Bas vala, pantalone koje zahtijevaju 10 puta vise materijala se mogu kupiti za te pare.Cholina_Lokica wrote:Ja plaho volEm sorceve, ali ovi brate nisu normalni, po 50-60km kratki sorcic mi je apsurdno
What to wear???
Moderator: anex
#5376 Re: What to wear???
- Cholina_Lokica
#5377 Re: What to wear???
Pa bezobrazluk plah, elem halalim najvise 25km za sorc, i to jedva, ali haj'LaCici wrote:Bas vala, pantalone koje zahtijevaju 10 puta vise materijala se mogu kupiti za te pare.Cholina_Lokica wrote:Ja plaho volEm sorceve, ali ovi brate nisu normalni, po 50-60km kratki sorcic mi je apsurdno

#5378 Re: What to wear???
meni se cini da ima jeftinijih u new yorkeru sorceva a da nisu losi. obzirom da ih ja ne nosim, nisam posebno obratila paznju ali kao da su oko 25 KM. ja imam jedan koji na moru nosim, i to je to.
#5379 Re: What to wear???
pa imas u nasoj listi i takvih, mangi su sad svi oko 20 kmCholina_Lokica wrote:Pa bezobrazluk plah, elem halalim najvise 25km za sorc, i to jedva, ali haj'LaCici wrote:Bas vala, pantalone koje zahtijevaju 10 puta vise materijala se mogu kupiti za te pare.Cholina_Lokica wrote:Ja plaho volEm sorceve, ali ovi brate nisu normalni, po 50-60km kratki sorcic mi je apsurdno
- Cholina_Lokica
#5380 Re: What to wear???
Ma ne govorim ja o listi, nego opcenito o ovome sto se kod nas moze naciNadinka wrote:pa imas u nasoj listi i takvih, mangi su sad svi oko 20 km

- male_okice
#5381 Re: What to wear???
ja jucer u azelu kupih 2 sorca za 20 KM
i to pravo lijepi zarini jedan tirkizni jedan rozi...bio mi se svidio i jedan oker ali bio samo xs broj
ali eto ovi su bili na snizenju...tanki je samet sa onim krupnim dzepovima i kaisicem. Ja skroz happy jer mogu s njima i na posao 
samo jos da dodam stvarno volim sorceve onako malo do duze do koljena, ali isto tako ne bih stvarno dala vise od 20-tak KM za njega jer ne vrijedi vise....

samo jos da dodam stvarno volim sorceve onako malo do duze do koljena, ali isto tako ne bih stvarno dala vise od 20-tak KM za njega jer ne vrijedi vise....
#5382 Re: What to wear???
Ko ono ima ovakvu suknju, prugastu i ko je zapomagao za kombinacijegirl wrote:cure pomagajte![]()
imam ovakvu pencil skirt, samo sto ima jos na sebi i mali narandzasti cvijet. ja je nosi uz obicnu strukiranu bijelu majicu, jednu zanimljivu malu plavobijelu torbicu , i teget baletanke. al' nekako mi obicno i tetasto. imate li kakav prijedlog da se "podigne " kombinacija?
http://www.lindex.com/eu/6797820/?styleId=25652990

Nadina ti je evo ispunila želju, pa me zamolila da ti kažem da ti je napravila kombinacije. I ne samo za tebe nego i za sve vas. Ovakva suknja samo bijela s plavim prugama je ostala u Lindexu

evo i kombinacija, friško iz "kuhinje by Nadi" : http://malezensketeme.net/?p=35250
#5383 Re: What to wear???
joj hvala, super su sve tri kombinacije.
moja provala je slijedeca - dama je obukla tu suknju neki dan , ono s bijelom majicom, i sjela u auto da krene kuci s posla ,tako "damski" da je sav nazad pukao sve do guzice
probat cu kombinacije cim zasijem suknju

#5384 Re: What to wear???
isto mi se desilo prekljucegirl wrote:joj hvala, super su sve tri kombinacije.moja provala je slijedeca - dama je obukla tu suknju neki dan , ono s bijelom majicom, i sjela u auto da krene kuci s posla ,tako "damski" da je sav nazad pukao sve do guzice
![]()
![]()
![]()
probat cu kombinacije cim zasijem suknju
![]()
![]()

da sjednem u auto...damski zakoracim..krc,krc.hahhaa...ne do guzice da je otislo,nego gotovo cijela suknja se rasporila...hahhaah
- Lady Saray
#5385 Re: What to wear???
a koje je to damsko sjedanje gdje pucaju savovi, da ga izbjegavam 

#5386 Re: What to wear???
nego nadi gdje je bila ona tema o ljetnim haljinama
- novi.dan.nova.nafaka
#5387 Re: What to wear???
Da se pritefterim i da vidim šta vi mladi furate... 

#5388 Re: What to wear???
Pa otprilike, nasla sam tri cetiri koje mi se svidjaju. Mada kad vidim ove Tommyeve haljine hocu u nesvijest da padnem. Ja ih vani kupim po 20 KM a ovdje 300 KM haljina koja iskreno nije cemu. Uf, nasa posla.
Bolje da vrate Dorothy perkins, cijene su bile super A moglo se naci stvarno lijepih stvari.
Bolje da vrate Dorothy perkins, cijene su bile super A moglo se naci stvarno lijepih stvari.
#5389 Re: What to wear???
ono kad ti je suknjatolika uska..da treba da koracas najsitnijim mogucim koracima...pa ulazak u malo visocije auto je prava umjetnost..pa jos kad zaboravis u cemu si..desi se kvrc kvrcLady Saray wrote:a koje je to damsko sjedanje gdje pucaju savovi, da ga izbjegavam

#5390 Re: What to wear???
Sta nositi uz pantalone ciklama boje? Otprilike imam ideju, ali eto ako vi imate nekih prijedloga 

#5391 Re: What to wear???
Crno uvijek prolazi i nepogresivo je 
A ako hoces upadljivije i hrabrije, probaj sa tirkiznom

A ako hoces upadljivije i hrabrije, probaj sa tirkiznom

#5392 Re: What to wear???
meni je ciklama najljepša sa teget plavomswirl wrote:Sta nositi uz pantalone ciklama boje? Otprilike imam ideju, ali eto ako vi imate nekih prijedloga

#5393 Re: What to wear???
Evo i dnevne kombinacije:
http://malezensketeme.net/?p=36351
http://malezensketeme.net/?p=36351
#5394 Re: What to wear???
baš su kjut.swirl wrote:Sta nositi uz pantalone ciklama boje? Otprilike imam ideju, ali eto ako vi imate nekih prijedloga
Ili ljubičastom. Ali onom tamnijom

#5395 Re: What to wear???
uu da, ljubičasta definitivno!zamzija wrote:baš su kjut.swirl wrote:Sta nositi uz pantalone ciklama boje? Otprilike imam ideju, ali eto ako vi imate nekih prijedloga
Ili ljubičastom. Ali onom tamnijom
#5396 Re: What to wear???
evo i današnje dnevne kombinacije:
http://malezensketeme.net/?p=36369
http://malezensketeme.net/?p=36369
#5400 Re: What to wear???
Nadi super su ti kombinacije, a ova torba zelena je takoo dobra.