Logosoft ALL ABOUT

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderators: Bobi, Benq

User avatar
MTV
Posts: 11524
Joined: 21/08/2013 19:39

#19926 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV » 23/09/2019 21:51

crnivrag wrote:
MTV wrote:Preko Super WEB TV-a ide BHT SD umjesto BHT HD iako je naznacen BHT HD.
Trenutno na BHT HD preko resivera ide neka FIFA dodjela nagrada a na BHT SD ide BHTelekom Premier liga. Na Super WEB TV ide BHTelekom Premier liga.
Jedan od rijetkih trenutaka kad dvije verzije BHT-a imaju različit program, nisam ovo vidio već duže vrijeme :D
Mislis svake prestupne. :mrgreen:


Sakazulu
Posts: 1849
Joined: 28/04/2012 08:02

#19927 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu » 24/09/2019 08:31

Ja zaigrao i dobio nagradu. LoL gift paket, od 5 mjeseci džaba + da platim sve ostalo što oni naruče od opreme :)

User avatar
MTV
Posts: 11524
Joined: 21/08/2013 19:39

#19928 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV » 24/09/2019 09:48

U zadnje vrijeme su jako aktivni na facebooku.
Image

User avatar
Kockasti
Posts: 837
Joined: 05/04/2019 22:03

#19929 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Kockasti » 24/09/2019 10:10

MTV wrote:U zadnje vrijeme su jako aktivni na facebooku.
Image
Dobra mu trenerka boje logosofta :)
Hajd ti njima baci pitanje kad ce taj kanal TDC ubactti

User avatar
Pauza
Posts: 429
Joined: 03/06/2016 11:00

#19930 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Pauza » 24/09/2019 12:17

Ja kontam da pređem na Logosoft, na ovaj osnovni paket internet i TV pa me interesuje da li se za TV može dobiti CI kartica kao kod Telemacha, jer ne želim dodatni box? Dovoljan mi je onaj jedan ruter za internet, neću još tu jednu skalameriju. Hvala na odgovoru-

User avatar
MTV
Posts: 11524
Joined: 21/08/2013 19:39

#19931 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV » 24/09/2019 12:21

Pauza wrote:Ja kontam da pređem na Logosoft, na ovaj osnovni paket internet i TV pa me interesuje da li se za TV može dobiti CI kartica kao kod Telemacha, jer ne želim dodatni box? Dovoljan mi je onaj jedan ruter za internet, neću još tu jednu skalameriju. Hvala na odgovoru-
IPTV nema CI modul. Samo resiver.

User avatar
MTV
Posts: 11524
Joined: 21/08/2013 19:39

#19932 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV » 24/09/2019 12:28

Kockasti wrote: Hajd ti njima baci pitanje kad ce taj kanal TDC ubactti
Ma bice do kraja septembra, nadam se. I mtel ima dozvolu za Tropik TV pa ga jos neubacuje.

User avatar
Kockasti
Posts: 837
Joined: 05/04/2019 22:03

#19933 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Kockasti » 24/09/2019 13:00

MTV wrote:
Kockasti wrote: Hajd ti njima baci pitanje kad ce taj kanal TDC ubactti
Ma bice do kraja septembra, nadam se. I mtel ima dozvolu za Tropik TV pa ga jos neubacuje.
Ok

User avatar
TESLA_EDISON
Posts: 4325
Joined: 08/05/2017 19:17

#19934 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by TESLA_EDISON » 24/09/2019 13:04

MTV wrote:
Pauza wrote:Ja kontam da pređem na Logosoft, na ovaj osnovni paket internet i TV pa me interesuje da li se za TV može dobiti CI kartica kao kod Telemacha, jer ne želim dodatni box? Dovoljan mi je onaj jedan ruter za internet, neću još tu jednu skalameriju. Hvala na odgovoru-
IPTV nema CI modul. Samo resiver.
Nema CI modul ali ima drugo rješenje pa ako si zainteresovan pošalji PP za detalje :)

User avatar
MTV
Posts: 11524
Joined: 21/08/2013 19:39

#19935 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV » 24/09/2019 13:05

Da ne razvijate aplikaciju za TV-ove?! :mrgreen:

User avatar
Kockasti
Posts: 837
Joined: 05/04/2019 22:03

#19936 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Kockasti » 24/09/2019 14:38

Gdje su nama ti detalji


User avatar
TESLA_EDISON
Posts: 4325
Joined: 08/05/2017 19:17

#19938 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by TESLA_EDISON » 24/09/2019 14:56

Kockasti wrote:Gdje su nama ti detalji
Ne znam o čemo pričate :D

User avatar
TESLA_EDISON
Posts: 4325
Joined: 08/05/2017 19:17

#19939 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by TESLA_EDISON » 24/09/2019 14:58

Ko ima CI modul i kabal ide preko TV-a neka se pazi kad gleda RTL. Kod Logosofta ima STB koji filtrira zarazu pa su Logosoft korisnici sigurni. Oni bez STB-a neka ne prilaze previše blizu TV-u. Ko je blizu granice i hvataju RTL antenom, preporučujem posjetu ljekaru (ukoliko nisu u štrajku).

