Sarajevo shopping
Moderator: anex
#6051 Re: Sarajevo shoping
Kupila ja slično u bingu 11 KM, došla kući da se našminkam počelo mi staklo ispadati iz okvira. Eto makar da znaš gdje da ne tražiš 

- Benny Lava
#6052 Re: Sarajevo shoping
Imas u Penny Plus u Velesicima; crno, cvrsto, cetvrtasto, nije fensi, 6,90 KM.mousstapha wrote:Jel' neko vidio negdje ovakvo ogledalo? Ne mora biti fensi, samo da je rucno.![]()
- WildRedRose
#6053 Re: Sarajevo shoping
Da postavim pitanje i ovdje: GDJE kupiti snalice za kosu, ukrasne, tipa bisercica, za mladu ??? hitno ljudi , majke mi 

- JanuaryJones
#6054 Re: Sarajevo shoping
Imas na piku veliki izbor a svaki salon vjencanica obicno ima i te dzidzeWildRedRose wrote:Da postavim pitanje i ovdje: GDJE kupiti snalice za kosu, ukrasne, tipa bisercica, za mladu ??? hitno ljudi , majke mi

#6055 Re: Sarajevo shoping
Zna li netko mozemo li ocekivati Bajramsko snizenje ili nesto slicno ovih dana u SCC?
-
#6056 Re: Sarajevo shoping
Gdje ima dobrih muskih farmerica kupiti, ja ne mogu sebi nista naci da mi se svidja a da nisu Leviske
a zao mi fakat dati 150+ KM za pantole.

#6057 Re: Sarajevo shoping
Zna li neko gdje ima malo veci izbor karniza/garniza za zavjese ali da ima i 4m duzine a ne samo do 3m?
Do sad gdje god smo trazili nismo nasli od 4m, bili smo u Fisu, Penny plus, Bingu i Jysku.
Hvala.
Do sad gdje god smo trazili nismo nasli od 4m, bili smo u Fisu, Penny plus, Bingu i Jysku.
Hvala.
- Partizzanka
#6058 Re: Sarajevo shoping
ovakvu suknju sam vidjela u Mango butiku
a ja sam pitala za povrat novca u buticima za vracenu robu, bogme neki butici uredno vrate lovu
a ja sam pitala za povrat novca u buticima za vracenu robu, bogme neki butici uredno vrate lovu

#6059 Re: Sarajevo shoping
Jedino vam jos OBI ostajeNK33 wrote:Zna li neko gdje ima malo veci izbor karniza/garniza za zavjese ali da ima i 4m duzine a ne samo do 3m?
#6060 Re: Sarajevo shoping
Provjerit cemo i u OBI-u. Hvala.charrrmed wrote:Jedino vam jos OBI ostajeNK33 wrote:Zna li neko gdje ima malo veci izbor karniza/garniza za zavjese ali da ima i 4m duzine a ne samo do 3m?
#6061 Re: Sarajevo shoping
BJB wrote:Bem ti budalu blesavu..DaffyDuck wrote:kojeBJB wrote:Je li neko kupovao sa ove stranice i ako jest? Salju li ovo odnekud iz BiH ili inostranstva? Pitam zbog carine.![]()
http://shop.mango.com/BA
I mene ovo interesuje

Znate li gdje bih mogla naci posluzavnik na sprat (snack servis) pozeljno da je plasticni?
#6062 Re: Sarajevo shoping
Je li iko kupovao farmerke ili kapute u Mangu? Kakav je kvalitet?
@Deepred, pokusaj u Bingu ili Fis-u, ako imas neki od njih blizu..Znam da u tim t.cntrma ima svega i svacega plasticnog.
@Deepred, pokusaj u Bingu ili Fis-u, ako imas neki od njih blizu..Znam da u tim t.cntrma ima svega i svacega plasticnog.

#6063 Re: Sarajevo shoping
Blizu mi je i Fis i Bingo,pogledacu
Imam ja farmerice iz Manga i sva poplavim kad ih oblacim
Nazalost bacila racun i nisam mogla reklamirati. Oblacim ih sa tamnim majicama,jer bijele pomodre gdje god ih dodirnu. Ako budes kupovala farke dobro ih protrljaj i cuvaj racun 
Kaput nemam,imam zimsku jaknu do koljena, kvalitet opravdava cijenu.

