Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kolega wrote:imam dva pitanja; prvo, jesi li imao problema prilikom prženja sa najlon kesom u koju si to sve stavio i drugo; koji je grah bio, jel' onaj čučo ili tetovac?
ma jok, ovo je ekoloska kesa, istopi se i da hrani predivan, plasticni ukus.
kolega wrote:imam dva pitanja; prvo, jesi li imao problema prilikom prženja sa najlon kesom u koju si to sve stavio i drugo; koji je grah bio, jel' onaj čučo ili tetovac?
ma jok, ovo je ekoloska kesa, istopi se i da hrani predivan, plasticni ukus.
kolega wrote:
ih ako je tako onda se dobrovoljno javljam da ti budem kućni ljubimac, pod uslovom da me redovno hraniš i pustiš da se malo izljećem povremeno
p.s nikada dovoljno uputa: naravno sva se hrana iz kese stavi u tavu.
a hrana se najbolje marinira u onim kesama za zamrzavanje. to sam cuo i vidio kod one slatke, slatke, preslatke kuharice dobrih sisa, najdzele.
Sunrise00 wrote:
Chocolate cloud by Nigella Lawson
same here ma brate rusi s noga, podsjeca na onaj "lava" kolac...pojela samo malo i smucilo mi se...ne volem ovako "jake" kolace zato sam pozvala goste, da se ne baca ...
IRMA, ovdje ne pise da ide prasak za pecivo??? je li moguce???
i pise mjera: 1/2 caše vjerovatno je to 1/2 of a cup...
eh sad...koju si mjeru uzimala?? stvarno ono nasu cašu ili pola cup??
tnx
samo gost wrote:Poslije klepa....(malo tamna slika
odlično ti je ovo, ... kako napraviš ovaj munchmallow?
moram pitati nešto ozbiljno jer ima jedna koja prođe ovuda i obrsti mi sve postove : )
Evo onda i ozbiljan odgovor: pjena za capuccino je napravljena na kućnom aparatu za espresso. Doduše u mlijeko (3,8%) stavim i ono malo mlijeko za kafu da još podigne masnoću (to je moj muž smislio i ispalo je odlično).