Herr Flick wrote:Hocel taj krek![]()

Herr Flick wrote:Hocel taj krek![]()
Vidio sam to, imam original na smartfonu a dvicu čak i cd negdje uštekanPirija wrote: ja uzeo early acc jer dobijes carma 1 & 2 i splatter pack dzaba
avaks wrote:Vidio sam to, imam original na smartfonu a dvicu čak i cd negdje uštekanPirija wrote: ja uzeo early acc jer dobijes carma 1 & 2 i splatter pack dzaba
Pa dobro, i za mene je debilana, samo htjedoh reci da nije istina da igra zanima svakog 50og gamera.agent_zero wrote:Ama ne radi se o tome, nego jednostavno smatram igru debilanom zbog koje sada "ispašta" fifa. Znači za bilo koje statistike sa bilo kojeg izvora me zaboli neka stvar.
Herr Flick wrote:Herr Flick wrote:Hocel taj krek![]()
![]()
House wrote:Herr Flick wrote:Herr Flick wrote:Hocel taj krek![]()
![]()
Odgađaju jbm im Kinu i Beijing![]()
hehe i to što kažešPirija wrote:avaks wrote:Vidio sam to, imam original na smartfonu a dvicu čak i cd negdje uštekanPirija wrote: ja uzeo early acc jer dobijes carma 1 & 2 i splatter pack dzaba
ja sam im halalio 25 € za sve godine uzivanja u prvom carmageddonu koji je bi krekovan
mislim da su prvim dijelom zasluzili petobu pa makar ovaj reincarnation nikad ne izasao
Pa imas sada 32-33 €Herr Flick wrote:Ja cu FIFU kupit kad bude jedno 50-55 KMJedino sto planiram zasad kupit jeste NBA2K15 jer je perverzija
![]()
![]()
![]()
Mislio je na Fifu ne Nba
Ista je i na PC i na konzolama ove godine. Isti engine koriste.thekupus wrote:NBA svake godine stvarno sve bolja i boljaaa. Mogu misliti kakva je tek na konzolama
Eto nek je FIFA nesto bolja ..Chmoljo wrote:jok, japansko smeće
Black Flag je odmor za oci i dusuChmoljo wrote:imate brate temu o FIFA, tamo pišite sve o njoj![]()
i ja isti igram FIFA, ali fakat se tema zatrpava tom igrom...
inače, sad sam na Black Flag, i moram reći da sam mislio da je mnogo lošija. ustvari je igra vrlo dobra, i fenomenalno je zamišljena. najveće razočarenje je to što se prelako nositi sa protivnicima i još neke sitnie stvari. et, ne znam, meni je super dodatak ono harpuniranje, mada je jednolično, ali svejedno je lijepo, ali mi je van pameti da uhvate grbavog kita i dignu ga na onaj čekrkal nejse, to je sitnica
sitnica koja me se dojmila jestep jevanje mornaradobar osjećaj ploviti mirnim morem i slušati ih kako zavijaju
![]()
mnogo, mnogo bolje urađeno od AC3.
ima mnogo manje misija po jednoj lokaciji, što je pametno, jer je osjećaj da se napreduje puno lakše postići. nema osjećaja zatrpanosti stvarima koje treba skupiti. i zasad, ne ureklo se, još nisam primjetio bug koji bi mi zasmetao. u AC3 ih je bilo...