U neku ruku bolje im je nego nama.vjesticanametli wrote:Imaju moja zejno i teretane i dodatne praskove za misice da bidnu jaki i fb i sve....gluho bilo govna poslat da ciste

Moderator: O'zone
U neku ruku bolje im je nego nama.vjesticanametli wrote:Imaju moja zejno i teretane i dodatne praskove za misice da bidnu jaki i fb i sve....gluho bilo govna poslat da ciste
Ukucaj mu ime.Semirko90 wrote:De da i mi vidimo sliku sretnog paraZejnep wrote:Ne znam gdje drugo da iskažem svoje čuđenje...pa zar zatvorenici u.našim zarvorima imaju pristup internetu, FB?
Konketno, Amel Sejfović. Eno vjerio se neki dan. Eno selfi iz zatvora.
Ne razumijem.
Jok. Pa kako se slika u ćeliji?milojicabrzi wrote:Mislim da nemaju, to njihovi posjetitelji rade slike, pa stavljaju, jedino ako prošvercuju telefon, ali mislim da im nije dozvoljeno.
Nije teska robija. Teski su robijasiLogovan wrote:U neku ruku bolje im je nego nama.vjesticanametli wrote:Imaju moja zejno i teretane i dodatne praskove za misice da bidnu jaki i fb i sve....gluho bilo govna poslat da ciste
JThomas wrote:pa čarls menson se vjerio u zatvoru. ne možeš biti previše loš, samo previše dobar![]()
I mi to placamo. Cisto da napomenem.Zejnep wrote:Užas. Fuj.vjesticanametli wrote:Imaju moja zejno i teretane i dodatne praskove za misice da bidnu jaki i fb i sve....gluho bilo govna poslat da ciste
Ima se, može se.DaffyDuck wrote: I mi to placamo. Cisto da napomenem.
Ahaaaa, koliko se sjecam zatvorenik nas kosta 70 KM DNEVNO u zatvoru, a pas u azilu 150 KM mjesecno. Djeciji doplatak 30 KM MJESECNO.Logovan wrote:Ima se, može se.DaffyDuck wrote: I mi to placamo. Cisto da napomenem.![]()
Mah, kao ne smiješ nikoga prisiliti na rad jer je to onda robovlasništvo. Faktički ako natjeraš zatvorenike da rade onda oni nemaju opciju da kažu ne.drugi profil wrote:Kako je krsenje ljudskih prava obavezan rad? Da ne kazem prisilni. Svako ljudsko bice mora raditi da bi prezivjelo, sto su onda ovi akademici postedjeni rada?
Mozda grijesim, ali cini mi se da je zatvorenik cak 100 KM dnevno. Logike nigdje, pa hebote da svakog zatvorenika cuva pet cuvara mozda bi imalo smisla, a ovako pretpostavljam da je cuvara daleko manje nego zatvorenika.. na sta onda odu pare ne mogu shvatiti kad prosjecna porodica kod nas zivi sa manje od 30 KM dnevno.DaffyDuck wrote:Ahaaaa, koliko se sjecam zatvorenik nas kosta 70 KM DNEVNO u zatvoru, a pas u azilu 150 KM mjesecno. Djeciji doplatak 30 KM MJESECNO.Logovan wrote:Ima se, može se.DaffyDuck wrote: I mi to placamo. Cisto da napomenem.![]()
Evo prvi primjer na sta se nadovezala prica- PROTEINI, zatvori na tenderima kupuju proteine da ovi mogu bildat. Pa hrana, spavanje, krevet, posteljina, televizija, struja, voda, zaposleni, odrzavanje... nastavi niz. A mislim da ovim ovisnicima kupuju i narktoike.Dope_Man wrote:Mozda grijesim, ali cini mi se da je zatvorenik cak 100 KM dnevno. Logike nigdje, pa hebote da svakog zatvorenika cuva pet cuvara mozda bi imalo smisla, a ovako pretpostavljam da je cuvara daleko manje nego zatvorenika.. na sta onda odu pare ne mogu shvatiti kad prosjecna porodica kod nas zivi sa manje od 30 KM dnevno.DaffyDuck wrote:Ahaaaa, koliko se sjecam zatvorenik nas kosta 70 KM DNEVNO u zatvoru, a pas u azilu 150 KM mjesecno. Djeciji doplatak 30 KM MJESECNO.Logovan wrote:
Ima se, može se.![]()