A inace ove JC Lita Spikes tj. kopiju, imas online naruciti

Moderator: anex
retro definitivno , a sa zakovicama ebay ima cijena oko 30ak dolara cini mi seotherside wrote:
ja samo da popravim slikunemam pojma za cipele
Ovo cudo neko stvarno nosi?rinna0304 wrote:retro definitivno , a sa zakovicama ebay ima cijena oko 30ak dolara cini mi seotherside wrote:
Provjeri cu na e-bay a bogme i u retru.kojeime wrote:Ovo cudo neko stvarno nosi?rinna0304 wrote:retro definitivno , a sa zakovicama ebay ima cijena oko 30ak dolara cini mi seotherside wrote:
džemper sa kaže.dark_killer wrote:zanima me jel se ima negdje(u sarajevu)kupiti ovakav djemper http://www.ebay.com/itm/Charles-Wilson- ... 337df3f46d
Modiana, ali ne za ove paredark_killer wrote:zanima me jel se ima negdje(u sarajevu)kupiti ovakav djemper http://www.ebay.com/itm/Charles-Wilson- ... 337df3f46d
Merkur na StupuSofija89 wrote:A zna li neko gdje ima malih jelki,ali bas malih
Ako mogu umjetne, bile su prosle godine u Jysku, okicene su. Velicina im je otprilike 40-50cm (odokativna metoda)Sofija89 wrote:A zna li neko gdje ima malih jelki,ali bas malih
Rekli su mi da ima tih dugih zimskih na pijaci na Ciglanama navodno ispod 100 km. Kakav im je stupanj napuhanosti ne znam.lala* wrote:Zna li neko da li u sportskim radnjama ima zimskih jakni ali da su duže? Ili, ako ne u njima onda negdje drugo po povoljnoj cijeni i da nisu napuhane?
nema je odavno u Altidrshh_sa wrote:jeli ima jos leskon radnja u alti ili je samo u avazu sad?
Veliko Stopalo wrote:trebaju mi farmerke, ravni kroj- u fazonu leviski 501, tamne... nemam puno vremena da obilazim prodavnice pa ako znate gdje da ih nadjem recite.
buvljak ne dolazi u obzir, cijena do 150 KM.
hajde zhene, sad se pokazhite.
hvala! samo ne znam da li se najbolje razumijemo, radi se o mushkim farmerkama.Nisrin wrote:
Benetton, Azel France, Mango...u Mangu su mi bili cak najljepsi modeli!
A takve sam uzela na Siranu, tamnoplave, ravnog kroja 30 KM
Otiđi i pogledaj u Salsi u BBI, Replay na istom mjestu,a u Imortaneu je Diesel i naravno pogledaj i u Levisu!Veliko Stopalo wrote:trebaju mi farmerke, ravni kroj- u fazonu leviski 501, tamne... nemam puno vremena da obilazim prodavnice pa ako znate gdje da ih nadjem recite.
hvala!Better Man wrote:Otiđi i pogledaj u Salsi u BBI, Replay na istom mjestu,a u Imortaneu je Diesel i naravno pogledaj i u Levisu!Veliko Stopalo wrote:trebaju mi farmerke, ravni kroj- u fazonu leviski 501, tamne... nemam puno vremena da obilazim prodavnice pa ako znate gdje da ih nadjem recite.