vecera - restoran
Moderator: O'zone
#51 Re: vecera - restoran
ma šta ja znam...ako je savjesno napravljeno može i vrijediti u odnosu na standardnu buregdžijsku pitu. isto k'o što je porcija telećeg pečenja u aščinici hem 7 km, a u restoranu najmanje 15 pa do 25 km...
- pustopoljina
#52 Re: vecera - restoran
onda je domaca neprocjenjive vrijednosti (slazem se).JThomas wrote:ma šta ja znam...ako je savjesno napravljeno može i vrijediti u odnosu na standardnu buregdžijsku pitu. isto k'o što je porcija telećeg pečenja u aščinici hem 7 km, a u restoranu najmanje 15 pa do 25 km...
- vjesticanametli
#53 Re: vecera - restoran
vazda bilo zara.... puno uvijek i ukusnoooosabina1 wrote:paprene cijene ali su vrh , nema govorauvijek dobar post wrote:Dveri na Baščaršiji konza!
- lavorpunvode
#54 Re: vecera - restoran
pa valjda racunas u startu da jedes u restoranu i da neces dobiti kilu krompiruse za 6KM. ne kazem da nije skupo al cijena je klasika za restorane.Naslovnica wrote:Kakav mu je ovo burek od 20KM i zeljanica od 16KM?!lavorpunvode wrote:http://www.basca.ba/
i ovaj je super i hrana je ok. Narocito je lijepa bašta, u toplijim danima.
Organsko meso i špinat?!
#55 Re: vecera - restoran
Vala ako si dosao u koliko toliko "eminentan " restoran, pa hoćeš da jedeš piturine, i treba te oderati ...lavorpunvode wrote:pa valjda racunas u startu da jedes u restoranu i da neces dobiti kilu krompiruse za 6KM. ne kazem da nije skupo al cijena je klasika za restorane.Naslovnica wrote:Kakav mu je ovo burek od 20KM i zeljanica od 16KM?!lavorpunvode wrote:http://www.basca.ba/
i ovaj je super i hrana je ok. Narocito je lijepa bašta, u toplijim danima.
Organsko meso i špinat?!

- Naslovnica
#56 Re: vecera - restoran
@mayab
Upravo tako!
Dođeš u restoran i naručiš piturine...
40KM kila!

Upravo tako!
Dođeš u restoran i naručiš piturine...
40KM kila!

- lavorpunvode
#57 Re: vecera - restoran
hahahahah... ima i ta mjesta..mayab wrote:Vala ako si dosao u koliko toliko "eminentan " restoran, pa hoćeš da jedeš piturine, i treba te oderati ...lavorpunvode wrote:pa valjda racunas u startu da jedes u restoranu i da neces dobiti kilu krompiruse za 6KM. ne kazem da nije skupo al cijena je klasika za restorane.Naslovnica wrote: Kakav mu je ovo burek od 20KM i zeljanica od 16KM?!
Organsko meso i špinat?!
![]()