Dakle, sud otvoreno na strani optuženog, vrši opstrukciju nad roditeljima, dopušta advokatu da fabrikuje dokazni materijal, da maltretira svjedoke.
Bojim se da je ovdje ishod unaprijed poznat i da se sve radi u cilju da što više vremena prođe.
Onda će biti nešto osuđen, ali će onda to još biti skraćeno i gotovo.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moderator: O'zone
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Novokomponovana sljaka i lupez
Nista se od njih i drugo ne ocekuje
#14579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sa sarmom milionera 

#14580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prva siskica SFF-a je za nju maneken. Vratite nam siskicu, osjecam se nesigurno.Thorgerson wrote:Slusati ovu muziku...kafanski_covjek wrote:cujem da Nefic nije vise glasnogovornik MUP KS, novi/a
https://www.klix.ba/vijesti/bih/suvada- ... 51115013#4
https://www.youtube.com/watch?v=OFTbe6Uzavo
...Dok gledate ovu sliku.
Evo da ne bude do mene, da se i ja s tobom jednom slozim.vješalica wrote:Novokomponovana sljaka i lupez

#14581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nevjerovatno, sta drugo reci, lik ubio 2 djevojke i evo cirkus je poceo, smijanje i sprdanje sa nastradalima, sarm milionera i ocekujem pojavu nekog bota na forumu da nam isprica i tuznu pricu druge strane i kako je sve to sumnjivo da je on ubio njih jer su one krive vjerovatno.
#14582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ovdje je napravljena kultura gdje su samo žrtve srebrenice zaista žrtve, a i to iz političkih razloga. za sve druge žrtve bilo čega na snazi je njena relativizacija, a glorifikacija nasilnika i siledžije.
- ne znate vi kako je njemu...
- ne sudi onome u čijim cipelama nisi bio...
- pa i ti bi za svoje dijete
- pa šta bi ti uradio...
- gdje je išla tako obučena
- što bi on nju silovao, on je direktor
- jebe ne vadi, zavodi red - za zlostavljače na radnom mjestu i sa političkim leđima
i tako dalje.
- ne znate vi kako je njemu...
- ne sudi onome u čijim cipelama nisi bio...
- pa i ti bi za svoje dijete
- pa šta bi ti uradio...
- gdje je išla tako obučena
- što bi on nju silovao, on je direktor
- jebe ne vadi, zavodi red - za zlostavljače na radnom mjestu i sa političkim leđima
i tako dalje.
#14583 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Najmucniji komentar mi bude "pa svakom se moze desiti".... To je rulja uvela kao metod sazaljevanja bagre
- Bullet Tooth Tony
#14585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znao si da ti nas znas koliko nas niko znao nije

- Logovan
#14586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma mrš u tri lijepe.wolfie wrote:
Gade mi se obje ove i majmun glavati Sanjin.
#14587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Logovan wrote:wolfie wrote:

-
#14588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sevap bi bio polupat one spomen ploce .
#14589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
to niko neće uraditi. jer su nas naučili, podvalili nam - da je to pijetet. da je to dobro i poželjno. jer sve se to svima nama može desiti.
ali u kurcu...
ali u kurcu...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#14590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Brankovic i kompanija nisu krivi 

-
#14591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lijepo moje selo i provincija. 

- Amazonka27
#14593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jedno pitanje...
na balkonu sam pronasla tri opuska slim cigara. Ispod jednog opuska je progorena prostirka (znate one gumene/ili od cega su vec prostike...imitacija laminata). kako ja sad da sprijecim pozar? zvala sam kucepazitelja da ga pitam da li se neko novi doselio u zgradu...kaze da nije. Nemam pojma sta da radim...osim da odem u duhanpromet koji je ispred zgade i da pitam ko kupuje te cigare i da zalijepim sliku opusaka i progoretine na vrata haustora.
Znamo da je nedavno opusak zapalio balkon...
ideje, savjete, hvala
na balkonu sam pronasla tri opuska slim cigara. Ispod jednog opuska je progorena prostirka (znate one gumene/ili od cega su vec prostike...imitacija laminata). kako ja sad da sprijecim pozar? zvala sam kucepazitelja da ga pitam da li se neko novi doselio u zgradu...kaze da nije. Nemam pojma sta da radim...osim da odem u duhanpromet koji je ispred zgade i da pitam ko kupuje te cigare i da zalijepim sliku opusaka i progoretine na vrata haustora.
ideje, savjete, hvala

#14594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zovnes policiju i napravis prijavu protiv NN lica, pa nek ih traze po zgradi
tako se neki dan zapali stan na otoci zbog opuska
tako se neki dan zapali stan na otoci zbog opuska
- Logovan
#14595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prijavi ti to odmah, ne čekaj ništa. Neka policija nađe krivca.Amazonka27 wrote:jedno pitanje...
ideje, savjete, hvala
- drug_profi
#14596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Gdje vi zivite jbt i kakvih ste se serija nagledali? 

- O'zone
- Globalni moderator
- Location: Kad god popizdite na vlast, sjetite se da i u opoziciji sjede ista takva govna...."
#14597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... a-sarajeva
Ovo sam jučer skontao...Kod nekadašnjeg ELPI-a sad Konzuma na Grbavici trojica i selektivno izdvajaju vozila na proširenje. Sve što je "luksuznije" druga tura na Butmirskoj cesti i ista stvar...
Ovo sam jučer skontao...Kod nekadašnjeg ELPI-a sad Konzuma na Grbavici trojica i selektivno izdvajaju vozila na proširenje. Sve što je "luksuznije" druga tura na Butmirskoj cesti i ista stvar...
#14598 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
O'zone wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... a-sarajeva

Neka ih,neka dugih cijevi.
#14599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako je mala zgrada tj.nema puno stanova iznad tebe onda zaredaj od vrata do vrata.Amazonka27 wrote:jedno pitanje...
ideje, savjete, hvala
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#14600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Specijalisticke?O'zone wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... a-sarajeva

Uvijek je bila Specijalna Policija.