Koliko ljepse izgleda prirodno, bez ikakve sminke..Da sredi obrve, ma moze i konturisati lice ali ovo sto ona radi je totalno pretjerivanje..tri sloja podloge-conclealera,bronzera, highlightera -sunce ugrije a ona se "rastopi". Iskreno, ne svidjaju mi se ni usne, ni eyeliner a ona vjerovatno misli da joj je to ono sto je uspjelo pored konturisanja..Gdje je prvo napravila cisto platno od lica, pa onda iskonturisala, pa naglasila konture, izbronzala, stavila rumenilo, highlighter. I perika, cini mi se da ima lijepu, zdravu kosu, dobro nije griva, ali jest ok kosa.
Radite li vi ovo ovako zene?
Meni je vrijeme za mackanje ujutro 20mins i jos pijem kafu uz to..Zna se desit ako sam pospana da zaboravim podlogu staviti, istina niko osim mene nije ni primjetio. Caffeine okolo ociju, Ordinary HA, sredim obrve, podloga, sjenilo, kremu za lice-ili neki primer, podloga, rumenilo, mascara, olovka za usne nekad, vecinom karmin-samo da dobiju usne malo boje (Charlotte Tilbury Matte Bond-omiljeni,sve druge sam zapostavila). Nekad stavima eyeliner, ako mi se ne zuri, najcesce petkom, uvijek smedji jer mi crni stoji k'o magarcu sedlo, imam sitne smedje oci i samo smedji eyeliner mi pristaje i to tankoo, sto tanje to bolje izgleda ili sasvim mali flick i kratak da mi istakne bademaste oci.