My man
Ja cu zucchini na prutice sa korom, prezle i parmezan, biber i 3 cehne bijelog luka u tepsiji izmijesati, poravnati...u rernu na 20-30 min.
Moderator: anex
pustopoljina wrote: ↑10/04/2020 15:14My man
Ja cu zucchini na prutice sa korom, prezle i parmezan, biber i 3 cehne bijelog luka u tepsiji izmijesati, poravnati...u rernu na 20-30 min.
Zucchini...isto tako isjec pa samo ispohovat ( brasno/jaja)...uf sad sam dobio idejupustopoljina wrote: ↑10/04/2020 15:14My man
Ja cu zucchini na prutice sa korom, prezle i parmezan, biber i 3 cehne bijelog luka u tepsiji izmijesati, poravnati...u rernu na 20-30 min.
E za to sam lijena. I ne przi mi se sto godina (to je kod mene glavno jelo, znaci bez 3 zucchinija ni ne pocinjem)...ovo izbrckas, gurnes u rernu i opet sjedi da se odmorisexliberal-ex wrote: ↑10/04/2020 17:16Zucchini...isto tako isjec pa samo ispohovat ( brasno/jaja)...uf sad sam dobio idejupustopoljina wrote: ↑10/04/2020 15:14My man
Ja cu zucchini na prutice sa korom, prezle i parmezan, biber i 3 cehne bijelog luka u tepsiji izmijesati, poravnati...u rernu na 20-30 min.
al kad zamirise.....pustopoljina wrote: ↑10/04/2020 17:23E za to sam lijena. I ne przi mi se sto godina (to je kod mene glavno jelo, znaci bez 3 zucchinija ni ne pocinjem)...ovo izbrckas, gurnes u rernu i opet sjedi da se odmorisexliberal-ex wrote: ↑10/04/2020 17:16Zucchini...isto tako isjec pa samo ispohovat ( brasno/jaja)...uf sad sam dobio idejupustopoljina wrote: ↑10/04/2020 15:14
My man
Ja cu zucchini na prutice sa korom, prezle i parmezan, biber i 3 cehne bijelog luka u tepsiji izmijesati, poravnati...u rernu na 20-30 min.
Odakle ti iskoci..
.ukusno.. . i masnooooooooo od cega ?
masno nego,za umakanje.puter,maslinovo ulje i na kraju gremolata.
pravila sam ga- nije mi izgledalo tako masno.. no... no, jako, jako ukusno -- pogotovo -srz iz kosti - ako si imala...hana_montana wrote: ↑10/04/2020 17:54 masno nego,za umakanje.puter,maslinovo ulje i na kraju gremolata.
parmidjana...recimo ovo
https://gastro.24sata.hr/recepti/parmig ... cilije-936
To je grilani ili pohani patlidzan u paradajzsosu sa bosiljkom i bijelim lukom i infarktom svjeze rendanog parmezana.
Onaj sto je kriv za coronu
di si tipustopoljina wrote: ↑10/04/2020 18:39To je grilani ili pohani patlidzan u paradajzsosu sa bosiljkom i bijelim lukom i infarktom svjeze rendanog parmezana.
Mozes jesti vruce, mlako hladno..od jucer...UVIJEK.
Najmanje u kuhinji....rerna i lonac my friends...ili je corba ili je zbrckaj i u tepsiju i ne brojim kalorije, ako pokupim koronu, zauhar mi je svakahana_montana wrote: ↑10/04/2020 19:58di si tipustopoljina wrote: ↑10/04/2020 18:39To je grilani ili pohani patlidzan u paradajzsosu sa bosiljkom i bijelim lukom i infarktom svjeze rendanog parmezana.
Mozes jesti vruce, mlako hladno..od jucer...UVIJEK.
ta ono zna..
da probam sa receptom: