podržavamepik wrote:Jednostavno i ukusno
https://ibb.co/yf7sQCY

Moderator: anex
podržavamepik wrote:Jednostavno i ukusno
https://ibb.co/yf7sQCY
Bujrumzlo zlo wrote:podržavamepik wrote:Jednostavno i ukusno
https://ibb.co/yf7sQCY
ja sam prvi put isto tako...sad mi jedan od najdrazih kolacaarzuhal wrote:E, čuj, karotkejk... De napravite kakvu tortu i od karfiola ili kupus-repe...
de probaj prvoarzuhal wrote:E, čuj, karotkejk... De napravite kakvu tortu i od karfiola ili kupus-repe...
ne jedemo svi kao ti 10 puta dnevno, pa da nam dosta da pasemo travumoonca wrote:zlo zlo wrote:podržavamepik wrote:Jednostavno i ukusno
https://ibb.co/yf7sQCY
![]()
..i kolicinu ..![]()
Ne sjecam se da smo razmjenile informacije -koliko puta jedemo dnevno-- 10 mi zvuci -puno za moje potrebe..zlo zlo wrote: ne jedemo svi kao ti 10 puta dnevno, pa da nam dosta da pasemo travudaj meso i konkretno
proteini
evo taman završila trening, pijuckam proteine baš, ako to pijem kako da onda izbjegavam komad mesa, što je najbolji izvor proteina
ja sam batalila te šetnje i tak to, treniram puno manje vremenski, s takvih treninga ima 5mj prešla na intenzivni, razlika za organizam je baš velika.moonca wrote:Ne sjecam se da smo razmjenile informacije -koliko puta jedemo dnevno-- 10 mi zvuci -puno za moje potrebe..zlo zlo wrote: ne jedemo svi kao ti 10 puta dnevno, pa da nam dosta da pasemo travudaj meso i konkretno
proteini
evo taman završila trening, pijuckam proteine baš, ako to pijem kako da onda izbjegavam komad mesa, što je najbolji izvor proteina![]()
Pijem i ja nakon setnje taj protein prasak..ne kako pise na uputi al... tak , neka se nadje
...ne smatram ga zamjenom za meso---
..nije ni meso ,kao izvor proteina za svaku krvnu grupu.. no, dobro ja da imamo izbor..
moonca wrote:samsonsam wrote:
probaj pa postavi utiske
Evo ga... kod mene je debljina -3 cm
..nisam sigurna, smijem li ga presjeci-- a i skoro ce ponoc... ako krenem ..smazat cu ga..
![]()
edit: 23:45 PM
...Loo wrote:
zhuti se k'o dukatmoonca wrote:Evo ga... kod mene je debljina -3 cmsamsonsam wrote:
probaj pa postavi utiske
..nisam sigurna, smijem li ga presjeci-- a i skoro ce ponoc... ako krenem ..smazat cu ga..
![]()
edit: 23:45 PM
..probala : mislim da mi sirup nije upio, - no , svidja mi se, omer secera, biti cu ok - mada, korica je slatka od sirupa, -![]()
-- i zbilja kolac ima gorki zavrsetak... to je poseban tvist..![]()
Hvala za recept
razljevaku nema nikad manestakasa wrote:Nije ni razljevaku mane
upravo takoepik wrote:Jednostavno i ukusno
https://ibb.co/yf7sQCY
Loo wrote:
A.kuhali smo brzinski rucak
Pil file.u paprika sosu . bio i pil u senfu
+restovani krompir
I hljeb za umakati u saft
samsonsam wrote:quiche sa 2 vrste gljiva,gruyere sir,mladi luk i kamara persunovog lista
3 jajeta i 150ml cream-a ali se ne vidi jer se fina korica ufatila od siramoonca wrote:
ukusno -po sastojcima....
![]()
Izgleda, da si pravio bez jaja i cream-a.
Moram je probati, hvala na odgovorusamsonsam wrote:kao sto vec objasnise, basmati je sama od sebe mirisna i aromaticna...jos kad se sastavi sa dosta zacina,pa se sve sjedini a zrna razabrana...e to je riza kakvu volimcendlerbing wrote:samsonsam wrote:ponovo dosla basmati riza na red...mirishe kuca skroz![]()
Kakva je razlika između obične i ove riže?...a zena voli da malo na dnu "ufati" pa da ima malo i korice
vec sam jednom postavlj'o koje sve zacine ubacujem .da se ne ponavljam...taj put je bilo u rerni a ova je iz serpe al' princip je isti
Kako ovo zvuči i izgleda dobro.samsonsam wrote:quiche sa 2 vrste gljiva,gruyere sir,mladi luk i kamara persunovog lista
samsonsam wrote:
x-men tjestenina![]()
ništa posebno nego umjesto da recimo trčkaram pola sata ili sat, ili neku kilometražu zadanu sad recimo kad trčim idem recimo 30 serija, to je obično po pola minute, trčim maksimalnom snagom, pa dođem do daha malo i opet druga, znači cilj nije koliko dugo i daleko trčiš nego da ubrzaš rada srca i napor koji dođe uz to. Nakon toga bučice malo. Ovo radim svaki drugi dan, trčanje+ bučice svaki put drugu seriju mišića. I popijem protein umučkan s vodom odmah nakon treninga, zbog potrebne brzine da se nahrani mišić tada i ne gubi nego gradi mišićna masa.petunija wrote:@zlo zlo,
na kakve si to treninge prešla, može i u pp
ostalima se izvinjavam na upadu