Kad je ovo bilo?

Moderator: O'zone
To je znaci ovo,Black swan wrote:Post Postao/la Black swan dana 25/07/2013 12:41
oženjeni muškarac ubio staricu s kojom je bio prijatelj
ukro novac/nakit
i otišao na more s ljubavnicom
![]()
![]()
Innovation wrote:Post Postao/la Innovation dana 24/07/2013 22:03
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130724142
Kad je ovo bilo?
miki.ba wrote:Sad bi se trebao oglasiti reis Kavazović i javno osuditi ovaj cin.
Dobar potez, ipak su našli za shodno da se oglase.uglavnomja wrote:miki.ba wrote:Sad bi se trebao oglasiti reis Kavazović i javno osuditi ovaj cin.
Rijaset osudio verbalni napad na djevojke koje u šorcu hodaju za ramazan
Rijaset Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini osuđuje verbalni napad na mlade djevojke u Sarajevu, koje je muškarac na ulici "iskritikovao" i izgalamio se na njih zbog "nedoličnog oblačenja" za ramazan, izjavio je novinarima u Sarajevu rukovodilac Vjerskoprosvjetne službe Rijaseta Amir Karić.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/rijaset- ... /130725064
Džaba im, eno šerijatska policija i kafane obilazi. Mene maloprije upita XY lik, meni nepoznat (nije vehabija) što pijem alkohol, a Ramazan je. U trenutku mi došlo da ja njega upitam je li to ogladnio, pa nervozan, ali kontam, ako su drugi nepristojni i neodgojeni i zabadaju nos gdje im nije mjesto, ne moram ja takva biti. On je pojedinac, jedan naspram hiljadu njih koji su normalni.miki.ba wrote:Dobar potez, ipak su našli za shodno da se oglase.uglavnomja wrote:miki.ba wrote:Sad bi se trebao oglasiti reis Kavazović i javno osuditi ovaj cin.
Rijaset osudio verbalni napad na djevojke koje u šorcu hodaju za ramazan
Rijaset Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini osuđuje verbalni napad na mlade djevojke u Sarajevu, koje je muškarac na ulici "iskritikovao" i izgalamio se na njih zbog "nedoličnog oblačenja" za ramazan, izjavio je novinarima u Sarajevu rukovodilac Vjerskoprosvjetne službe Rijaseta Amir Karić.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/rijaset- ... /130725064
Nakon sto procitah sve Vase postove, sa sigurnoscu mogu reci da ovo nije istina.mp3problem wrote: Džaba im, eno šerijatska policija i kafane obilazi. Mene maloprije upita XY lik, meni nepoznat (nije vehabija) što pijem alkohol, a Ramazan je. U trenutku mi došlo da ja njega upitam je li to ogladnio, pa nervozan, ali kontam, ako su drugi nepristojni i neodgojeni i zabadaju nos gdje im nije mjesto, ne moram ja takva biti. On je pojedinac, jedan naspram hiljadu njih koji su normalni.
I bila sam bolji čovjek i prešutila sam, ali ljudi si svašta dopuštaju za pravo. Kada popije šaku u glavu od nekog badže, neće mu pasti na pamet na ispituje raju po kafanama gluposti.
Fuj.
Steph wrote:https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater
Velika je hrabrost ubaciti baklju i pobjeći miševi maleni.
Ja ne znam samo kome su djevojke šta skrivile pa da ih se napada, udara i izbacuje iz tramvaja U POKRETU?! Volio bi vidjeti te "mangupe" koji tako nešto mogu uraditi pa da im ponudim neka to isto isprobaju na muškarcu (191cm, 95kg) ako imaju damu!Steph wrote:https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater
Velika je hrabrost ubaciti baklju i pobjeći miševi maleni.
