Prezime mnogo govori, sljeglo od ovaca u grad.vjeshalica wrote: ↑30/07/2020 10:03Rekose fini ovdje na temi
Novokomponovani skorojevici kao i sve u ovom drustvu
Porijeklo i imovina nepoznati kao i novac
Takvi su "fini"

Moderator: O'zone
Prezime mnogo govori, sljeglo od ovaca u grad.vjeshalica wrote: ↑30/07/2020 10:03Rekose fini ovdje na temi
Novokomponovani skorojevici kao i sve u ovom drustvu
Porijeklo i imovina nepoznati kao i novac
Takvi su "fini"
Koliko ih ima sa PTSP i uredno jos posjeduju vozacke, kao i dozvole za nosenje oruzja.Naslovnica wrote: ↑30/07/2020 08:26E jbga, pa gdje ćeš za volan ako imaš takvu dijagnozu?!?!?!?ibizza wrote: ↑30/07/2020 08:06Vozac (decko od poginule djevojke) je imao padavicu, u momentu dok je vozio, dobio je napad, pritisnuo gas i sletili su. Djevojka je ispala kroz sajbu i poginula, dvije djevojke koje su sjedile nazad su hvala Bogu bez bilo kakvih povreda.DonieBrasco wrote: ↑29/07/2020 15:13Zna li neko nesto vise o ovoj saobracajnoj nesreci na Lukomiru, mlada cura poginula 1994. godsite.
Prevrnuli se autom sve mlade osobe, jedna stradala.
Otac od djevojke koja je poginula je dobio infarkt i trenutno je u komi![]()
![]()
![]()
![]()
Ma znam ba...NediM17 wrote: ↑30/07/2020 18:35Koliko ih ima sa PTSP i uredno jos posjeduju vozacke, kao i dozvole za nosenje oruzja.Naslovnica wrote: ↑30/07/2020 08:26E jbga, pa gdje ćeš za volan ako imaš takvu dijagnozu?!?!?!?ibizza wrote: ↑30/07/2020 08:06
Vozac (decko od poginule djevojke) je imao padavicu, u momentu dok je vozio, dobio je napad, pritisnuo gas i sletili su. Djevojka je ispala kroz sajbu i poginula, dvije djevojke koje su sjedile nazad su hvala Bogu bez bilo kakvih povreda.
Otac od djevojke koja je poginula je dobio infarkt i trenutno je u komi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E jebo bi im nanu naninu jednom, pa da odlezi govno bar 5 godina zbog nemara i jedenja govana preko janjetine u necemu sto bi trebala biti egzaktna profesija...mk ultra wrote: ↑30/07/2020 17:16Ne moze, projektant, revident i nadzor se ne smiju ni u kojem slucaju preklapatiBadBoy wrote: ↑30/07/2020 17:04Zar projektant i nadzor smiju biti ista firma?mk ultra wrote: ↑30/07/2020 13:45
glavni na Eliđi, jedini redovni profesor u državi koji nije doktorirao, već ima samo magisterij
samo da ti kažem, kvalitet u ovom slučaju jeste upitan... otvori jednom njegovu "apoteku" da vidiš šta jaranika crta bog te pomogo![]()
![]()
žalosno je gledati kako bošnjački narod sam sebi genocid radi
U reviziji ne smije ucestvovati ni u kojem slucaju ako je njegova firma radila projekat ni kao saradnik... itd
Zato kazem, dug je put inzinjerskih potpisa, a vecinom ih svi daju na pecat uz ovlastenja, ni ne vidi sta je potpisao...
Možda nije ni znao da ima epilepsiju. Neki ljudi dožive epi-napad samo jednom u životu.Naslovnica wrote: ↑30/07/2020 18:56Ma znam ba...
![]()
U našem zakonu (kao i većina toga) ne striktno naznačeno. Znači da je ostavljena mogućnost manipulacije. I meni je ovo prvo upalo u oči, onda samo malo prosurfavši internetom shvatiš taman da si najnepismeniji koliko je toga nelogičnog, toliko razvrata toliko prokletog, nezasitog, bahaćenja, rastrošnosti, pokondirena govna, strašno. Od izrade projekta, dozvola, nadzora, sve je sumnjivo.BadBoy wrote: ↑30/07/2020 17:04Zar projektant i nadzor smiju biti ista firma?mk ultra wrote: ↑30/07/2020 13:45glavni na Eliđi, jedini redovni profesor u državi koji nije doktorirao, već ima samo magisterijcostacurta wrote: ↑30/07/2020 12:11U imenu kompanije projektanta i nadzora domena weebly, investitor domena gmailodmah znak da su stipse neke i moš ladno očekivat fušeraj u gradnji.
Ne znam ko je uhapšen ali bgmi ovaj projektant i nadzorni organ je prof na građevinskom, arhitektonskom, stručni saradnik, upravni odbor, sudski vještak, član nekih komisija, uz to i neke poticaje stigao uzeti...... uvijek su me impresionirali kako ljudi stignu sve to obaviti. Kvalitet nije upitan, evo nažalost primjera![]()
samo da ti kažem, kvalitet u ovom slučaju jeste upitan... otvori jednom njegovu "apoteku" da vidiš šta jaranika crta bog te pomogo![]()
![]()
žalosno je gledati kako bošnjački narod sam sebi genocid radi
Član 37Nadzor nad građenjem, u ime investitora, prema Uredbi može obavljati pravno lice registrirano i ovlašteno za poslove pojektovanja i/ili građenja.
