SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moderator: O'zone
- Trafalgar Law
#21001 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Baš se fino negdje jutros oko pola 10 kucnuše dva kedija kod tramvajske stanice na Otoci prema gradu.Jbg,tome je uzrok zakrčenje saobraćaja koje se oteglo od remize pa do Čvile.
- Trafalgar Law
#21002 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Puna podrška,samo da imamo državu izgrađenu na zdravim temeljima ne bi bilo usiljenih kockastih glava po Sarajevu,babinih sinova koji po čitav dan bleje po ovim šišha barovima.Baltazar_khan wrote:.

-
#21003 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nasmijalo me ovo iznad preventivno držati iza rešetaka 

-
#21004 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko sto kristijan rece u citulji, bruku likova drot treba legitimisat i detaljnije provjerit iskljucivo zato sto izgledaju tako kako izgledaju
#21005 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ovaj se poznaje ko Che
stari je to znalac iz sviheta kriminala
nuemu vec na nosu stoji licna karta sa podacima 

- jao_situacije
#21006 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jel ovaj specijalac preskočio ogradu popeo se na stol i usput udario ove likove što sjede
jest jak frajer

jest jak frajer
#21007 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ja vjerujem da je jak, isto tako vjerujem da je i ovo namjerno urađeno da ih prepadne i iznenadi. Sta je trebao reci izvinite, ako bih mogao ja, samo malo, evo na kant cu ja, samo momenat....
#21008 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Spusti pušku na stol, uzme lika za ruku da fino prekorači 

- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#21009 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Qler wrote:ja vjerujem da je jak, isto tako vjerujem da je i ovo namjerno urađeno da ih prepadne i iznenadi. Sta je trebao reci izvinite, ako bih mogao ja, samo malo, evo na kant cu ja, samo momenat....

Eto molim vas momci ako nije neki problem da ja prodjem, ceka me tamo mali Anel.
#21010 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

pridrzider bgt ovaj scar samo da predjem ovu ogradu
#21011 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Fakat nidje veze ako su ovi momci za prvim stolom njihovi u civilu ok ali ako nisu kako bi momci trebali dici tuzbu ladno protiv ovih konjskih specijalaca pa nisu u americii jbte, a ko da bi i glavonja sto su fga dosli privesti krenuo bjezati ili eventualno potegnuti pistolj kad bi vidio ove opasne specijalce uostalom imas frajeru pusku pa ga pucajj ako nemas kondicije da trcis za njim da su pretjerali malo je reciSmokingMan wrote:Puna podrška,samo da imamo državu izgrađenu na zdravim temeljima ne bi bilo usiljenih kockastih glava po Sarajevu,babinih sinova koji po čitav dan bleje po ovim šišha barovima.Baltazar_khan wrote:.
#21012 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dabogda svaki dan ovako izvrtali ove shisha kafice
#21013 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Obicna predstava za gradjane,kao nesto radi SE.
#21014 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Al dobra fora i s ovim kamermanom u akciji
umjesto petokrake
zakacio kameru da se dokumentira sve 

-
#21015 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jest ih ljepo vidjet kako se sami bacaju po podu i sire ruke i noge

