#41776 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Posted: 01/07/2020 08:50
Alkohol isparava na 75 stepeni vec, a kamoli na vise, tako da vino ( i sta drugo ako se dodaje) smo ostavi smekZoya wrote: ↑30/06/2020 23:58Budu li ukusne ako se ne zaliju vinom? Alkohol i ja smo na vizlo zlo wrote: ↑30/06/2020 11:43ovako teletinu, ja sam koristila šnicle od buta, posoliti, popapriti, češnjak granulat i ispeći na taviMiss Moonlight wrote: ↑29/06/2020 14:16 @zlo zlo stavi nam recept za tu teletinu
kod mene ima buranije s mlijekom od jučer, a idem svakako i na poslovni kasni ručak, danas ne kuham
kada pečene šnicle izvaditi iz tave isto malo s gljivama, pa ih maknuti
zatim u tavi ispržiš sitno nasjeckan luk dok ne pozlati i pred kraj prženja luka dodati suho bilje: timijan, bosiljak i mažuran i vratit meso i gljive
stavit papriku u prahu, rajčicu malo koncentrat -malo pire, biber, sol i jedan feferon, po izboru blag ili ljut, i sve fino zaliti vinom,ja imala u fižideru neko bijelo, malo meni malo mesu dodati vode po potrebi i dinstati neki satak dok teletina skroz ne omekša, dodati žlicu kiselog vrhnja, ja koristim ono za sir jer je najkremastije, još malo kuhati dok se vrhnje ne raspadne, ubacit malo peršina i to je to, gotovo