SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Moderator: O'zone
#2926 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nesto se desilo kod pekare as u hrasnom vidim hitna dođe raja se skupila...
dosla i policija ogradila zutom trakom jedan dio...
- Horasio_Sarajlic
#2927 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Garant je Ćupko opet pucao na cige iz MilinkladskeNeradnik wrote:nesto se desilo kod pekare as u hrasnom vidim hitna dođe raja se skupila...

#2929 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Danas frajer u Alipasinoj ulici gore prema Vladi prestize kombi grasa i zakaci ga i odvali sebi karambolku.Sivi golf V GTI i kreten stade vidi sta je uradio i porfura gore prema ciglanama u bijeg a iza njega murija 100 metara krenu za njim.Bas me zanima sta bi.
#2930 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Crveno na semaforu kod mosta Drvenija i u svim trakama auta i jedan tramvaj.
Majmuni na skuteru, bez kaciga naravno, dofurase 40-60km/h u rally stilu sverajuci i umalo da mene na biciklu pokupe i svi zajedno da se u auto ispred zalijepimo. Jos ONI psuju u sesnaest!
Samo da svim skuterasima na adrenalinu pozelim dug zivot u invalidskim kolicima!
Ugodan ostatak dana zelim.
Majmuni na skuteru, bez kaciga naravno, dofurase 40-60km/h u rally stilu sverajuci i umalo da mene na biciklu pokupe i svi zajedno da se u auto ispred zalijepimo. Jos ONI psuju u sesnaest!
Samo da svim skuterasima na adrenalinu pozelim dug zivot u invalidskim kolicima!
#2931 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
treba izmjeniti zakon po kojem se neuravnoteženim balavčadima zabranjuje sjedanje na skutere,jer sa njima upravljaju hormoni i ostali poremecaji...svaki balo sjeda bez mozga na skuterHajlac wrote:Crveno na semaforu kod mosta Drvenija i u svim trakama auta i jedan tramvaj.
sto se tice zelja,pridruzujem se
#2932 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mene i jednog druga su zamalo pregazili na Marijin Dvoru, mi na pješačkom i hodamo u tom trenutku ispred jednog auta a njih dvojica na skuterima svaki sa jedne strane auta i profuraše oko nas kroz crveno, majmuni balavi.
#2933 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
prije pola sata na semaforu preko puta zeljinog stadiona, stoji lik pored auta, staklo na strani vozaca potpuno razbijeno, kod njega lijevi rukav od majice sav strgan... taman dolazi murija kad sam prolazila i ovaj nesto objasnjava. jel bio neko na licu mjesta?
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2934 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/bih/doktora- ... /130705092
Kako se osjecaju svi skolovani ljudi, kada vide da covjek sa "lijevom" srednjom skolom, radi "njihov" posao
Da je on jedini, bilo bi super
Kako se osjecaju svi skolovani ljudi, kada vide da covjek sa "lijevom" srednjom skolom, radi "njihov" posao

#2935 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
"Savjetnici su u rangu izabranih zvaničnika i prema Zakonu o državnoj službi BiH oni ne moraju imati fakultetsko obrazovanje koje je obavezno za državne službenike. Neven Akšamija, direktor Agencije za državnu službu Bosne i Hercegovine, kaže da imenovanje savjetnika nije u njihovoj nadležnosti. Savjetnici se ne biraju na osnovu konkursa, već na osnovu diskrecionog prava članova državnog Predsjedništva, predsjedavajućeg Vijeća ministara, ministara i zamjenika te rukovodstva državnog parlamenta."Yahel wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/doktora- ... /130705092
Edit: Sigurno mu je neki haver ili bliži rod ovaj lik...frajer '88 godište i evo upisao je APEIRON u Banjoj Luci i član SDP-a

http://www.facebook.com/colic1988
Last edited by gidra on 05/07/2013 16:29, edited 2 times in total.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2936 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nisam sve procitao, pa sam propustio taj jako bitan detalj 
Znaci, sve je regularno. Moze raditi sa srednjom ako ga izaberu ...

Znaci, sve je regularno. Moze raditi sa srednjom ako ga izaberu ...
Savjetnici se ne biraju na osnovu konkursa, već na osnovu diskrecionog prava članova državnog Predsjedništva, predsjedavajućeg Vijeća ministara, ministara i zamjenika te rukovodstva državnog parlamenta.
- rukfashmoj
#2937 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vidio sam i ja to u prolazu.rudy81 wrote:prije pola sata na semaforu preko puta zeljinog stadiona, stoji lik pored auta, staklo na strani vozaca potpuno razbijeno, kod njega lijevi rukav od majice sav strgan... taman dolazi murija kad sam prolazila i ovaj nesto objasnjava. jel bio neko na licu mjesta?
- uglavnomja
#2938 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
u drzavi mozes biti savjetnik sa 4 osnovneYahel wrote:Nisam sve procitao, pa sam propustio taj jako bitan detalj
Znaci, sve je regularno. Moze raditi sa srednjom ako ga izaberu ...Savjetnici se ne biraju na osnovu konkursa, već na osnovu diskrecionog prava članova državnog Predsjedništva, predsjedavajućeg Vijeća ministara, ministara i zamjenika te rukovodstva državnog parlamenta.

hebo ti ovu drzavu

#2939 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Desetogodišnja E. LJ. koju je 2. jula u sarajevskom naselju Hrasno kod pekare "AS" oko 13 sati udario i teško povrijedio Ford Focus srbijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Dževad Totić (43) iz Sjenice, podlegla je jučer oko 14.15 sati u Kliničkom centru, potvrdila nam je Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.
Djevojčica je bila smještena na Klinici za anesteziju i reanimaciju, gdje su se ljekari danima borili da saniraju teške povrede glave i pluća.
Vozač, državljanin SAD-a, bio je neposredno nakon nesreće zadržan 24 sata u policiji. On se tereti za teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa.