Đe je to bilo? I đe ti izlazis i kako stojis sa drugim porocima?mp3problem wrote:
Džaba im, eno šerijatska policija i kafane obilazi. Mene maloprije upita XY lik, meni nepoznat (nije vehabija) što pijem alkohol, a Ramazan je. U trenutku mi došlo da ja njega upitam je li to ogladnio, pa nervozan, ali kontam, ako su drugi nepristojni i neodgojeni i zabadaju nos gdje im nije mjesto, ne moram ja takva biti. On je pojedinac, jedan naspram hiljadu njih koji su normalni.
I bila sam bolji čovjek i prešutila sam, ali ljudi si svašta dopuštaju za pravo. Kada popije šaku u glavu od nekog badže, neće mu pasti na pamet na ispituje raju po kafanama gluposti.
Fuj.
LOLypopstrong69 wrote:Đe je to bilo? I đe ti izlazis i kako stojis sa drugim porocima?mp3problem wrote:
Džaba im, eno šerijatska policija i kafane obilazi. Mene maloprije upita XY lik, meni nepoznat (nije vehabija) što pijem alkohol, a Ramazan je. U trenutku mi došlo da ja njega upitam je li to ogladnio, pa nervozan, ali kontam, ako su drugi nepristojni i neodgojeni i zabadaju nos gdje im nije mjesto, ne moram ja takva biti. On je pojedinac, jedan naspram hiljadu njih koji su normalni.
Fuj.
ultima_palabra wrote:LOLypopstrong69 wrote:Đe je to bilo? I đe ti izlazis i kako stojis sa drugim porocima?mp3problem wrote:
Fuj.
Nisam rekla da su postovi losi, samo nisu istiniti.mp3problem wrote:Ma nigdje veze, šta sad, što sam u nekoliko navrata napisala da sam ateista, da ne mislim da mi džini ulaze u kuću jer imam psa i što ne mrzim pedere, odjednom i lažem, jer se baš meni ovako nešto dogodilo?Innovation wrote:Nakon sto procitah sve Vase postove, sa sigurnoscu mogu reci da ovo nije istina.mp3problem wrote: Džaba im, eno šerijatska policija i kafane obilazi. Mene maloprije upita XY lik, meni nepoznat (nije vehabija) što pijem alkohol, a Ramazan je. U trenutku mi došlo da ja njega upitam je li to ogladnio, pa nervozan, ali kontam, ako su drugi nepristojni i neodgojeni i zabadaju nos gdje im nije mjesto, ne moram ja takva biti. On je pojedinac, jedan naspram hiljadu njih koji su normalni.
Fuj.![]()
![]()
Sta je cilj ovakvih izjava /pa bile one i u sali/?
Umjesto da gledaš svoja posla, kao uostalom i ovaj lik što je trebao da gleda svoja posla, a ne raju po kafani ispitivati šta piju, ti našao sebe i svoje još više ukopavati.
Fino sam napisala da smatram da od 1000 vjernika, dođe jedan ovako nenormalni, ne popravljaj ovim nenormalnim prosjek![]()
Ostani pozdravljen i zabavi se nečim, izgubio si 2 sata života čitajući 300 mojih postova da bi zaključio da sam slagala.
I razveseli se, život je lijep
mp3problem wrote:ti našao sebe i svoje još više ukopavati.
Posto imam puuno slobodnog vremena, sta mislite da postavim sve Vase postove ,koji su kontradiktorni?mp3problem wrote:šta sad, što sam u nekoliko navrata napisala da sam ateista, da ne mislim da mi džini ulaze u kuću jer imam psa i što ne mrzim pedere, odjednom i lažem, jer se baš meni ovako nešto dogodilo?
Maharadza wrote:
Ja ne znam samo kome su djevojke šta skrivile pa da ih se napada, udara i izbacuje iz tramvaja U POKRETU?! Volio bi vidjeti te "mangupe" koji tako nešto mogu uraditi pa da im ponudim neka to isto isprobaju na muškarcu (191cm, 95kg) ako imaju damu!