Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U pravu si 100 %.
Navešću primjer.Aščinica Mošćanica na Malti.Hrana nije loša ali,što ti reče,nedo Bog marku potrošit na inventar.Raspar tanjiri,neki još od olimpijade,kašike,viljuške i noževi gluho bilo.
Na stalažama tegle da smrekom koje nisu oprane 20 godina pa ne znaš jel u njima smreka ili uzgaja žabokrečinu.Stolovi kao da su donešeni iz obdaništa a pločice iz sedamdesetih.
Nekima se to sviđa,pogotovo taksistima i žandarima koji se nakeze Beri koja sipa porcije a kutljača joj ko da je šuplja.Ko da ti djeli humanitarnu.
Rijetko pogano i odvratno mjesto.
kad nece neko nas ima tko hoce , covjek iz srbije otvorio lanac walter koji prodaje "sarajevske cevape" u dobrom ambijentu i super sredjenim lokalima , u Srbiji ga ima na desetke lokacija i ev sad je zapoceo ekspanziju i po BiH
stas kad je carsijanerima bitnije da uguraju jos jednu osobu u prenatrpan objekat nego da urade nesto na razvijanju posla
Walter drzi Colin brat i Slobodan Simovic, obojica Sarajlije. Kada sam u BG redovan sam u Walteru i odlicni su im cevapi. Najslicniji Beskovim ako cu porediti.
Vezano za Moscanicu, otkada je zohar vidjen na zidu vise nije opcija.
PM72 wrote: ↑28/12/2022 08:16
U pravu si 100 %.
Navešću primjer.Aščinica Mošćanica na Malti.Hrana nije loša ali,što ti reče,nedo Bog marku potrošit na inventar.Raspar tanjiri,neki još od olimpijade,kašike,viljuške i noževi gluho bilo.
Na stalažama tegle da smrekom koje nisu oprane 20 godina pa ne znaš jel u njima smreka ili uzgaja žabokrečinu.Stolovi kao da su donešeni iz obdaništa a pločice iz sedamdesetih.
Nekima se to sviđa,pogotovo taksistima i žandarima koji se nakeze Beri koja sipa porcije a kutljača joj ko da je šuplja.Ko da ti djeli humanitarnu.
Rijetko pogano i odvratno mjesto.
kad nece neko nas ima tko hoce , covjek iz srbije otvorio lanac walter koji prodaje "sarajevske cevape" u dobrom ambijentu i super sredjenim lokalima , u Srbiji ga ima na desetke lokacija i ev sad je zapoceo ekspanziju i po BiH
stas kad je carsijanerima bitnije da uguraju jos jednu osobu u prenatrpan objekat nego da urade nesto na razvijanju posla
Gdje je dosao u BiH?
Ma sto se ugostiteljstva tice, BG je na ovim prostorima neprevazidjen......
PM72 wrote: ↑28/12/2022 08:16
U pravu si 100 %.
Navešću primjer.Aščinica Mošćanica na Malti.Hrana nije loša ali,što ti reče,nedo Bog marku potrošit na inventar.Raspar tanjiri,neki još od olimpijade,kašike,viljuške i noževi gluho bilo.
Na stalažama tegle da smrekom koje nisu oprane 20 godina pa ne znaš jel u njima smreka ili uzgaja žabokrečinu.Stolovi kao da su donešeni iz obdaništa a pločice iz sedamdesetih.
Nekima se to sviđa,pogotovo taksistima i žandarima koji se nakeze Beri koja sipa porcije a kutljača joj ko da je šuplja.Ko da ti djeli humanitarnu.
Rijetko pogano i odvratno mjesto.
kad nece neko nas ima tko hoce , covjek iz srbije otvorio lanac walter koji prodaje "sarajevske cevape" u dobrom ambijentu i super sredjenim lokalima , u Srbiji ga ima na desetke lokacija i ev sad je zapoceo ekspanziju i po BiH
stas kad je carsijanerima bitnije da uguraju jos jednu osobu u prenatrpan objekat nego da urade nesto na razvijanju posla
Gdje je dosao u BiH?
Ma sto se ugostiteljstva tice, BG je na ovim prostorima neprevazidjen......
Sladoled karamela je topchina.
Otkriće mi je i boxmaster. Može de najesti od njega i onog velikog pomfrita od 3.5 KM kojeg uvijek dijelim sa nekim.
Uglavnom, menije nema smisla uzimati.
xoklix wrote: ↑10/01/2023 01:28
Sladoled karamela je topchina.
Otkriće mi je i boxmaster. Može de najesti od njega i onog velikog pomfrita od 3.5 KM kojeg uvijek dijelim sa nekim.
Uglavnom, menije nema smisla uzimati.
Boxmaster i pomfrit sasvim dovoljni za najesti se.
Pa je li ista firma uzela licencu? Kako je moguce da je tolika razlika?
Jedan kuhar može napraviti drastičnu razliku. Dešavalo se da u restoranima promjenom kuhara hrana zna postati osjetno (ne)ukusnija.
U KFC (i općenito u restoranima brze hrane) ne postoji pojam "kuhar".
Postoji procedura pripreme koja se mora ispoštovati i to je to.
Svako u restoranu brze hrane može raditi na mjestu pripreme hrane, pakovanja, kase, DT, održavanje higijene.
Jedan kuhar može napraviti drastičnu razliku. Dešavalo se da u restoranima promjenom kuhara hrana zna postati osjetno (ne)ukusnija.
U KFC (i općenito u restoranima brze hrane) ne postoji pojam "kuhar".
Postoji procedura pripreme koja se mora ispoštovati i to je to.
Svako u restoranu brze hrane može raditi na mjestu pripreme hrane, pakovanja, kase, DT, održavanje higijene.
Haha, ja uzeo kcerkici, ma nema malo veci zalogaj muškarca. Strips to jest half strips niđe veze. Bolje ja kod kuće pečem po jednom top receptu. Ni blizu evropskih KFCa. Ovo je čista prevara, a cijene drama.
last mohicans wrote: ↑13/01/2023 00:27
Haha, ja uzeo kcerkici, ma nema malo veci zalogaj muškarca. Strips to jest half strips niđe veze. Bolje ja kod kuće pečem po jednom top receptu. Ni blizu evropskih KFCa. Ovo je čista prevara, a cijene drama.