Losi uslovi radnicima, niske plate kao kod vecine trgovaca, los kvalitet obuce, paprene cijene, ne znam kojom se logikom sire :SDaffyDuck wrote:I ja sinoc isto gledam, fakat ne znam sta misle.. zar imaju toliko posla da im se isplati? Ja u njihove radnje ni ne ulazimBetter Man wrote:Gledam u Sarajevu svakih 50-100 metara se otvara prodavnica obuće Astra. Ako ovako nastave za godinu do dvije sve radnje u Titovoj i Miskinovoj će biti prodavnica obuće Astra. Da barem valja obuća, već nemaju ništa što bih ja i pomislio da kupim.
Sarajevo shopping
Moderator: anex
#5976 Re: Sarajevo shoping
-
#5977 Re: Sarajevo shoping
Gdje se još otvorilo?Better Man wrote:Gledam u Sarajevu svakih 50-100 metara se otvara prodavnica obuće Astra. Ako ovako nastave za godinu do dvije sve radnje u Titovoj i Miskinovoj će biti prodavnica obuće Astra. Da barem valja obuća, već nemaju ništa što bih ja i pomislio da kupim.
Ma pored Deichmanna nemaju šanse zaista
- Better Man
#5978 Re: Sarajevo shoping
Kod Vjećne vatre u prostoru gdje je bio Mallboro Classic.StupskaBitanga wrote:Gdje se još otvorilo?Better Man wrote:Gledam u Sarajevu svakih 50-100 metara se otvara prodavnica obuće Astra. Ako ovako nastave za godinu do dvije sve radnje u Titovoj i Miskinovoj će biti prodavnica obuće Astra. Da barem valja obuća, već nemaju ništa što bih ja i pomislio da kupim.
Ma pored Deichmanna nemaju šanse zaista
Last edited by Better Man on 19/07/2015 20:57, edited 1 time in total.
-
#5979 Re: Sarajevo shoping
Pa izgleda uzeli Sarajevo tekstil jer su u njihovom prostoru kod Ekonomije otvorili isto
Užas
Užas
- [email protected]
#5981 Re: Sarajevo shoping
ima slicnih u Bati..elvin85 wrote:Gdje da nadjem nesto slicno ili jos bolje identicno?

#5982 Re: Sarajevo shoping
Pogledacu. Hvala ti.[email protected] wrote:ima slicnih u Bati..elvin85 wrote:Gdje da nadjem nesto slicno ili jos bolje identicno?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5983 Re: Sarajevo shoping
Ljudstvo trebala bi mi futrola za suncane naocale, ali da je sto tanja da lakse stane u torbicu.
Idealno bi bilo nesto ovakvo (imam jednu, ali mi treba šira):

Dakle ove kozne, bez zatvaraca, bez rajfeslusa. Help

- JanuaryJones
#5984 Re: Sarajevo shoping
Pogledaj ispred kasa u Konzumu na Koreji, ima radnja sa futrolama, novčanicima i raznim čudima_BataZiv_0809 wrote:Ljudstvo trebala bi mi futrola za suncane naocale, ali da je sto tanja da lakse stane u torbicu.

- azurna_obala
#5985 Re: Sarajevo shoping
Gdje da nađem ovako nešto za kosu, ne mora biti identično ali bi trebalo biti sa narandžastim detaljima?
Ovo je nešto poput šnale za kosu.
Zapravo, gdje da potražim te điđe za kosu, cvjetiće i ostalo?

Ovo je nešto poput šnale za kosu.
Zapravo, gdje da potražim te điđe za kosu, cvjetiće i ostalo?

- brown.sugar
#5986 Re: Sarajevo shoping
Najveci izbor imas na pijacama, a pogledaj i u DM, CM, DIDACO ili ako te put navede u Kiseljak, u Galantu, nema sta nema od djidja. Ja sam nedavno uzela 3 rajfa na ovaj fazon. Imas i na FB dosta cura koje se bave pravljenjem ovakvih stvarcica. 

- azurna_obala
#5987 Re: Sarajevo shoping

hvala puno
#5988 Re: Sarajevo shoping
Gdje mogu naci ovu suknju? 

- azurna_obala
#5989 Re: Sarajevo shoping
Gdje mogu kupiti narandžastu kravatu bez ikakvih šara?

#5990 Re: Sarajevo shoping
Ja sam ovakve suknje vidjela na pijaci Otoka, istu ovakvu, u drugim bojama i šarene.FemaleMe wrote:Gdje mogu naci ovu suknju?
A sad vi meni recite gdje da tražim kupaći, neke normalne cijene?
#5991 Re: Sarajevo shoping
Sad bi trebalo da su sniženja, bilo je u women secret u scc-u sniženje, a vjerujem da je i u svim ostalim radnjama.Ljube wrote:Ja sam ovakve suknje vidjela na pijaci Otoka, istu ovakvu, u drugim bojama i šarene.FemaleMe wrote:Gdje mogu naci ovu suknju?
#5992 Re: Sarajevo shoping
I meni je receno da ima na otoci, a ja obisla cijelu otoku nisam vidjela ni slicnu suknjuLjube wrote:Ja sam ovakve suknje vidjela na pijaci Otoka, istu ovakvu, u drugim bojama i šarene.FemaleMe wrote:Gdje mogu naci ovu suknju?

A kupaci: new yorker?
- brown.sugar
#5993 Re: Sarajevo shoping
Ova cura sije pa ako ti nije zurba, kontaktiraj je. Hana nosi njenu suknju.FemaleMe wrote:Ljube wrote: I meni je receno da ima na otoci, a ja obisla cijelu otoku nisam vidjela ni slicnu suknju
A kupaci: new yorker?

https://www.facebook.com/Princessstuffsenida?fref=ts

- Queen_of_hearts
#5995 Re: Sarajevo shoping
Kais,suknje,cvjetici za kosu ,sve vam je to ebay (ovo sto ima po pijacama )
#5996 Re: Sarajevo shoping
Mrsko mi više hodati pa da ođe priupitam, gdje u Sarajevu ima kupiti šešir. Ne one gej, hipi, hipsterske šešire već kvalitetne ali ne prećerano skupe (do 100 km najviše) šešire? Danke šon.
I krvavo crvena, po mogućnosti tanka, kravata? Ne razumijem se u ovaj sport ali mi treba pa da ne lutam i ne plaćam preskupo (do 50 km max).
I krvavo crvena, po mogućnosti tanka, kravata? Ne razumijem se u ovaj sport ali mi treba pa da ne lutam i ne plaćam preskupo (do 50 km max).
- azurna_obala
#5997 Re: Sarajevo shoping
Žene...ili muškarci ako znate
gdje da kupim grudnjak bez leđa,
ovo?

ovo?

#5998 Re: Sarajevo shoping
ima na pijaci na otoci ovaj sto se lijepi 8 km, ali mislim da je funkcionalniji ako zena ima manje grudi. ako ga neces cesto nositi ne isplati se davati vise paraazurna_obala wrote:Žene...ili muškarci ako znate![]()
ovo?
- azurna_obala
#5999 Re: Sarajevo shoping
ma samo za jednu priliku mi i treba...super, hvala puno 

- Daryl Dixon
#6000 Re: Sarajevo shoping
Vidio sam na piku meščini ali sa bijelim prugama.azurna_obala wrote:Gdje mogu kupiti narandžastu kravatu bez ikakvih šara?