Page 1 of 1

Connect Player problem

Posted: 16/12/2011 08:57
by photo
Imam Sonijev Connect Player verzija 1.0 software za prebacivanje muzike sa racunara na MP3 player. necu komentarisati o tome koliko je do zla boga zakomplikovao stvari oko prebacivanja ali mi se neki dan pojavio problem:

jednostavno se nije mogao pokrenuti. pokusam sam sa update sa web-a nije islo. pokusao sam ga deinstalirati pa nije moglo, moram sam ga skinuti "pjesice" - brisanjem direktorija.

onda sam ga pokusao reinstalirati sa instalacionog diska. sistem kaze da je instaliran ali ga ne mogu nigdje naci na hard disku niti se ofrmira shortcut.

pa sam pokusao skinuti sa sonijeve web stranice novi software sonic... nesto, krene instalacije, dodje do polovione i onda prijavi neku gresku i prekine.

zna li ko sta mogu iraditi i rijesiti problem?

hvala.

Re: Connect Player problem

Posted: 16/12/2011 12:26
by topcam
.

Re: Connect Player problem

Posted: 16/12/2011 16:02
by photo
kopca se na USB ali se moze prebacivati samo preko ovog software-a je ga XP ne vidi kao eksterni drive. ne moze se skopcati kao mis ili nesto slicno i prebacivati na MP3 kao na neki eksterni drive. sistem je XP.

pokusacu da ocistim registry pa cemo vidjeti.

hvala ti.

Re: Connect Player problem

Posted: 25/12/2011 23:13
by photo
probao, ne ide. ne skida ga. ni preko safe moda.

probao instalirato sonic.... sa originalnog instalacionog diska drugog sony-jevog mp3 player, dodje do polovine i onda prekine. kaze "instalation terminated"

kontam ako kupim neki drugi soijev mp3 player, hoce li mi dozvoliti instalaciju njegovog software-a ili ce me i tu zajebavati?

Re: Connect Player problem

Posted: 27/12/2011 07:26
by topcam
.