evo na ovoj stranici je

maloprije sam uhvatila mamu da cita ovu temu

Moderator: anex
sigurno je veoma ponosna na tebe!alica.k wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 5#p5399962
evo na ovoj stranici je
maloprije sam uhvatila mamu da cita ovu temu
iko? nemojte me ignorisatidebela wrote:ja bih da probam neki dove pa me interesuje koji ostavlja najmanje bijelih tragova na majicama?
haha, ne znam bas, imam osjecaj da me spijuniraSuzie Q wrote:sigurno je veoma ponosna na tebe!
probaj da ga staviš dosta ranije nego što se obučeš, ja bar tako radim a osim toga ja oblačim majice tako što majicu izvrnem prema vani na pola i tek kada je obučem spustim tu polovicu uz tijelo tako da nema priliku da se ubijeli. (nije tako komplicirano ali sam ja komplicirano objasniladebela wrote:iko? nemojte me ignorisatidebela wrote:ja bih da probam neki dove pa me interesuje koji ostavlja najmanje bijelih tragova na majicama?
mimoza wrote:alice hvala, kosa mi se ne masti, jer i kada sklonim siske isto se desava, kosa mi je naprotiv popirlicno suha, ali thx anyway kupit cu ovaj balea serum pa cu vidjeti. to je podivljalo prosle godine, kada sam imala jedan jako stresan i tezak period , i sada su mahom ostali oziljci od toga, pokusat cu sa lavandinom vodicom pa cu vidjeti hoce li skroz nestati.
a kremu bih sebi htjela kupiti neku hidratantnu, avene, jer ste ih vi sve toliko nahvalile da i ja zelim avene) ili eventualno vichy... samo koju avene onda da uzmem? normalna koza+pomalo suha?
i otkad citam ove nase teme, shvatila sam da godinama zivim u zabludi oko sminkanja i njege koze![]()
doduse sve sam nadoknadila, a novcanik je sve tanji i tanji![]()
pa pokusaj ako nista ako ti ne odgovaraju za lice onda koristis za ruke, nece propastimimoza wrote:thx, probat cu i garnier (nije mi skupo da kupim), a Avene cu testere dobiti iz apoteke, pa vam javim sta ce mi bolje odgovarati. gel za ciscenje lica cu kupiti svakako.
Mariella wrote:A meni su nekom logikom po tim nazivima, npr. fresh i active, da je fresh malo vise mirisljavi, a da taj active je za aktivnije ljude koji se vise znoje,trce, hodaju pa ih vise od toga stiti![]()
![]()
Ima li kakvog smisla
A ustvari, mozda je to sve jedna velika navlakusa, fol razliciti u ovome onome, a to je na kraju sve istoNajprije da je to
na ovim novim nivea dezodoransima, pure&natural pise da su pogodni za tamnu odjecu.debela wrote:suzi, radim ja tako sa svakim dezodoransom i cekam da se dobro osusi ali svejedno ostaju tragovi na majicama. zato i pitam koji ostavlja najmanje tragajer ne postoji nista sto se nece oslikati iznutra, bar meni.