User avatar
MTV
Posts: 11524
Joined: 21/08/2013 19:39

#19940 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV » 24/09/2019 15:11

TESLA_EDISON wrote:
Ko ima CI modul i kabal ide preko TV-a neka se pazi kad gleda RTL. Kod Logosofta ima STB koji filtrira zarazu pa su Logosoft korisnici sigurni. Oni bez STB-a neka ne prilaze previše blizu TV-u. Ko je blizu granice i hvataju RTL antenom, preporučujem posjetu ljekaru (ukoliko nisu u štrajku).
:lol:
Ma da nam RTLovi ne zavrse na autopilotu pa logotip po cijeli dan na kanalima :mrgreen:

User avatar
TESLA_EDISON
Posts: 4325
Joined: 08/05/2017 19:17

#19941 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by TESLA_EDISON » 24/09/2019 15:25

MTV wrote:
TESLA_EDISON wrote:
Ko ima CI modul i kabal ide preko TV-a neka se pazi kad gleda RTL. Kod Logosofta ima STB koji filtrira zarazu pa su Logosoft korisnici sigurni. Oni bez STB-a neka ne prilaze previše blizu TV-u. Ko je blizu granice i hvataju RTL antenom, preporučujem posjetu ljekaru (ukoliko nisu u štrajku).
:lol:
Ma da nam RTLovi ne zavrse na autopilotu pa logotip po cijeli dan na kanalima :mrgreen:
Kad je FACE preživio bez samo logotipa, i ovaj će.

User avatar
Kockasti
Posts: 837
Joined: 05/04/2019 22:03

#19942 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Kockasti » 24/09/2019 16:07

TESLA_EDISON wrote:
Kockasti wrote:Gdje su nama ti detalji
Ne znam o čemo pričate :D
Pojma nemam :lol:

User avatar
Pauza
Posts: 429
Joined: 03/06/2016 11:00

#19943 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Pauza » 26/09/2019 12:53

U zgradi ima kutija Logosofta. Kako uvesti Logosoft usluge u stan u kojem nema telefonskih instalacija, već samo od kablovske? Imam 2 TV-a u 2 sobe.

User avatar
studiorum_tuzlaensis
Posts: 3476
Joined: 08/07/2015 11:06
Location: sa vraca

#19944 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by studiorum_tuzlaensis » 26/09/2019 13:00

Pauza wrote:U zgradi ima kutija Logosofta. Kako uvesti Logosoft usluge u stan u kojem nema telefonskih instalacija, već samo od kablovske? Imam 2 TV-a u 2 sobe.
to je njihov problem, ako hoće da pruže uslugu, naći će se rješenje. Tvoje je da podneseš zahtjev za uslugu.

User avatar
RAZIEL
Posts: 143
Joined: 07/11/2005 20:22
Location: SARAJEVO

#19945 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by RAZIEL » 26/09/2019 21:03

.

User avatar
Kockasti
Posts: 837
Joined: 05/04/2019 22:03

#19946 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Kockasti » 27/09/2019 10:21

Jel nam ovo isprdiše neki kanal iz osnovnog paketa

User avatar
MTV
Posts: 11524
Joined: 21/08/2013 19:39

#19947 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV » 27/09/2019 10:41

Kockasti wrote:Jel nam ovo isprdiše neki kanal iz osnovnog paketa
Sundance.
Telemach SIovenija je obavijestio da prestaje emitovati taj kanal od 27.09.2019. Ne znam kako je na BiH Telemachu.
https://telemach.si/a50328/Pomoc/Novost ... CE-TV.html

Tako da nije do Logosofta. Bolje pitanje je sta im na programskoj listi stoji Sci-Fi (-1) koji ne radi danima. Nek stave Sci-Fi SD koji je light paketu. Taj kanal makar radi i ima snimalicu.
Last edited by MTV on 27/09/2019 10:44, edited 2 times in total.

User avatar
Kockasti
Posts: 837
Joined: 05/04/2019 22:03

#19948 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Kockasti » 27/09/2019 10:43

Ma nabijem ih više na kurac, ubacuju kanale koje izbacuji za tri četri mjeseca isto ko sa ženska tv

User avatar
MTV
Posts: 11524
Joined: 21/08/2013 19:39

#19949 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV » 27/09/2019 10:44

Kockasti wrote:Ma nabijem ih više na kurac, ubacuju kanale koje izbacuji za tri četri mjeseca isto ko sa ženska tv
Editovao sam post. Nije do Logosofta do distributera programa je, pogotovo za Zenska TV.

User avatar
crnivrag
Posts: 10595
Joined: 17/10/2010 19:58
Location: Sarajevo

#19950 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by crnivrag » 27/09/2019 10:45

MTV wrote:Ne znam kako je na BiH Telemachu.
U ovom trenutku kanal je još uvijek dostupan za gledanje.

Post Reply