Imam ja farmerice iz Manga i sva poplavim kad ih oblacim

Kaput nemam,imam zimsku jaknu do koljena, kvalitet opravdava cijenu.
#6064 Re: Sarajevo shoping
joj i ja se to pitam, konkretno orsay, al za sada ništacharrrmed wrote:Zna li netko mozemo li ocekivati Bajramsko snizenje ili nesto slicno ovih dana u SCC?
#6065 Re: Sarajevo shoping
Meni su farmerke iz Manga odlicne- ne pustaju boju, zmimska jakna isto odlicna 
Pitala sam gdje kupiti badem eu listicima- ima u Konzumu na Otoci

Pitala sam gdje kupiti badem eu listicima- ima u Konzumu na Otoci

- galamdzinica
#6066 Re: Sarajevo shoping
Ja kupila kaput prosle godine kad je bila akcija 30%, ma odlican je. Nanosala ga se bas dosta. Doduse, postava mu je na rukavima malo popustila, moram je usiti.BJB wrote:Je li iko kupovao farmerke ili kapute u Mangu? Kakav je kvalitet?
Farmerke njihove imam jedne evo pune 4 godine, kao nove. Neki dan me kolegica na poslu pitala gdje sam ih uzela, nije vjerovala da su tako stare. A ja ih na snizenju nesto dz nasla

#6067 Re: Sarajevo shoping
Svidjaju mi se samo farmerke, neke riding trenerka pantalone i kaputi..Jedan zagledam vec predugo.. E taj popust od 30% sa onim njihovim kodom sam propustila prosle zime, a sad bih riskirala kad kazes da je dobar kvalitet..Bluze, kosulje, majice izgledaju osrednje a cijene 80-95 KM..Dok je Waikikija ne pada mi na pamet. Je li ima jos neko ko misli da se Waikiki katastrofalno pokvario i kvalitet odjece a i ukus? Sad sve nesto babasto, s nekim aplikacijama a i kvalitet je ocajan.. Dobila kosulju na poklon, oprala je i skontala da je kragna odshivena tacno iznad vrata, ili nije bila dobro ushivena ili se razvukla nakon jednog pranja, kakogod okrenes zalosno za kosulju od 25+KM..
- JanuaryJones
#6068 Re: Sarajevo shoping
Tiffany, HM-ove muške farmerke (ako nisi 34/34 imaćeš sreće pri izboru) - 59-69KM, i u Azelu ako se zaroviš kad dodje roba bude dobrih farmerkiFauja Singh wrote:Gdje ima dobrih muskih farmerica kupiti, ja ne mogu sebi nista naci da mi se svidja a da nisu Leviskea zao mi fakat dati 150+ KM za pantole.

#6069 Re: Sarajevo shoping
BingoJanuaryJones wrote:Tiffany, HM-ove muške farmerke (ako nisi 34/34 imaćeš sreće pri izboru) - 59-69KM, i u Azelu ako se zaroviš kad dodje roba bude dobrih farmerkiFauja Singh wrote:Gdje ima dobrih muskih farmerica kupiti, ja ne mogu sebi nista naci da mi se svidja a da nisu Leviskea zao mi fakat dati 150+ KM za pantole.
- azurna_obala
#6070 Re: Sarajevo shoping
Gdje kupiti staklenu flašu za vodu,
ovako nešto?

ovako nešto?

-
#6071 Re: Sarajevo shoping
Hvala ti, HM mi je odlican i nisam znao da ima u Tiffany-u, pogledat cu obavezno. Sto se Azela tice, neki dan maksuz odem u onaj kod BBI-a ali nista nisam nasao da valja, sve nesto tanko, nigdje pravih jeans farmerica, kazu za Azel da treba stalno obilaziti pa se naletiJanuaryJones wrote:Tiffany, HM-ove muške farmerke (ako nisi 34/34 imaćeš sreće pri izboru) - 59-69KM, i u Azelu ako se zaroviš kad dodje roba bude dobrih farmerkiFauja Singh wrote:Gdje ima dobrih muskih farmerica kupiti, ja ne mogu sebi nista naci da mi se svidja a da nisu Leviskea zao mi fakat dati 150+ KM za pantole.

