Laserska depilacija

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

User avatar
Bambi_na_kofeinu
Posts: 1183
Joined: 04/11/2005 00:21

#376 Re: Laserska depilacija

Post by Bambi_na_kofeinu » 19/11/2018 15:59

Ima li neko iskustvo sa laserskom epilacijom u poliklinici Sunce u Zenici ili u Nasa Mala Klinika u Sarajevu?
Koliko je dugotrajno, nakon koliko se vremena dlake vracaju, koliko tretmana vam je trebalo...sve informacije su od pomoci.
Hvala :)


User avatar
Ramzess Veliki
Posts: 17697
Joined: 11/02/2013 11:32

#377 Re: Laserska depilacija

Post by Ramzess Veliki » 20/11/2018 10:20

sherbett wrote:Ja sam uradila vec sva tretmana laserske epilacije. Znaci bas laserom, ne ipl. Kazu danje najucinkovitiji, i potrebno je do 5 tretmana da se sve dlacice rijese. Razmak izmedju tretmana je 2 mjeseca. Moram priznat mene na nekim djelovima strasnompece da ne mogu izdrzati..ali je fakat odlicna stvar! Cak i moje koje subskroz svjetle otpadnu.

Pitao je deckobza bradu..nisam jos cula da bi koji muskarac bradubepilirao..al se moze. Pitanje je kolikonce otpast..a vjerujem da ce se prorijediti sigurno.
Ima zena sa jace izrazenim dlakama po licu, tamnije zene...e to znam da ne odlazi trajno..i mislim da je to zbog hormona koje poticu rast dlaka. Moze isto da bude i s muskarcima...tesko da ces bradu rijesiti...
Jedan moj poznanik arap (gej uzgredbudireceno da ne bude da sam homofob) je uklonio bradu laserskom epilacijom (depilacijom, stajaznam), da ima djecacki njezno lice. I zajeb'o se jer su u modu dosli pederi sa bradama, i sad nece da mu raste brada, jedva nekoliko dlakica ima. Sad trazi nacin da presadi kosu na mjesto brade.

Post Reply