Poslove stručnog nadzora nad građenjem ne može obavljati pravno lice koje je izradilo ili učestvovalo u izradi projektne dokumentacije i pravno lice koje izvodi radove na građevini koja se gradi.
Član 35 stav 4, za projektantaKonlrolor/Revident ne može obaviti kontrolu projekta u čijoj je izradi u cijelosti ili djelomično sudjelovao ili ako je taj projekat u cijelosti ili djelomično izradilo pravno lice u kojem je zaposlen.
Nije da su nam pravilnici bajni, ali ima nestoda povremeno zahtjeva pregled radova u toku građenja, te o istom izvrši upis u građevinski dnevnik.
Nipošto.
Pokušaj ubistva treba dokazati. Ne možeš ih tužiti, možeš prijaviti incident nadležnoj policijskoj stanici. Priloži i snimak
Odakle znaš da su bila službena vozila i da su bili u obavljanju dužnosti? Zbog rotacija?costacurta wrote: ↑30/07/2020 21:39Nipošto.
Moš samo zatvora zaglaviti jer će te napraviti budalom i "dokazati" da si ometao službena lica u obavljanju dužnosti.
Ne znam.high_volume wrote: ↑30/07/2020 21:55Pokušaj ubistva treba dokazati. Ne možeš ih tužiti, možeš prijaviti incident nadležnoj policijskoj stanici. Priloži i snimakOdakle znaš da su bila službena vozila i da su bili u obavljanju dužnosti? Zbog rotacija?costacurta wrote: ↑30/07/2020 21:39Nipošto.
Moš samo zatvora zaglaviti jer će te napraviti budalom i "dokazati" da si ometao službena lica u obavljanju dužnosti.
Kad ga gladan Q napravi, proklet je do kraja života, dunjaluk da zaradi, malo mu.drndalo wrote: ↑30/07/2020 21:01E jebo bi im nanu naninu jednom, pa da odlezi govno bar 5 godina zbog nemara i jedenja govana preko janjetine u necemu sto bi trebala biti egzaktna profesija...mk ultra wrote: ↑30/07/2020 17:16Ne moze, projektant, revident i nadzor se ne smiju ni u kojem slucaju preklapati
U reviziji ne smije ucestvovati ni u kojem slucaju ako je njegova firma radila projekat ni kao saradnik... itd
Zato kazem, dug je put inzinjerskih potpisa, a vecinom ih svi daju na pecat uz ovlastenja, ni ne vidi sta je potpisao...
I projektantu, i nadzoru, i izvodjacu, i investitoru, i “INSPEKTORU” mater im jebem svima, gladnih ociju, dabogda se ni na onom svijetu nikad ne najeli, vazda gladni bili... I urbanizmu i gradjevini u Opstini, i nacelniku, pardon “ambasadoru” zelim vjecnu glad i na onom svijetu ako postoji...
To bi im mozda i bila najgora stvar...
Hoće li ga Škrijelj (legalista) barem suspendovati sa UNSA?mk ultra wrote: ↑30/07/2020 14:58https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/58 ... u-sarajevu
eto profe na spisku![]()
Ako je policajcu slomljen zglob i saka, kako li tek izgleda onaj drugi. Vjerovatno modar i pun cvoruga.
Ma oni imaju visok stepen kriminala posebno u određenim područjima tako da su greške i prvo pucaj i razumljive donekle jer jebiga svi hoce kuci da se vrate..DonieBrasco wrote: ↑31/07/2020 12:18Iako sam protiv bilo kakvog oblika nasilja, nekada mi zaista bude jasno zasto polcija u SAD prvo puca pa onda pita.
Po snimcima skako kod apoteke na Vratniku. Ne znam odakle je mogao da skoči pa da zijani.muha_sa wrote: ↑31/07/2020 11:52https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/58 ... d-policije
PRILIKOM KONTROLE VOZILA
Drama u Sarajevu: Adnan Hadžagić poginuo bježeći od policije
Tijelo preminulog je prevezeno u prosekturu Bare gdje će po naredbi dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva biti izvršena obdukcija
I ja gledam gdje je taj podzid--vidim basamake i ogradu kod apoteke--al to nije nešto velkackozateznistub wrote: ↑31/07/2020 12:22Po snimcima skako kod apoteke na Vratniku. Ne znam odakle je mogao da skoči pa da zijani.muha_sa wrote: ↑31/07/2020 11:52https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/58 ... d-policije
PRILIKOM KONTROLE VOZILA
Tijelo preminulog je prevezeno u prosekturu Bare gdje će po naredbi dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva biti izvršena obdukcija
Da on nije na koru od banane pa nekoliko puta tako sve zaredom...
Ima više od 3 metra visinemuha_sa wrote: ↑31/07/2020 12:24I ja gledam gdje je taj podzid--vidim basamake i ogradu kod apoteke--al to nije nešto velkackozateznistub wrote: ↑31/07/2020 12:22Po snimcima skako kod apoteke na Vratniku. Ne znam odakle je mogao da skoči pa da zijani.muha_sa wrote: ↑31/07/2020 11:52https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/58 ... d-policije
PRILIKOM KONTROLE VOZILA
Da on nije na koru od banane pa nekoliko puta tako sve zaredom...![]()