Moderator: anex
juzni vjetar wrote:jutro djevojke! Hitno mi treba 120 paleta sjenila pa ako ima neko da je prodaje ili zna nekoga... ne mora biti potpuno nova
okrenula sam pik naopako nema niko da prodaje odmahNisrin wrote:juzni vjetar wrote:jutro djevojke! Hitno mi treba 120 paleta sjenila pa ako ima neko da je prodaje ili zna nekoga... ne mora biti potpuno nova
Ja narucila sa ebaya 88 warm paletu i stigla za 15dana, pa ako ti to nije dugo da cekas dat cu ti link...15 KM je kostala, a ako ti treba bas hitno imas na piku, djevojke prodaju odmah...
nera18 wrote:za sta trebas, imam elfovu veliku...juzni vjetar wrote:jutro djevojke! Hitno mi treba 120 paleta sjenila pa ako ima neko da je prodaje ili zna nekoga... ne mora biti potpuno nova
kako ide placanje?juzni vjetar wrote:WildRedRose wrote:djevojke drage, da ne listam sada, aliii da li neko ima provjereno rjesenje za tamne podocnjake ispod ociju ?![]()
godinama imam te podocnjake, ima dana kada su jedva primjerni, ali ima i dana kada su bas ociti, i jaaako mi smeta. neki korektori, puderi nisu pomogli
ja sam koristila baleinu kremu za to podrucje sa ureom i pomagala je... sada sam otkrila neka teta u hrvatskoj pravi prirodnu kozmetiku i mozes samo postom naruciti ali je ono![]()
![]()
ne odvajam se od ovoga vec godinu prezadovoljna sam.
pojma nemam, cijela je to ogromna paleta s elfa, ja dio koristim, izdvojeni.--ma uslikam tijuzni vjetar wrote:nera18 wrote:za sta trebas, imam elfovu veliku...juzni vjetar wrote:jutro djevojke! Hitno mi treba 120 paleta sjenila pa ako ima neko da je prodaje ili zna nekoga... ne mora biti potpuno nova
koliko love?
kontaktirala sam za ovu kremu, i kaze ne salje izvan hrvatskejuzni vjetar wrote:
ja sam koristila baleinu kremu za to podrucje sa ureom i pomagala je... sada sam otkrila neka teta u hrvatskoj pravi prirodnu kozmetiku i mozes samo postom naruciti ali je ono![]()
![]()
meni je slala postomWildRedRose wrote:kontaktirala sam za ovu kremu, i kaze ne salje izvan hrvatskejuzni vjetar wrote:
![]()
![]()
kako si ti narucila ?
ahjoooj, meni nece da posalje postom, kaze carina prevelikajuzni vjetar wrote:
meni je slala postomprosle godine doduse bas nekad za vrijeme praznika pred zimu jer je imala posebne neke popuste i postarina ti dodje zavisno od paketa moja je bila oko 5 km...
ja cu za bozic u osijek, da organizujemo tamo nekako?WildRedRose wrote:ahjoooj, meni nece da posalje postom, kaze carina prevelikajuzni vjetar wrote:
meni je slala postomprosle godine doduse bas nekad za vrijeme praznika pred zimu jer je imala posebne neke popuste i postarina ti dodje zavisno od paketa moja je bila oko 5 km...
![]()
![]()
![]()
da li neko zna nacin da se posalje? ali naravno da ne ispadne skupo
Ja kupila i primer i puder,super su,meni odlican zato sto imam mjesovitu kozu.Ticker wrote:http://www.loreal-paris.co.uk/cosmetics ... rimer.aspx djevijke, da li je neka od vas probala Lumi Magique Pure Light Primer, kakva su iskustva?
Skup, jeftin?Not My Idea wrote:Moze li preporuka za neki puder za malo masniju kozhu?