#26 Re: Debela i tvrda kora na hljebu
Posted: 29/11/2020 05:40
Pomalo ja pravim po raznim preporukama,nisam još nadoso
Iskreno govoreč sve mi je malo komplikovano,daj ovo daj ono ,pa zagri ,pa zamjesi ,pa zamotaj,itd
Ovo mi je kao ljubav ,puno muke i truda ,a ni zasta.
Pravimo od života komplikacije ,a ne trazimo jednostavnost.
Po meni ,brasno ,so ,i vooda i eto hljeba iliti kruha.
Cini se da je problem brašno,i u danasnje vrijeme sa ovim brasnom nema dobrog hljeba
Ja se sjecam u Sarajevu somuna i hljeba prije 50 godina,ovo danas bi mene sramota bilo prodavat
Mislim da je dobra ideja ,,ispeč mesa pa bez hljeba se nakrkat,,
Ugodan dan
Iskreno govoreč sve mi je malo komplikovano,daj ovo daj ono ,pa zagri ,pa zamjesi ,pa zamotaj,itd
Ovo mi je kao ljubav ,puno muke i truda ,a ni zasta.
Pravimo od života komplikacije ,a ne trazimo jednostavnost.
Po meni ,brasno ,so ,i vooda i eto hljeba iliti kruha.
Cini se da je problem brašno,i u danasnje vrijeme sa ovim brasnom nema dobrog hljeba
Ja se sjecam u Sarajevu somuna i hljeba prije 50 godina,ovo danas bi mene sramota bilo prodavat
Mislim da je dobra ideja ,,ispeč mesa pa bez hljeba se nakrkat,,
Ugodan dan