- JanuaryJones
#6072 Re: Sarajevo shoping
Pogledaj onaj preko puta Bristola imaju solidan izbor muške robe i na Ilidži, u Sara CentruFauja Singh wrote:Hvala ti, HM mi je odlican i nisam znao da ima u Tiffany-u, pogledat cu obavezno. Sto se Azela tice, neki dan maksuz odem u onaj kod BBI-a ali nista nisam nasao da valja, sve nesto tanko, nigdje pravih jeans farmerica, kazu za Azel da treba stalno obilaziti pa se naletiJanuaryJones wrote:Tiffany, HM-ove muške farmerke (ako nisi 34/34 imaćeš sreće pri izboru) - 59-69KM, i u Azelu ako se zaroviš kad dodje roba bude dobrih farmerkiFauja Singh wrote:Gdje ima dobrih muskih farmerica kupiti, ja ne mogu sebi nista naci da mi se svidja a da nisu Leviskea zao mi fakat dati 150+ KM za pantole.

- azurna_obala
#6073 Re: Sarajevo shoping
studentica21 wrote:
Mislim da u Domodu ima
hvala, pogledaću!
#6074 Re: Sarajevo shoping
"Orsay slavi 40.godinaBadSanta wrote:joj i ja se to pitam, konkretno orsay, al za sada ništacharrrmed wrote:Zna li netko mozemo li ocekivati Bajramsko snizenje ili nesto slicno ovih dana u SCC?
Iskoristite rodjendanske pogodnosti u Orsayu i kupujte po posebnim cijenama u periodu 21.09. – 04.10.2015"

#6075 Re: Sarajevo shoping
Ma ako sam dobro vidjela samo par stvari je obuhvaceno ovim nekim pogodnostima. Nekakav dugi pončo,par suknjca i nešto bezz. Bajramskih popusta nece imati. Al opet cu se zaletiti i kod njih kupiti jaknicu pa i po punoj cijeni jer stvarno ne znam gdje više kupovati.
Što me dovodi do pitanja, gdje vi drage dame kupujete? Tržni centri, neka zavučene radnjice?
Ja nisam nikad prežalila onaj Vis a Vis i sad uglavnom idem od Orsaya do Scarabega(mislim da se tako zove radnjica blizu Vječne vatre) i poneke sportske radnje Sport Life, Intersport. Obuća Šimecki.
Probah Stradivarious, Bersha, Pull&Bear. Ok krojevi su mladalacki al brate dragi vecinom nekvalitetno. A nije ni jeftinoća.
Onu Terra Novu necu ni spominjati. Mislim istina, covjek i u smecu može naci nešto dobro ako se zarovi,a ono stvarno jeste smece.
Uđoh i u onaj Massimo Dutti. Kad su im stvari na sniženju jedva ih mogu priuštiti, al oke. Izgleda kvalitetno, al krojevi srednja žalost.
Lindex i Tiffany- Ovaj prvi inekako, u drugom se može naci par H&M stvarčica ako te prodavacice ne udave.
Šta još postoji? Ciglane, Otoka, pijaca na Ilidži, Haris Export, Zara-Žara. Od ovih tu dala bih šansu Harisu, a na pijaci kupovala gace i potkošulje.
Nisam bogata, niti snob, al radije bih štedila pola godine i kupila nešto kvalitetno, al pobogu gdje je taj kvalitet ovdje kod nas??
Žene odajte mi gdje se snabdjevate....
Što me dovodi do pitanja, gdje vi drage dame kupujete? Tržni centri, neka zavučene radnjice?
Ja nisam nikad prežalila onaj Vis a Vis i sad uglavnom idem od Orsaya do Scarabega(mislim da se tako zove radnjica blizu Vječne vatre) i poneke sportske radnje Sport Life, Intersport. Obuća Šimecki.
Probah Stradivarious, Bersha, Pull&Bear. Ok krojevi su mladalacki al brate dragi vecinom nekvalitetno. A nije ni jeftinoća.
Onu Terra Novu necu ni spominjati. Mislim istina, covjek i u smecu može naci nešto dobro ako se zarovi,a ono stvarno jeste smece.
Uđoh i u onaj Massimo Dutti. Kad su im stvari na sniženju jedva ih mogu priuštiti, al oke. Izgleda kvalitetno, al krojevi srednja žalost.
Lindex i Tiffany- Ovaj prvi inekako, u drugom se može naci par H&M stvarčica ako te prodavacice ne udave.
Šta još postoji? Ciglane, Otoka, pijaca na Ilidži, Haris Export, Zara-Žara. Od ovih tu dala bih šansu Harisu, a na pijaci kupovala gace i potkošulje.
Nisam bogata, niti snob, al radije bih štedila pola godine i kupila nešto kvalitetno, al pobogu gdje je taj kvalitet ovdje kod nas??
Žene odajte mi gdje se snabdjevate....