Sarajevo shopping
Moderator: anex
#6526 Re: Sarajevo shopping
To ne znam. U glavnom obično idu ona početna (30ak %), pa se povećava...na kraju bude i do 70%. Npr. košulja bude 59 KM, pa 49, 39, 29, 25, 19 ako ostane jo koji komad, ali ne vjerujem da će to biti prije avgusta.
#6527 Re: Sarajevo shopping
Snizenje u Zari vam je pocelo jucer, i prije otvaranja prodavnice se vec formirao red (iako je radni dan, i 10 sati ujutro). Inace postoje 3 kruga snizenja, ovo je tek prvi - 30%. U druga dva (posebno u trecem) obicno ostanu brojevi S i poneki M, osim ako nemate srece pa nadjete i vece.
#6528 Re: Sarajevo shopping
U Zari nema više ništa dabogda vam svima
Jutros bila i željela uzeti samo dvoje farmerke najobičnije dok su malo snižene. Ma jok! Već samo smeće ostalo.
Gužva užasna i prodavnica puna mama s kolicima i uplakanom djecom što se bacaju po podu.
Ubuduće ću skupljati pare od kruha iliti hljeba i kupiti po redovnoj cijeni crkla dabogda

Jutros bila i željela uzeti samo dvoje farmerke najobičnije dok su malo snižene. Ma jok! Već samo smeće ostalo.
Gužva užasna i prodavnica puna mama s kolicima i uplakanom djecom što se bacaju po podu.
Ubuduće ću skupljati pare od kruha iliti hljeba i kupiti po redovnoj cijeni crkla dabogda

Last edited by BadSanta on 24/06/2016 16:55, edited 1 time in total.
#6530 Re: Sarajevo shopping
BadSanta wrote:U Zari nema više ništa dabogda vam svima![]()
![]()
![]()

e popravi mi dan, da znas
#6531 Re: Sarajevo shopping
Uzdravlje 

#6532 Re: Sarajevo shopping
znaci iduce sedmice da ne ocekujem kako cu nesto nac 

- esmasaric
#6534 Re: Sarajevo shopping
Zna li neko gdje se može nabaviti pimple extractor kod nas? Trebalo bi u DM,CM da ima, mada ja nisam vidjela.

- Cherry-Cherry
#6535 Re: Sarajevo shopping
Ja sam skontala da je najbolje kupovati na pijaci. Mislim na garderobu, ne na cipele i šminku. Zna li neko, kada će ponovo biti na Otoci?
#6536 Re: Sarajevo shopping
Škandal veći od BrexitaNisrin wrote:BadSanta wrote:U Zari nema više ništa dabogda vam svima![]()
![]()
![]()
Ja sam isla u utorak i vec tad nije bilo nista

#6538 Re: Sarajevo shopping
Što ne uzmeš sebi oveglitch wrote:Gdje ima za pogledati kupacih ?
trebao bih kupiti al gdje god da sam uso jedino oni fudbalsko-kosarkaski sorcevi se prodaju pod tim terminom![]()
nigdje nesto normalno ovako
Imaš na ebay-u

- CherryLips
#6539 Re: Sarajevo shopping
Pamucne majice kratkih rukava,za zene i djecu,obicne,bijele? Povoljna cijena? I da nisu za baciti nakon prvog pranja?
#6540 Re: Sarajevo shopping
i fisu (cak i vecini ostalih marketa) je bivalo onih fruit of the loom majica, meni su skroz ok a jeftine pravo 

- CherryLips
#6541 Re: Sarajevo shopping
Jesu to one sto su skroz uske uz vrat,ako su te,ne bihKB9 wrote:i fisu (cak i vecini ostalih marketa) je bivalo onih fruit of the loom majica, meni su skroz ok a jeftine pravo
#6542 Re: Sarajevo shopping
e to vec ne znam, subjektivno je previse al kvalitet je neupitan, pogotovo za tu cijenuCherryLips wrote:Jesu to one sto su skroz uske uz vrat,ako su te,ne bihKB9 wrote:i fisu (cak i vecini ostalih marketa) je bivalo onih fruit of the loom majica, meni su skroz ok a jeftine pravo

#6543 Re: Sarajevo shopping
Kakav je shopping day u Alti, vrijedi li otici?
#6544 Re: Sarajevo shopping
Onaj zadnji od prije par mjeseci je bio odron, pola radnji nije ni imalo uopće sniženja, sjećam se konzum imao akciju prvih 50 ljudi što potroše neki iznos dobiju kesu voća i povrća. 

- JanuaryJones
#6545 Re: Sarajevo shopping
Prođoh, srednja žalost. Zanimale su me konkretno Birkenstock papuče ali 15% na 120+ maraka i nije neko sniženje.P308 wrote:Kakav je shopping day u Alti, vrijedi li otici?
#6546 Re: RE: Re: Sarajevo shopping
Ma kod nams nema snizenja. Cijele godine samo.mjenjaju naslove tipa 20% ljetno jesenje zimsko novogodisnje proljetno its itd snizenje. Vazda 20% cijele godine iste c8jene. Nekad stave dodatno 10% i to je to.a marze im 300% ma mrs.JanuaryJones wrote:Prođoh, srednja žalost. Zanimale su me konkretno Birkenstock papuče ali 15% na 120+ maraka i nije neko sniženje.P308 wrote:Kakav je shopping day u Alti, vrijedi li otici?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- JanuaryJones
#6548 Re: Sarajevo shopping
Nobil, ali u radnji ne na internetu. Imali su jedan divan sivi, sa madracem i sandukom oko 1000 KM

-
#6549 Re: Sarajevo shopping
zna li iko ovdje kada u levisu budu snizenja....Koji period otprilike?
#6550 Re: Sarajevo shopping
U Dogtasu mozes naruciti krevet u željenim dimenzijama, ali se načekaš i to dobro, minimalno je 45 radnih dana.
Mi smo uzeli krevet dimenzija 180x200x80v kreveta sa madracem, sa visokim uzglavljem i madrac uz taj krevet i izaslo je sve 2400KM.
Prezadovoljni smo sa krevetom i madracem i ima sanduk za skule