Evo raja, za sve one koji idu na more, literatura za citanje na plazi (ima i tiskano izdanje)

Moderator: anex
Pripremi DesankuDonDavudes wrote: more su koke
zbogom zoharu![]()
ja odoh u ponedjeljak
evo i ja vam se pridruzujem. nego hocel biti koji dobrovoljac da mi dvoje djece pricuva, a ja da malo pustim mozak na pasuBumbar wrote:Samo da se pridruzim temi...necu djupe skvasiti u slanom...na Uni vec mozda...... zapravo sisam vas sigurno...ni prosle ni pretprosle godine nisam mora vidjela (najtuznije je u prici sto mi vamilija ima stan na moru
)...
Nego...mogu li se pridruziti u mircinoj basti?
Meni su rekli samo musko drustvomama29 wrote:
evo i ja vam se pridruzujem. nego hocel biti koji dobrovoljac da mi dvoje djece pricuva, a ja da malo pustim mozak na pasu
Ti sa mojom mamom nikako ne bi mogla na more...ona se moze crvljiti na suncu od momenta kako dodjemo na plazu do momenta odlaska...lejlasa wrote:Horni i ostali koji zale sto ovog ljeta nece vidjet' more...![]()
Ja sam vec u dva navrata bila na Jadranu, dva vikenda...
I rekla sam, nema sanse vise![]()
More je, bar za mene, prava patnja![]()
Cijeli dan vrelo, 300 stepeni, capam se faktorom 50 i bjezim u hlad da ne planem, a i kad sam u moru osjecam da gorim... Nigdje hlada, ni suncobran ne pomaze...
Fuj![]()
Rekla sam, odmor cu u avgustu provesti radije na Termama na Ilidzi, ili u Krajini na Uni, al na more vise jok
ma nije imo ko da taj faktor 50 da razmaze...ihhhhhhlejlasa wrote:Horni i ostali koji zale sto ovog ljeta nece vidjet' more...![]()
Ja sam vec u dva navrata bila na Jadranu, dva vikenda...
I rekla sam, nema sanse vise![]()
More je, bar za mene, prava patnja![]()
Cijeli dan vrelo, 300 stepeni, capam se faktorom 50 i bjezim u hlad da ne planem, a i kad sam u moru osjecam da gorim... Nigdje hlada, ni suncobran ne pomaze...
Fuj![]()
Rekla sam, odmor cu u avgustu provesti radije na Termama na Ilidzi, ili u Krajini na Uni, al na more vise jok
Bumbi, hocu i jedva cekam, pa makar na tri danaTi sa mojom mamom nikako ne bi mogla na more...ona se moze crvljiti na suncu od momenta kako dodjemo na plazu do momenta odlaska...
Ja sam jednom izgorila do opekotina i fakat se ne volim suncati...nego bujrum ti nama na Unu
horns&drums wrote:Lejla sa, bila si na moru - nismo vise jarani:D ( dzaba kuknjava
)
Bumbar - uvaljujes se kod Mirce u bascu , a ne zoves na Unu:D
mama29 - pristajem!!! ali ne kod mirce nego na more, ja cuvam djecu na plazi ti izlazi, hpodaj, radi sta hoces
Daysleeper - Nista bez Harlija:D
Don - dok drugi jebu, ti se Muzafere kupaj:D:D
Mahalac - nisi se izjasnio