probaj sa ...Bolonjac wrote:"- Mikrovalna - najukusnije, ispadnu uvijek super ali nisu zdrave
- Serpa/tava - Peglativno praviti, puna kontrola proizvodnog procesa.. problem cesto zagore i ulje(ili nije)
- Aparat za kokice - za sekundu gotove, zdrave ali su suhe i ne mogu se soliti(mogu ali malo teze) procitao sam na internetu da ima posebna sol za kokice ili "fina sol" koja se vjerujem moze i kod nas uzeti tj. fol je da ne budu krupna zrna soli. Moze i parmezan kada se malo istopi na vrucim kokicama onda dodati soli
progoogglao: http://knok.ba/artikal/12632/Clatronic_ ... ce_FM-2658
nije ni birin los ali ne mogu da vjerujem da su ovako lose napravili "skakanje" kokica iz automata

nema kod nas kupiti al ima na ebayu jeftino, kokice, jeo bi ih za, dorucak, rucak, veceru!

One life, live it well

btw. Uvijek sam se pitao i rado isao u kino radi kokica i kako to da su u kinu uvijek kokice ukusnije nego one koje ja napravim, kakvu oni to sol imaju da im po neke kokice zuckaste ispadnu a predobrog su ukusa...guglao sam i nasao na ovu Flavacol i napokon moje kokice imaju bolji okus nego one u kinu