Moderator: anex
a to je ustvari proizvodnja iz BiH, OLIP... Nedavno sam i ja kupila u planici jedne Mjus cizmice, i tako mi teta kaze, a i na deklaraciji pise da je Made in BiHLightRain wrote:Jeste PlanikaOni imaju ovu mjus marku. Ali vidjela sam i da "Peko" ima i još negdje ne sjećam se
Predobre... How muchLightRain wrote:http://www.mjus-shoes.com/en/collection ... _bruciato/
Evo mojih novihSkoro sve čizme MJUS su mi super
miss_heidi wrote:a to je ustvari proizvodnja iz BiH, OLIP... Nedavno sam i ja kupila u planici jedne Mjus cizmice, i tako mi teta kaze, a i na deklaraciji pise da je Made in BiHLightRain wrote:Jeste PlanikaOni imaju ovu mjus marku. Ali vidjela sam i da "Peko" ima i još negdje ne sjećam se
miss_heidi wrote:Jeste PlanikaOni imaju ovu mjus marku. Ali vidjela sam i da "Peko" ima i još negdje ne sjećam se
a to je ustvari proizvodnja iz BiH, OLIP... Nedavno sam i ja kupila u planici jedne Mjus cizmice, i tako mi teta kaze, a i na deklaraciji pise da je Made in BiH
Cholina_Lokica wrote:Koliko bi onda bile da nisu made in bih
gladna sam wrote:Nekad se davno prije (tako pricaju ovi stariji) davala citava plata za cipele, kaput itd
Realno
ne moze me niko ubjediti da cizma od 50Eur moze biti kvalitetnija bolja ugodnija (ili sta vec) od cizme koja kosta 150EUR
Probala i jedno i drugo
U ovim prvim vazda bila mokra i bolesna (nazuljena takodjer)
U ovim drugim rahat i nemam samo jedne cizme
Imam i one za bljuzgu i za suho vrijeme i one kad se sredis i tako![]()
Vidim u gemi lafo cerutijeve cizme 900KM
Realno nit su to cerutijeve cizme nit vrijede 900KM
U ovom slucaju ja ne govorim ko je prinudjen sta, ta socijalna strana price nije temaNisrin wrote:gladna sam wrote:Nekad se davno prije (tako pricaju ovi stariji) davala citava plata za cipele, kaput itd
Realno
ne moze me niko ubjediti da cizma od 50Eur moze biti kvalitetnija bolja ugodnija (ili sta vec) od cizme koja kosta 150EUR
Probala i jedno i drugo
To je super kad mozes pirustiti sebi vise pari cizama, neko je prinudjen uzeti samo jedne, ne moze vise da obezbijedi jer ima druge prioritete!
Mene je ponekad stid reci koliko cizama imam- kako skupljih tako i jeftinijih, ali je problem sto mi i ove skupe- preko 100 eura ne zadovoljavaju kriterije- da su tople i da ne propustaju!
Drazana-Galoo wrote:Pozdrav svima!
Ja prosto ne znam gdje da kupim dobre cipele, za jesen i zimu?! Nisu mi neki kvalitet ove za nas dzep, a i izbor mi nije neki. Znate li, gdje imaju da se kupe dobre cipele ravne a i na petu a da nisu puno skupe?!
Nisrin wrote:LaCici wrote:NovePreudobne.
Prelijepe suKoliko kostaju, gdje? Ja jos nisam nasla neke nepropustajuce, da su lijepe i tople, najavljuju najhladniju zimu ikad...
NisrinNisrin wrote:
210 KM
Radnja Catwalk na Bascarsiji, ovo su neki od modela i od prave su kozeEto zene, da znate
Sofija89 wrote:NisrinNisrin wrote:
210 KM
Radnja Catwalk na Bascarsiji, ovo su neki od modela i od prave su kozeEto zene, da znate
hvala mnogo na inforamcijama ovakve bas odavno trazim
Zar vas nije stid spominjati cizme od 900 km u danasnje vrijeme... Veoma ruzno.gladna sam wrote:Nekad se davno prije (tako pricaju ovi stariji) davala citava plata za cipele, kaput itd
Realno
Probala i jedno i drugo
evo ga opetsuncandan wrote:Zar vas nije stid spominjati cizme od 900 km u danasnje vrijeme... Veoma ruzno.gladna sam wrote:Nekad se davno prije (tako pricaju ovi stariji) davala citava plata za cipele, kaput itd
Realno
Probala i jedno i drugo
6.april wrote:Može biti da je i do kože na nogama, ne bježim od toga.
Znam da tema nije to ali obzirom da je o cipelicama a bliska je nogama zato sam postavila pitanje.
Inače noge redovno perem, čarape nikada dva puta iste ne nosim, koristim Lideru i neke mirišljave losione - jer se lidera smije mazati samo 2 puta sedmično.
Izborim se ali nije baš lako.
Zato me zanimalo kako se drugi nose s tim.
jeste soda.bluerapsody wrote:6.april wrote:Može biti da je i do kože na nogama, ne bježim od toga.
Znam da tema nije to ali obzirom da je o cipelicama a bliska je nogama zato sam postavila pitanje.
Inače noge redovno perem, čarape nikada dva puta iste ne nosim, koristim Lideru i neke mirišljave losione - jer se lidera smije mazati samo 2 puta sedmično.
Izborim se ali nije baš lako.
Zato me zanimalo kako se drugi nose s tim.
meni pomaze soda bikarbona u tome , poslije svakog nosenja malo ih ocistim iznutra vlaznom krpicom na koju stavim malo sode, ona ubija taj smrad.
Planika, Gaborove su, 285 KM. Super su udobne samo i ako ih kupis nemoj ih ni slucajno mazati neutralnom kremom kako su meni savjetovale prodavacice u Planici, jer su mi potamnile bar za 2 nijanse.Sofija89 wrote:Nisrin wrote:LaCici wrote:NovePreudobne.
Prelijepe suKoliko kostaju, gdje? Ja jos nisam nasla neke nepropustajuce, da su lijepe i tople, najavljuju najhladniju zimu ikad...
GDJE OVO IMA ?![]()
![]()
![]()
![]()
Divneeeeee divne divneeee