Pušač u poseti kod nepušača
Moderator: anex
Tesko je naci ljude, koliko god se mnogi tako proklamovali.BHG wrote:probaj nekad popricat i sa ljudima...debela wrote:ovi sto ne vole zivotinje tj. ne poznaju ih hoce da nas ubijede da smo najgori na svijetu. e pa crknite frf![]()
ja sam sretna jer se druzim i sa macama i sa cukama jer su oni
probali smo...BHG wrote:probaj nekad popricat i sa ljudima...debela wrote:ovi sto ne vole zivotinje tj. ne poznaju ih hoce da nas ubijede da smo najgori na svijetu. e pa crknite frf![]()
ja sam sretna jer se druzim i sa macama i sa cukama jer su oni

zato i volimo zivotinje vise...

Potpisujem.array wrote:Ja sam bio dugogodišnji pušač (2 kutije dnevno) i jedva sam se nekako uspio riješiti tih govana. Sad kad nepušim mogu namirisati pušača kad prođe kraj mene i kad nema cigare u ustima.
Ljudi, da samo znate koliko to smrdi nepušačima nikad više nebi stavili cigaretu u usta. Smrdi odjeća, kosa, zadah iz usta, namještaj, auto, ama baš sve.
Kad meni neko dođe u kuću ja ne zabranjujem pušenje upravo zbog ovih reakcija kao u ove što započe temu iako su pušači ti koji iniciraju problem. Morate shvatiti da cigara užasno SMRDI osim što je opasna po zdravlje. Kad pušači odu iz moje kuće nakon nekoliko sati sjedenja, cijela kuća užasno smrdi najmanje 3 dana a nekad i po cijelu sedmicu pa i više. Duhanski smrad se uvuče u sve pa čak i u odjeću u klozetima.
Grozna stvar, nikad nepušite u kućama nepušača, nemojte čekati da vam oni to kažu.
-
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Da li se trlja¹ od koljena gostima?Saian wrote:Ja ne prznim puno po kuci, rijetko balim (samo u drustvu), spustam dasku poslije nuzde, jos mi kosa ne opada, volim se maziti, a nisam puno ruzniji od prosjechnog KOKEr Spanijela, pa eto ako bi se koja odlucila za ljubimca ...![]()
![]()

mi smo merhametli duse, moze, moze...Saian wrote:Ja ne prznim puno po kuci, rijetko balim (samo u drustvu), spustam dasku poslije nuzde, jos mi kosa ne opada, volim se maziti, a nisam puno ruzniji od prosjechnog KOKEr Spanijela, pa eto ako bi se koja odlucila za ljubimca ...![]()
![]()

samo ako fino zamoleztluhcs wrote:Da li se trljaš od koljena gostima?Saian wrote:Ja ne prznim puno po kuci, rijetko balim (samo u drustvu), spustam dasku poslije nuzde, jos mi kosa ne opada, volim se maziti, a nisam puno ruzniji od prosjechnog KOKEr Spanijela, pa eto ako bi se koja odlucila za ljubimca ...![]()
![]()
:D:D

sta se ti javljasA wrote:Pik ja! Ja sam prva reklaSaian wrote:Ja ne prznim puno po kuci, rijetko balim (samo u drustvu), spustam dasku poslije nuzde, jos mi kosa ne opada, volim se maziti, a nisam puno ruzniji od prosjechnog KOKEr Spanijela, pa eto ako bi se koja odlucila za ljubimca ...![]()
![]()
![]()

- taxi_driver
osvrnut cu se samo za pusenje.ne kontam koji im je to fazoon ,kaze ne pusi se u kuci.to ono stetno pasivno pusenje?ili prljaju se zavjese?moji starci nikad nisu pusili,ali gostima nikad nisu branili pusenje.ja sam pusac,i vecina mojih prijatelja su nepusaci,i ako ja ne mogu da im zapalim u kuci ja im i ne idem.razumio bih da je neko u kuci bolestan.zivim u holandiji,i ovdje se sad svi boje pasivnog pusenja.i kad mi pocnu pametovati o tome,pitam ih samo izlaze li navece?svi izlaze i svi idu u kafice gdje se pusi.i nikom ne smeta.cudno.nego valja mene jebavati ko gosta ,da im ja idem na balkon cigaru ispusiti.e nek ga oni popuse laganice.ni meni se ne svidja kad im djeca dodju kod mene pa proliju sok po parketu.umazu cokoladom trosjed.ali ne pada mi na pamet da im kazem ostavite djecu pred vratima.i ako ne mogu podnijeti jednu noc da im neko zapali u kuci e onda jebi ga.
ma dzaba ti sto si prva rekla, kad si prestala pusit ima dvije godineA wrote:Ja sam prva rekla, sad se pusite - na terasi ili na ulici, gdje hocetedanas wrote:sta se ti javljasA wrote: Pik ja! Ja sam prva rekla![]()
ti bi ga na terasu stavila kakva si