-
#21016 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sinoc migrant kod Orta gdje su one baste, maznu telefon sa stola i krenuo bjezati prema Obali, uhvatise ga na kraju ulice, valjda se i policajac u civilu nasao tu, ili je bio van duznosti ne znam, uglavnom dodase mu lisice iz auta.
#21017 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.radiosarajevo.ba/multimedia ... ila/298353ing-ecc wrote:Al dobra fora i s ovim kamermanom u akcijiumjesto petokrake
- Naslovnica
#21018 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko se mača lati, od mača će poginuti.black wrote:https://www.radiosarajevo.ba/multimedia ... ila/298353ing-ecc wrote:Al dobra fora i s ovim kamermanom u akcijiumjesto petokrake
Tako se to radi u državama koje su poslale najviše oficira da obučavaju i reformišu našu policiju.
Kako se to radi kod njih - da se vidjeti iz priloženog.
Kod nas - svi znamo.
Država za kriminalce.
#21019 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Uglavnom, krenulo je lagano. Biće toga sve više i više. A koliko vidim park kod Vijećnice se sve više i više puni ovim “intelektualcima”.hali gali halid wrote:Sinoc migrant kod Orta gdje su one baste, maznu telefon sa stola i krenuo bjezati prema Obali, uhvatise ga na kraju ulice, valjda se i policajac u civilu nasao tu, ili je bio van duznosti ne znam, uglavnom dodase mu lisice iz auta.
#21020 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Daj ba mani se ksenofobije i bigotizma zasnovane ni na cemu.Oligarh wrote:Uglavnom, krenulo je lagano. Biće toga sve više i više. A koliko vidim park kod Vijećnice se sve više i više puni ovim “intelektualcima”.hali gali halid wrote:Sinoc migrant kod Orta gdje su one baste, maznu telefon sa stola i krenuo bjezati prema Obali, uhvatise ga na kraju ulice, valjda se i policajac u civilu nasao tu, ili je bio van duznosti ne znam, uglavnom dodase mu lisice iz auta.
Sve statistike pokazuju da imigranti cine mnogo manje krivicnih djela nego domace stanovnistvo.
Bolje se zapitaj zasto ovi ljudi spavaju po parkovima

-
#21021 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Može li link za te statistike?
Mislim da se Šveđani ne slažu...
Mislim da se Šveđani ne slažu...

#21022 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zašto uopšte država dopušta da se oni okupljaju po parkovima? 

#21023 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma pasa spusti loptuEdin H. wrote:Daj ba mani se ksenofobije i bigotizma zasnovane ni na cemu.Oligarh wrote:Uglavnom, krenulo je lagano. Biće toga sve više i više. A koliko vidim park kod Vijećnice se sve više i više puni ovim “intelektualcima”.hali gali halid wrote:Sinoc migrant kod Orta gdje su one baste, maznu telefon sa stola i krenuo bjezati prema Obali, uhvatise ga na kraju ulice, valjda se i policajac u civilu nasao tu, ili je bio van duznosti ne znam, uglavnom dodase mu lisice iz auta.
Sve statistike pokazuju da imigranti cine mnogo manje krivicnih djela nego domace stanovnistvo.
Bolje se zapitaj zasto ovi ljudi spavaju po parkovimai to u zemlji koja je devedesetih imala preko million izbjeglica i raseljenih lica.
Iz prve ruke ti migranti nisu samo iz ratom zahvacenih zemalja vec je vecina iskoristila val i prisaltala se da se prebace u zemlje EU
#21024 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zato sto je to sto smo tranzitna zemlja i sto u SA dolaze iz drugih manjih gradova gdje ih sverceri dovlace preko grane oni nemaju potrebu da se ovdje zadrzavaju niti se prihvataju kao da im se daje azilVelkoski wrote:zašto uopšte država dopušta da se oni okupljaju po parkovima?
Sta sad treba i prihvatne centre imat da ih sto vise dolazi kad vide komotitet i sigurnost
Tek onda smo naglabali
Kad vide da ovdje nemaju sta traziti ici ce dalje
#21025 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Treba li osudjivati Bosance sto idu vani nadajuci se boljem zivotu za svoju familiju i sebe?vješalica wrote:Ma pasa spusti loptuEdin H. wrote:Daj ba mani se ksenofobije i bigotizma zasnovane ni na cemu.Oligarh wrote: Uglavnom, krenulo je lagano. Biće toga sve više i više. A koliko vidim park kod Vijećnice se sve više i više puni ovim “intelektualcima”.
Bolje se zapitaj zasto ovi ljudi spavaju po parkovimai to u zemlji koja je devedesetih imala preko million izbjeglica i raseljenih lica.
Iz prve ruke ti migranti nisu samo iz ratom zahvacenih zemalja vec je vecina iskoristila val i prisaltala se da se prebace u zemlje EU
Svako trazi svoju nafaku.
Migracije su uvijek postojale i prirodna pojava kao rezultat globalne politike.