Gandra_1 wrote:Ovo je lijepa ruta ako se ide autom... Licno ne bih preporucio veliko zadrzavanje usput, osim da se prenoci zbog odmora... Tu mozes izabrati gdje ti je najprakticnije, Lido, Rimini... u Rimu ne bih bio manje od 3 noci...DiA 2005 wrote:Ako sam dobro skontala, ovo je putovanje od 6 dana ?fazzllaa wrote:1.) Lido di Jesolo
2.) Lido di Jesolo - Verona
3.) Lido di Jesolo - Rimini
4.) Rimini - San Marino
5.) Rimini - Rim
6.) Rimini - Palmanova
Krećem 18 aprila i 10 dana provodim na ovom prekrasnom mjestu, barem sudeđi po slikama, ako je netko bio baš na ovim mjestima, kakvi su utisci i gdje najbolje vrijeme provesti.
Bila sam davno na istoj turi, Rimini i Lido su klasicna turisticka mjesta sa dugim pjescanim plazama. Vjerovatno se u ovom periodu u kojem ides neces ni okupati, ali nisi nista ni fulio/la jer je more nesto na fol Balaton jezera, znaci ides kilometar naprijed, a voda ti do koljena![]()
San Marino sam ja nekako u trenu obisla, o tome ti nemam dati neki poseban savjet. Dakle, sve u svemu, ovo ti je vise putovanje da pustis mozak na pasu i malo obidjes lokalne radnjice suvenira i sl. nego sto ces vidjeti neku znamenitost. Sretno
Ne idem autom, idemo busom nas 35, tj. idemo na maturalnu eskurziju!