Ja to ovakoMunlajt wrote:Voli li neko?
Doduše, lisičarka je u pitanju
Moderator: anex
Što? Kako je ti pripremaš?Munlajt wrote:
Lisicarka s vrhnjem?
ko kažeMunlajt wrote:Pijo ne voli sunčanice?
Lisicarka s vrhnjem?
..super--uz spagete..Tomahawk11 wrote:Što? Kako je ti pripremaš?Munlajt wrote:
Lisicarka s vrhnjem?
Još bolje je sa domaćim kajmakom.
Sa lukom izdinstamTomahawk11 wrote:Što? Kako je ti pripremaš?Munlajt wrote:
Lisicarka s vrhnjem?
Još bolje je sa domaćim kajmakom.
Može i sa lukomMunlajt wrote:Sa lukom izdinstamTomahawk11 wrote:Što? Kako je ti pripremaš?Munlajt wrote:
Lisicarka s vrhnjem?
Još bolje je sa domaćim kajmakom.
Probat ću i sa kajmakom
kako da nema...zapad nam je donio suzivot i demokratijuTomahawk11 wrote:Svoj ti posomO k3 wrote:Taj budj doprinosi da meso sazrije kroz te neke gljivice , da ne ulazimo u detalj ... osim toga taj budj ti je na masnoci prije nego sto idu na rostilj taj budj se odstraniTomahawk11 wrote:Velahavle, jedu buđavo meso
Mi se satrasmo ganjajući friško, oni zombije jedu
Jesi vidio , imal' išta s tog zapada, a da valjabunk wrote:Jedu budjavo i jos zivo (rare) ,sto ti je zapad
e, tak moze. uz kefir..samsonsam wrote:ispucani kolac sa dzemom i vrlo malo secera
E za ovo bih recept molim lijepo,samsonsam wrote:ispucani kolac sa dzemom i vrlo malo secera
Vrati me u djetinjstvobanjaluka078 wrote:Dry aged odreske služi Mala stanica u BL.mO k3 wrote:nam dva čovjeka koji imaju ovakve frižidere za Sazrijevanje mesa taj proces se zove dry aged . Tu igra ulogu temperatura i vlazina vazduha
Ovdje je isto važno kvaliteta mesa
Ah da ima u New Yorku mislim da se zove Wolfgang restoran potražite na YOU tube kako kod njih sazrijeva meso sa dobrim gljivicama okolo , u Evropi je zabranjeno taj način sazrijevanja osim u Švicarskoj
Pravio se ajvar, pa se vatra iskoristila za poguziluke.
Ovdje kilo kosta 70€Maraschino wrote:Sta ti vidis na ovim velikim komadima koji stoje od 17.07.2017.god.? Ja ne vidim nikakvu budj niti da je noz radio.
Mozda pricas o drugoj vrsti i pripremi mesa. Ovo ide ovako.