AAmilaAA wrote:
BJB javi nam utiske, ja stalno nesto gledam tu azijsku preparativu, al nikako da se prelomim da nesto kupim. Jos kad je Lisa E. neki dan postavila na fcb sliku neke Muji preparative, ufff jos sam se vise zagrijala

Mene navede ova prica o ovim jajcima za umivanje, i onda ugledala kremu za lice na snizenju, nije joj prosao rok..

Kako nemam bas iskustva sa korjeskom kozmetikom a primjetila sam datum proguglam expiry date i manufacture date na korejskom i skontam da je gel proizveden 2014, a krema 2015.
Koristim tek kratko ali mi odgovara..Imam uzasno osjetljivo lice koje na sve reaguje, gel dobro pjeni jos samo da se ja naucim da ga razumno malo istisnem na dlan prije nego sto ga zapjenim, a krema je super hidratantna, ima nekakav blag miris, nekako vodenast, brzo je koza upije 2-3 minuta, i onda nanesem tinted gel by BareMinerals za koji imam samo rijeci hvale..Ne prekriva nikakve ozbiljne probleme ili crvenilo, ali je za one dane kad vam se koza dobro osjeca, problema nema i hocete samo nesto sto ce ujednaciti ten..imam nijansu buttercream.
Ako je neka zainteresovana za BareMinerals bareskin foundation Bare beige #08 nijansa, javite se na pp..Samo swatchala, sve mi se svidja ali sam nijansu fulila za 3 boje, treba mi Bare cream.