nisam sigurna sta vidimsamsonsam wrote:ovo je isto obavezno makar 1X sedmicno![]()

Moderator: anex
nisam sigurna sta vidimsamsonsam wrote:ovo je isto obavezno makar 1X sedmicno![]()
oni vakumirani? nisam nikad, nes mi suhveli bili..pirmin wrote:Ima ih i u Hoferu, Lidlu...samo ih podgrijati po zelji.
podgrijatipirmin wrote:Ima ih i u Hoferu, Lidlu...samo ih podgrijati po zelji.
preku pure sir,kajmak,rendani kozji sir i naravno lukadda_sa wrote: nisam sigurna sta vidimpura, sa lukom i neki rendani sir preko?
samsonsam wrote:preku pure sir,kajmak,rendani kozji sir i naravno lukadda_sa wrote: nisam sigurna sta vidimpura, sa lukom i neki rendani sir preko?
...dobitna kombinacija
probaj jednom,samo malo luka stavis da osjetis razliku sa i bezadda_sa wrote:samsonsam wrote:preku pure sir,kajmak,rendani kozji sir i naravno lukadda_sa wrote: nisam sigurna sta vidimpura, sa lukom i neki rendani sir preko?
...dobitna kombinacija
ne znam bas, luk uz puru, hm... svjez luk volim samo uz one mix salate, meksicku itd..
a kozje i ovcje produkte - nikako
za luk ne mogu nis da obecam, al siru mogu dati jos jednu sansu. mada nevoljkosamsonsam wrote: probaj jednom,samo malo luka stavis da osjetis razliku sa i bez![]()
moja zena je isto tako govorila za kozji ili ovcji sir,nema sanse...dok nije dobila na pladnju par razlicitih vrsta sira...probala,kaze dobri...onda joj pokazem sta je probala, izmedju ostalog mladi kozji sir i manchego...otad jede
dorucak- meni rucak bi bio-odlican..samsonsam wrote:Jack Be Nimble wrote:
Dorucak
dobar frustuk
Ovo je sve skuhano na fazon satarasa, pa sam jos sa strane preprzio red snappera i sve pomijesao.biggrin wrote:zar jedes i sirovu buranijumoonca wrote:ah-- lijepo izgledaGandalfSivi wrote:Boje ljeta...
-a tek miris.... jel' salata?
: --ah mislila sam da je Dorian -vec stigao.. dobra meza--GandalfSivi wrote:Danas smo sjekli drva i mezili
Pika se ako je domaci paradajzexliberal-ex wrote:Nije kuhanje ali...50 l paradajz sosa i 18 l sjeckanog...to je moj danasnji uspjeh....dosta za ovu zimu
Ja to jedem kasikom, ergo - na kasiku jemoonca wrote:.kod mene i kad je na kasiku- rijetko do- jedem viljuskom..
No, ovo jelo od -stakasa- nije na kasiku- to je -pirjan ili kako vec ko naziva...![]()
To bi prije vrijedilo za viljusku - ocajan covjek bi tako konzumirao bistru juhicu bez bilo kakvih plivajucih objekata, primjera radiBloo wrote:Sve se može jest "na kašiku" ako si dovoljno hrabarJohn Cleese wrote:
P.S.
Sest stranica prelistah trazeci nesto za na kasiku![]()
![]()
il očajan
![]()
samsonsam wrote:eto ti pita i eto ti kasikaJohn Cleese wrote:
P.S.
Sest stranica prelistah trazeci nesto za na kasiku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do oktobra - ko ziv, ko mrtav... Helem, carpe diemGandalfSivi wrote:Pa cekaj barem oktobar. Vruce je jos za kasike...John Cleese wrote: Sest stranica prelistah trazeci nesto za na kasiku![]()
![]()
![]()