Imate li vi koju za preporuciti, normalne cijene

Moderator: anex
ja to samo navecer pred spavanje.[email protected] wrote:ja sam ovisnica o Dove kremema i mazama svih velicina![]()
od prvog srednje (znaci evo sad vec sedmu godinu) koristim Dove i meni nista vishe ne treba..samo sto moram napomenuti da NIKAD ali BAS NIKAD ne mazem kremom ruke u tramvaju ili nekom drugom prevoznom sredstvu ili bilo gdje drugdje..ja ruke mazem nakon sto ih operem a ne da rastarujem bakterije fuj fuj!
proizvodjac krema od pravog pravcatog nevena je herceg sead, a mozes ih nac u biljnim apotekama. meni je ta krema bas kakvu je opisa, uzasne je boje, uzasne je konzistencije, a sto smrdi to je cudo jedno, ali je zato za sve zivo dobra.pjegica wrote:Neku Oriflame koja miriše na narcis.
P.S. zna li neko od vas gdje se može kupiti nevenova krema? Al prava nevenova. Jednom sam je kupila, izgleda ružno, miriše još gore, ružne je konzistenicije i liči na vazelin, ali je veoma veoma veoma zdrava i od nje mi ruke budu tako nježne i manje ispucaju na hladnoći, skloni mi sve bubuljice sa lica, a koristila sam je i kao labelo za usne. Sad sam uzela neku na kojoj piše da je nevenova, malo je ljepša i mirisnija, ali mi se čini da u njoj nema ni n od nevena.