ciki4 wrote:Valjda ima jos forumasica iz avonajedino ako ćeš naručiti u vrijednosti 65 KM
Bila je jedna moja limunada ali sam izgubila njen broj a nema je na forumu

Nema veze... odustaću totalno, jer ne bi naručila za 65, možda za 45

Moderator: anex
ciki4 wrote:Valjda ima jos forumasica iz avonajedino ako ćeš naručiti u vrijednosti 65 KM
Ok...a jesi li ti nešto prodavala skoro ovdje na temi ili sam te pobrkala ?ciki4 wrote:Ako ti se niko ne javi za ovaj katalog,slijedeći je od 3.3. Pa eto,znaš sad mene
cmokni malenuciki4 wrote:E jest,ja sam tatim
Da, to su te, sa Artdeco bazom za sjenu. Ovu zadnju smedju, stavljam u pregib, sa svim ostalim sjenama koje imam. Samo nisam potrosila ovu svjetlucavu smedju, ja sam svijetla, ne stoji mi nikako.BJB wrote:To su ove?
Sa primerom ili bez primera?
Ja sam vidjela na fcb da je bila prezentacija u "cetri sobe gosp. Safije" , ako saznas gdje ima,javi. Ja imam njihov piling i mnogo ga volim, jesi li ti slucajno probala njihovu masku s glinom,kakva je?hanady wrote:Zna li neko gdje se u Sa moze kupiti Ingea kozmetika? Nekad bilo u Konzumu u biljnoj apoteci i u Importane, ali vise nema
Ove svjetlije mozes koristiti kao podlogu..pa preko njih tamnije nijanse..Bude lijepo !Ljuta papricica wrote:Da, to su te, sa Artdeco bazom za sjenu. Ovu zadnju smedju, stavljam u pregib, sa svim ostalim sjenama koje imam. Samo nisam potrosila ovu svjetlucavu smedju, ja sam svijetla, ne stoji mi nikako.BJB wrote:To su ove?
Koliko ih vec koristis?vjetropirka wrote:ja sebi kupila revolution palete iconic 2 i 3 , fantastične su ..
probala.BadSanta wrote:Zanimaju me dojmovi o catrice camouflage korektoru. Prčkala sam po testeru u cm-u i prvi dojam je da je dosta pigmentiran(što mi odgovara), ali i nekako suh.
Inače mi je koža normalna do suha i odgovaraju joj samo kremaste stvari, puder u kremi, kremasto rumenilo, bla bla.
Vaši dojmovi?
Hvala na savjetuSephora wrote:Ove svjetlije mozes koristiti kao podlogu..pa preko njih tamnije nijanse..Bude lijepo !Ljuta papricica wrote:Da, to su te, sa Artdeco bazom za sjenu. Ovu zadnju smedju, stavljam u pregib, sa svim ostalim sjenama koje imam. Samo nisam potrosila ovu svjetlucavu smedju, ja sam svijetla, ne stoji mi nikako.BJB wrote:To su ove?
Za prekrivanje bubuljica je dobar, nije suh, puno je kremastiji od Artdeco kamuflaze. Ja stavljam i na podocnjake, ali trajnost mu nije bas jaca strana.BadSanta wrote:Zanimaju me dojmovi o catrice camouflage korektoru. Prčkala sam po testeru u cm-u i prvi dojam je da je dosta pigmentiran(što mi odgovara), ali i nekako suh.
Inače mi je koža normalna do suha i odgovaraju joj samo kremaste stvari, puder u kremi, kremasto rumenilo, bla bla.
Vaši dojmovi?
već 20-ak dana ih koristim, i bez one podloge za sjene, traju cijeli dan na kapcima . i ne praše se prilikom nanošenja.BJB wrote:Koliko ih vec koristis?vjetropirka wrote:ja sebi kupila revolution palete iconic 2 i 3 , fantastične su ..
Cini mi se da su sve palete koje izlaze od raznih firmi samo kopije Urban Decay Naked paleta.Jedino Stila, Too Faced i Lorac imaju originale palete, nesto drugacije od UD Naked. Zao mi je samo sto sam kupila one Sleek, nikako ih ne koristim, jednostavno posezem za onim sto mi je najbrze i najpracticnije, UD1 ili 2 ili ona Stila paleta sa samo mat sjenama..
Primjetila sam da precesto koristim iste sjene i 3-4 sjene iz paleta sam gotovo potpuno potrosila a druge gotovo nikad ni ne doticem..Evo trazim wearable daily looks i sa jednom i drugom da potrosim preostale sjene.