Moderator: Benq
unistise 'nakvu temuHouse wrote:![]()
kakav crnjak
nermin9200 wrote:postavio je neko bio torrent link koliko se sjecam, to je vjerovatno razlog
Torrenti nisu dozvoljeni za ilegalan (crackovan) softver,zbog toga se teme brisu/edituju.arnes_king wrote:nermin9200 wrote:postavio je neko bio torrent link koliko se sjecam, to je vjerovatno razlog
Torrenti su dozvoljeni, da nisu nebi imao utorrent, vuze itd samo je stvar sto ljudi na torrente stavljaju svasta, ali na onome linku nije nista ne legalno bilo .....
hire more mods,i svima boljeChmoljo wrote:da se zna: NEMOJTE STAVLJATI IKAKVE TORRENTEpuno tražite od modova da provjeravaju svaki link, je li legalno ili ne
![]()
Učim japanski iz japansko-ruskog rječnikaChmoljo wrote:gogo
čujem, u Fukushimi se raspituju za tebe
dr.gog wrote:Učim japanski iz japansko-ruskog rječnikaChmoljo wrote:gogo
čujem, u Fukushimi se raspituju za tebe...
Trenutno je moja gamerska preokupacija Team Fortress 2, doduše sa zakašnjenjem, što ne ometa uživanje.
Naravno, trebam još da odlučim jeli Call of Juarez: Cartel dobar il nije...
Preživljavanje do Stalkera
ja sam preko neta jedino igrao Race Driver: GRID, fantasticna autosimulacija koja baca sve ostale u jaraknaja22 wrote:Kasnim za vama strasno, zastario mi kompAli uskoro se nadam da cu grafu promjeniti pa ce biti bolje
![]()
Nego, koje najvise igrate igre preko neta ja trenutno nista ali bi rado nesto poceo ..
ima ima kako nema.Jeff Bingham wrote:Ima li neko da igra DotA-u? i da nestrpljivo ocekuje dvicu?