poklapati, niko nije nista rekao, godinama sam vozio outpost koji je klasu/dvije ispod avalanchea 3.0sizifinho wrote:GT Avalanche 3.0, shifteri su alivio, kao i zadnja mašinica a prednja je acera. I know, i know![]()
meni se ipak cini sve to sto si nabrojao da je stvar samo u stimanju mjenjaca, eventualno je mozda sajla istegnuta ali to su sve mali troskovi tipa 5/10 KM
postoji mogucnost posto si pocetnik da jos ne znas otkriti ili da ne primjecujes relativno vece probleme tipa ovoga sto je govoreno oko lufta u pogonu (a i to je relativno mali problem, tipa 40 tak KM) i sl ali ostavi to nekome od majstora za sada
Koji ces servis odabrati ponajvise zavisi od tvoje lokacije, u gradu kod Ekonomije ti je Gir, tamo radi Loro koji je i sam biciklista, takmicar i vrlo detaljan, na Skenderiji imas Bogu, dosta ljudi se kune u njega, na Ilidzi imas Dzenu koji slovi za najboljeg. Sve su ti cijene u 5 deka pitanje je samo koja ti lokacija odgovara i koliko ces cekati. Kod Lore si mozda odmah na redu, kod Dzene ces cekati 5/7 dana da ti bajk dodje na red za servis.
Tesko je reci ko je najbolji, to ti je kao i sa majstorima za auto, svako se kune u svog majstora. Ja sam popravljao kod sve trojice nabrojanih + kod onog cike u Loris zgradi i doktora dok je radio ali ne bih iznosio misljenja, rekao bih samo da je svako od njih dobar i da svakako zna svoj posao.
Svaka tebi čast, na tvojoj strpljivosti i razboritosti, da je Bogdo više forumaša kao što si ti