Malo OCDzizi505 wrote:FantastičnaDori wrote:Slana torta
![]()
Kako si je uredno složila.

Moderator: anex
Malo OCDzizi505 wrote:FantastičnaDori wrote:Slana torta
![]()
Kako si je uredno složila.
Otsjeci komad pa pokazati presjek, treba protabiriti kako to izgleda iznutra. A s vana odlicno izgleda...Dori wrote:Slana torta
Washington DC i hvala...bunk wrote: Politika na stranu,gdje si ti Boga ti pa sad beres takvu buraniju i roze paradajz,ne vjerujem ni da u Hercegovini sad ima tako?
Usput,svaka cast na urodu.
HocemGandalfSivi wrote:
Otsjeci komad pa pokazati presjek, treba protabiriti kako to izgleda iznutra. A s vana odlicno izgleda...
... da si zalio jajima s malo mlijeka, par rozina i eto ga--- bread puddingJack Be Nimble wrote:
Popara za dorucak
Pa mlijeka ima, bez mlijeka ne ide.moonca wrote:... da si zalio jajima s malo mlijeka, par rozina i eto ga--- bread puddingJack Be Nimble wrote:
Popara za dorucak![]()
Jack Be Nimble wrote: Pa mlijeka ima, bez mlijeka ne ide.
Ja ugrijem mlijeko pa prelijem po bajatom hljebu da se namoci. Dodam travnickog i nekog suhog mesa, pa onda mast zagrijem, prelijem i u rernu.moonca wrote:Jack Be Nimble wrote: Pa mlijeka ima, bez mlijeka ne ide.
Zar nije -popara- da se zalije sa temeljcem--
...sta ti je sa kamerom-nema boja??
..Hm.. ukusno je po sastocima-Jack Be Nimble wrote:
Ja ugrijem mlijeko pa prelijem po bajatom hljebu da se namoci. Dodam travnickog i nekog suhog mesa, pa onda mast zagrijem, prelijem i u rernu.
reci da se zezasadda_sa wrote:nikad cula za ovu poparu![]()
znaci stari hljeb, zaliven mlijekom pa zapecen?!
mogu reci da se zezam, ali zasto da te lazemshandrprcSA wrote:reci da se zezasadda_sa wrote:nikad cula za ovu poparu![]()
znaci stari hljeb, zaliven mlijekom pa zapecen?!
Nema specificnog recepta- to je ??? snalazi se- inace, moze se zaliti samo sa temeljcem ,pa kao dodatak uz pecenje- talijani imaju salatu-panzanella itd..adda_sa wrote:mogu reci da se zezam, ali zasto da te lazemshandrprcSA wrote:reci da se zezasadda_sa wrote:nikad cula za ovu poparu![]()
znaci stari hljeb, zaliven mlijekom pa zapecen?!![]()
al sudeci po google slikama i receptima- ja ovo nisam nikad vidjela ni jela
uuu jesu dobreDori wrote:Doručak....
Ne znam da li bih ovo mogla jesti.moonca wrote:Evo -pokusaj ovo naporaviti- ne moras sve sastojke imati- bice ok..cendlerbing wrote:Joj kakav recept nađoh na instagramu...kaže: peanut butter banana brownies.adda_sa wrote:mmmm kikiriki puter
https://www.budgetbytes.com/chicken-in-peanut-sauce/