Slike Sarajeva
Moderator: O'zone
-
lokacija je promasena
to jest ali cuo sam da ce se to srusiti i da ce napraviti put sa jos dodatne 2 trake pa se to mora rusiti plus nova autobuska stanica ce tu biti jeli neko zna jeli se vec pocela praviti autobuska stanica Centrotrans eurolines

Gledam slike i srce mi place!!! Posjetite stranicu http://www.raseljene-sarajlije.com, imamo isto slika o Sarajevu i jos nekih informacija.
Dodjite i pogledajte
Dodjite i pogledajte
pa dodjite vi i pogledajteDarjan wrote:Gledam slike i srce mi place!!! Posjetite stranicu http://www.raseljene-sarajlije.com, imamo isto slika o Sarajevu i jos nekih informacija.
Dodjite i pogledajte

kao sto rece prle svi mi slikamo najljepse dijelove ali ima tu jos sto sta pokazat sto nije bas lijepo i oku ugodno...ajde sad ko god da je dole nek pocne da slika sad te objekte, ljude ....
pade mi na pamet dvoriste marijin dvora....kad se udje unutra
i te slike predstavljaju grad
liberal wrote:kao sto rece prle svi mi slikamo najljepse dijelove ali ima tu jos sto sta pokazat sto nije bas lijepo i oku ugodno...ajde sad ko god da je dole nek pocne da slika sad te objekte, ljude ....
Pa svaki grad na svijetu ima ruzne djelove nije to specificno samo za Sarajevo. New York ima ruznih djelova London, Amsterdam, Chicago, LA, Moskva...
\pike wrote:liberal wrote:kao sto rece prle svi mi slikamo najljepse dijelove ali ima tu jos sto sta pokazat sto nije bas lijepo i oku ugodno...ajde sad ko god da je dole nek pocne da slika sad te objekte, ljude ....
Pa svaki grad na svijetu ima ruzne djelove nije to specificno samo za Sarajevo. New York ima ruznih djelova London, Amsterdam, Chicago, LA, Moskva...
Nisi me shvatio
I u tim "ruznim' djelovima uvijek ima neke ljepote...takodjer u nekim ruznim predjelima mozes naci predivne kuce ili male skrivene ulicice koje imaju specifican sarm
Nije fakat photoshop, casne mi pionirske.Latinica wrote:I meni je mjesec privukao paznju...cini je savrsenom. Mozda nam vederedi oda tajnu.A wrote:Ma onaj mi je polumjesec malo sumnjivLatinica wrote:
Aaaaa...famozna je.da nije photoshop
![]()
(doista je fantasticna slika, evo ode kod mene na desktop)

Slikano je iz baste restorana "Kod Bibana" i cini mi se da je u tom trenutku i sijevnulo, pa su obrisi sarajevskih brda stopljeni sa oblacima.
I slobodno je lijepite na desktop.

- KotromanichII
velicna avazog tornja u buducnosti
odprilike ta velicina

odprilike ta velicina