Kao drugo ovo je samo za djevojke/zene

Dakle, koja su vam najbolja iskustva u depilaciji ? Posebno bikini zona i sve oko,ispred i iza nje??

Izvolite.........
Moderator: anex
pa jeste lakse i bezbolnije .. ali kad se obrijes ziletom isti postupak skoro svaki drugi dan moras ponavaljat, da bi imali glatku kozu ... voskom se postupak ponavlja jednom u 3 sedmice,otprilike ...... znaci malo bola pretrpis za dugotrajniji osjecaj glatkoce na nogamajOFLA wrote:Žene drage zar vam nije lakše uzeti standardni brijač sa žiletom i neki mirisni sapunčić za brijanje, pa fino bezbolno obrijati te dlake na preponama, ili na nogama, nego trpiti bolove od trganja voska ? Kad sam prvi put vidio kako trga taj vosak, joj žmarci me prošli, kad se nisam srušio. Uzmite fino oštar žilet, sebi olakšajte, a ne patiti se s voskom. K'o da same sebe kažnjavate bolovima.
Radnja se zove Runolistmelb26sa wrote:Vosak i samo vosak.
Ako te interesuje bas "brazilska" onda idi kod tete sto ima malu radnju kod Robota (starog) u onoj dugoj zgradi. Imam negdje broj telefona ali ces morati sacekati da dodjem kuci s posla.
Prije procesa drmni koji aspirin a nakon procesa si kupi Jomelop E
kockica_kockica wrote:j se brijem svaki drugi ili treci dan sa obicnim brijacem i gelom za brijanje...nista me ne boli....
jednom sam imala depilaciju voskom umal mi oci nisu ispale od bola
![]()
![]()
a drugi put sam pokusala sa masinicom
![]()
nakon tri sekunde sam ljubila svoj brijac
Laura_21 wrote:kockica_kockica wrote:j se brijem svaki drugi ili treci dan sa obicnim brijacem i gelom za brijanje...nista me ne boli....
jednom sam imala depilaciju voskom umal mi oci nisu ispale od bola
![]()
![]()
a drugi put sam pokusala sa masinicom
![]()
nakon tri sekunde sam ljubila svoj brijac
Dobri stari brijac
U svim apotekama i zove se tacno tako, mislim da kosta 11 KMshipak wrote:gdje se ima kupiti jomelop E
jel se tako tačno zove
hvala
jOFLA wrote:Žene drage zar vam nije lakše uzeti standardni brijač sa žiletom i neki mirisni sapunčić za brijanje, pa fino bezbolno obrijati te dlake na preponama, ili na nogama, nego trpiti bolove od trganja voska ? Kad sam prvi put vidio kako trga taj vosak, joj žmarci me prošli, kad se nisam srušio. Uzmite fino oštar žilet, sebi olakšajte, a ne patiti se s voskom. K'o da same sebe kažnjavate bolovima.
Skyfox wrote:a kako uklanjate dlake iz nosa mora da ima neka tehnika sem pincete jer kad navru suze vise ni ne vidim za sta Fatamima li neki profesionalac koji to radi
Bila je jedna teta u Yves Roche salonu na Ferhadiji - meni je jednom bez pitanja zgulila i dlake iz nosa tokom tretmana lica (ono oblikovanje voskom obrva) - samo namazala tvrdim voskom i zgulila - suze mi krenule ali sta sam mogla?Skyfox wrote:a kako uklanjate dlake iz nosa mora da ima neka tehnika sem pincete jer kad navru suze vise ni ne vidim za sta Fatamima li neki profesionalac koji to radi
Bijele su zgodne za istiskanja.neprilagodjena wrote:
Onda su mi uklanjali slicnim putem dlacice izmedju obrva,svaki put kad je to uradjeno sve bi mi bubuljice izasle tu (crvene i bjele).