Pa dobro, ima li to smislashandrprcSA wrote:
nista bez zvuka

Moderator: anex
Pa dobro, ima li to smislashandrprcSA wrote:
nista bez zvuka
• 4 zrele banane (moraju biti dobro zrele)BJB wrote:
Nema ukusno fino a nigdje recepta, hocemo recept..
Ja sam jedanput pravila banana bread i bio je grozan..Bas bih voljela probati opet..
Jos jedna stvar mi se vrti po glavi a to je onaj pull -apart cinammon bread e i ono cu uskoro praviti..
Kod Amera jeste predjelo- al' sasvim ok i za jedan obrok. Shodno kilazi i potrebama-Ramzess Veliki wrote:Ovo pojedes da se zagrijes za glavno jelo ...exliberal-ex wrote:Ovo pojedes i za pola sata gladan....moonca wrote:~~~•`•
[img]htt
Meni treba pola kile mesa za rucak da bih ostao vitak. Sa prilozima ili bez priloga svejedno ...moonca wrote:Kod Amera jeste predjelo- al' sasvim ok i za jedan obrok. Shodno kilazi i potrebama-Ramzess Veliki wrote:Ovo pojedes da se zagrijes za glavno jelo ...exliberal-ex wrote:
Ovo pojedes i za pola sata gladan....
Koja si ti mashina....ko'lav u kavezu...Ramzess Veliki wrote: Meni treba pola kile mesa za rucak da bih ostao vitak. Sa prilozima ili bez priloga svejedno ...
A ako hocu da dobijem na tezini, e to je vec ...
nema na chemuBJB wrote:Sve sastojke imam osim cocoa nibs, vjerovatno ima u DM-u...HVala na receptu..
i ti ne znas sta valjamoonca wrote:cacao nibs - sam imala u jednom -cereal- kao dodatak -- meni nije godio -- cak sam dodavala kao sastojak u pravjenu hljeba -kasiku - opet sam osjetila- specificnost.. ne mogu objasniti kakav- bacila--
Kakvih pola saHata! Sto bi starije zene rekle - dok na svaki zub mrvu nataknes,guzi nista neJma.exliberal-ex wrote:Ovo pojedes i za pola sata gladan....moonca wrote:~~~•`•
Tu sam, ali se nesta ponavljam u zadnje vrijeme, nista sexi...samsonsam wrote:sto nam nema-a
Skoro mi bio sef na rucku, ja mu iznio grah sa mesom - pita A gdje ti je grah ovdje?moonca wrote:Koja si ti mashina....ko'lav u kavezu...Ramzess Veliki wrote: Meni treba pola kile mesa za rucak da bih ostao vitak. Sa prilozima ili bez priloga svejedno ...
A ako hocu da dobijem na tezini, e to je vec ...
.... sinoc sam imala kuvani kupus... ijao - kako je sladak bio- ali, s pilecim prsima...Ramzess Veliki wrote:Skoro mi bio sef na rucku, ja mu iznio grah sa mesom - pita A gdje ti je grah ovdje?moonca wrote:Koja si ti mashina....ko'lav u kavezu...Ramzess Veliki wrote: Meni treba pola kile mesa za rucak da bih ostao vitak. Sa prilozima ili bez priloga svejedno ...
A ako hocu da dobijem na tezini, e to je vec ...![]()
Tako i kupus pravim.
A gdje dekica?/adda_sa wrote:danas izlet,nema kuhanja- samo meza![]()
Cujes @Loo, na Vranicu isliadda_sa wrote:na jezeru bili samo 2h, nije se islo na rostiljanje itd nego na planinarenje na vranicu, ergo --- meza![]()
kupanje - no waynosile su se zimske jakne i vunene kape
pihadda_sa wrote:na jezeru bili samo 2h, nije se islo na rostiljanje itd nego na planinarenje na vranicu, ergo --- meza![]()
kupanje - no waynosile su se zimske jakne i vunene kape
put od fojnice do jezera,ili od jezera do vrha vraniceshandrprcSA wrote: Nego kakav je put do gore?
ma interesovalo me od Tovarista do jezeraadda_sa wrote:put od fojnice do jezera,ili od jezera do vrha vraniceshandrprcSA wrote: Nego kakav je put do gore?![]()
do jezera je klasika makadam uz planinu, ali to izgleda nije mnogo raju obeshrabrilo, jer je bila masa auta u oba smjera..
do vrha vranice je ok staza, livadablaga strmina, lako se savlada.. preporucujem
na onaj 5m nizi vrhshandrprcSA wrote:ma interesovalo me od Tovarista do jezeraadda_sa wrote:put od fojnice do jezera,ili od jezera do vrha vraniceshandrprcSA wrote: Nego kakav je put do gore?![]()
do jezera je klasika makadam uz planinu, ali to izgleda nije mnogo raju obeshrabrilo, jer je bila masa auta u oba smjera..
do vrha vranice je ok staza, livadablaga strmina, lako se savlada.. preporucujem
Popela se na Nadkrstac?