- Black swan
#2940 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
dijasporac ili špijun? 

#2941 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne znam uopste kako neko mlad bez iskustva,ne pretjerano pametan moze biti savjetnik...O cemu ga uopste savjetuje?Npr.Nedzad Koldzo ima za savjetnicu djevojku koja je tek zavrsila pripravnicki 

- Troll_Happens
#2942 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pazarski amerikanacBlack swan wrote:dijasporac ili špijun?

- drug_profi
#2943 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mumy wrote:Ne znam uopste kako neko mlad bez iskustva,ne pretjerano pametan moze biti savjetnik...O cemu ga uopste savjetuje?Npr.Nedzad Koldzo ima za savjetnicu djevojku koja je tek zavrsila pripravnicki

Šta ti misliš?
#2944 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Savjetnice za relaksacijudrugi profil wrote:mumy wrote:Ne znam uopste kako neko mlad bez iskustva,ne pretjerano pametan moze biti savjetnik...O cemu ga uopste savjetuje?Npr.Nedzad Koldzo ima za savjetnicu djevojku koja je tek zavrsila pripravnicki![]()
Šta ti misliš?

Ocel se kad desiti da neka ministrica tako na uzici drzi "mladjahnog savjetnika"

#2945 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sta treba da se desi u korumpiranoj izvrsnoj vlasti da vec jednom pocnu optuzivat ove manijake za Ubistvo iz nehata ?!?mayab wrote:Desetogodišnja E. LJ. koju je 2. jula u sarajevskom naselju Hrasno kod pekare "AS" oko 13 sati udario i teško povrijedio Ford Focus srbijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Dževad Totić (43) iz Sjenice, podlegla je jučer oko 14.15 sati u Kliničkom centru, potvrdila nam je Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.
Djevojčica je bila smještena na Klinici za anesteziju i reanimaciju, gdje su se ljekari danima borili da saniraju teške povrede glave i pluća.
Vozač, državljanin SAD-a, bio je neposredno nakon nesreće zadržan 24 sata u policiji. On se tereti za teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa.![]()
![]()
![]()
- drug_profi
#2946 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Njegov problem je sto ima US pasos. Mozda ce mu cak i sudjenje biti u US. Medjutim ako je njegova krivica sa ovom kvalifikacijom koja se navodi, teza kazna ga ceka tamo,pod uslovom da sud uvazi dokaze i izjave.
#2947 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nece taj vise vidjeti SADa, a ovdje more bit bidne ce hodat medju nama jer "nema mjesta u Zenici"drugi profil wrote:Njegov problem je sto ima US pasos. Mozda ce mu cak i sudjenje biti u US. Medjutim ako je njegova krivica sa ovom kvalifikacijom koja se navodi, teza kazna ga ceka tamo,pod uslovom da sud uvazi dokaze i izjave.

- drug_profi
#2948 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma hoce. Mislim da nema dvojnog drzavljanstva u US. Dakle odrekao se izvornog. Ovdje se obavjestava ambasada koja ce da prati postivanje prava. On moze traziti da mu se sudi ovdje, ali to znaci da ce morati ostaviti pasos i nece vidjeti porodicu godinama.Hajlac wrote:Nece taj vise vidjeti SADa, a ovdje more bit bidne ce hodat medju nama jer "nema mjesta u Zenici"drugi profil wrote:Njegov problem je sto ima US pasos. Mozda ce mu cak i sudjenje biti u US. Medjutim ako je njegova krivica sa ovom kvalifikacijom koja se navodi, teza kazna ga ceka tamo,pod uslovom da sud uvazi dokaze i izjave.
#2949 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kakvo suđenje u USA. I komotno se može imati USA i BiH državljanstvo.. nije uslov da se odrekneš bih pasoša tako da većina ima 2 plava pasoša (naš i USA).. Druga stvar je da pobjegne se vrati u USA, al valjda su mu oduzeli putne isprave.. nadam se.drugi profil wrote:Ma hoce. Mislim da nema dvojnog drzavljanstva u US. Dakle odrekao se izvornog. Ovdje se obavjestava ambasada koja ce da prati postivanje prava. On moze traziti da mu se sudi ovdje, ali to znaci da ce morati ostaviti pasos i nece vidjeti porodicu godinama.Hajlac wrote:Nece taj vise vidjeti SADa, a ovdje more bit bidne ce hodat medju nama jer "nema mjesta u Zenici"drugi profil wrote:Njegov problem je sto ima US pasos. Mozda ce mu cak i sudjenje biti u US. Medjutim ako je njegova krivica sa ovom kvalifikacijom koja se navodi, teza kazna ga ceka tamo,pod uslovom da sud uvazi dokaze i izjave.
-
#2950 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mozda uopste i nema BH drzavljanstvo nego USA i mozda Srbija.
Kako god, ameri traze za svoje drzavljane izrucenje ako posumnjaju u pravicnost postupka ili ako tuzeni to zatrazi od ambasade.
A oni kad fino zamole, niko ih ne odbija.
Kako god, ameri traze za svoje drzavljane izrucenje ako posumnjaju u pravicnost postupka ili ako tuzeni to zatrazi od ambasade.
A oni kad fino zamole, niko ih ne odbija.