Moderator: anex
ako si plava moze biti isto kao sa slike, u suprotnom sumnjamcappuccino wrote:PozdravVidim u DM-u stigle nove farbe Syoss (ili ja nisam bila praaavo dugo tamo)...pa se nešto pitam...da li je neka slučajno isprobala ovu nijansu ? Bilo bi super da je ista kao sa slike
![]()
Pa nisam svijetlo plava...ali sam bakarno plava kao na ovoj sliciMichun wrote: ako si plava moze biti isto kao sa slike, u suprotnom sumnjam![]()
al' ozezi, promjena je dobra
Heheh pa nemoj je nagovarat, ako loše ispadne bićeš ti krivaMichun wrote:nema na cemu - ljeto je, svjetlije boje su in![]()
inace, ja sam sestru nagovarala da se ovako farba...al jok, voli da bude plava.
Zašo me to ne čudi.bez_ideje wrote:Ima......Cassia obovata...oli ti ga sena...
Ima li u sarajevu ? -NEJMA
uh i meni se ova svidja, visi mogla bih i ja oprobat jecappuccino wrote:PozdravVidim u DM-u stigle nove farbe Syoss (ili ja nisam bila praaavo dugo tamo)...pa se nešto pitam...da li je neka slučajno isprobala ovu nijansu ? Bilo bi super da je ista kao sa slike
![]()
nema kupiti sene? ima na pijaci, pa je izmeljesbez_ideje wrote:Ima......Cassia obovata...oli ti ga sena...
Ima li u sarajevu ? -NEJMA
ulje makadamije uvijek bilo kupiti u makrovitiinspire_me wrote:Zna li neko je li se Macadamia ulje pojavilo u radnjama kod nas??? Gdje??
Ako ti je svijetla podloga, ispast će isto kao sa kutije http://www.syoss.com.hr/index.php?id=133Nadinka wrote: uh i meni se ova svidja, visi mogla bih i ja oprobat jeJavi pls rezultat, doduse ja sam bas poplava, meni bi trebalo ispast isto, smao me strah da ne ode na crveno?
Zadnji put mi je frizerka rekla da ima u DM-u kupiti kolor samponi koji su odlicni za taj problem (koji takodjer imamplain vanilla wrote:jedva nadjoh temu![]()
maloprije oprala kosu i gledam onaj izrast, mogla bih se opet farbati, a farbala sam se prije 14 dana..
uopce ne primjecujem da mi kosa raste, vazda neke iste duzine, ali izrastak se pojavi nakon 2 sedmice![]()
Pa farbam se u plavo, tak da u stvari samo i mazhem izrastak, jedino sto viska farbe ostane nameljam po duzhini (da se ne bacisitno wrote:Zadnji put mi je frizerka rekla da ima u DM-u kupiti kolor samponi koji su odlicni za taj problem (koji takodjer imamplain vanilla wrote:jedva nadjoh temu![]()
maloprije oprala kosu i gledam onaj izrast, mogla bih se opet farbati, a farbala sam se prije 14 dana..
uopce ne primjecujem da mi kosa raste, vazda neke iste duzine, ali izrastak se pojavi nakon 2 sedmice![]()
) i da se moze i 3 mjeseca izdrazati sa tim. Problem je sto se ne mogu sjetiti koje su marke (jbg, zaboravila) ali danas poslije posla odoh da pronadjem. Javim ti sto sam nasla i kako djeluje.